Inimesed
19. juuni 2014, 07:00

Jaggeri uus vallutus on tuvastatud! Rokkar tutvus uue armukesega enne kauase elukaaslase enesetappu (1)

Rolling Stonesi juhtfiguuri uus silmarõõm on selgunud: sasipäine noor naine, kes juuni algul Rolling Stonesi liidri Mick Jaggeriga Zürichi hotellirõdul õrnutses, on ­temast 43 aastat noorem ­baleriin. Rokkar oli Melanie Hamrickiga tutvunud märtsis Tokyos. Kaks nädalat pärast seda võttis Micki kauane kallim, moedisainer L’Wren Scott endalt elu.

Sõprade sõnul ammutab 70aastane Jagger leinas lohutust noortest naistest, mitte napsist, nagu enamik mehi. Ent kui parandamatu seelikukütina tuntud rokkar juba 11 nädalat pärast kauase elukaaslase enesetappu hotellirõdul sasipäise kaunitari seltsist tabati, tundus see paljudele sündsusetu.

Briti leht Daily Mail selgitas välja, et tegu on eduka Ameerika baleriini Melanie Hamrickiga. 27aastasena on ta palju noorem kui seitsme lapse isa Micki kolm vanemat tütart. Kuid paparatsofotodel, kus meikimata ja sasipäine kaunitar oma huuli elust räsitud rokkari kukla vastu surub, on ehtsat õrnust ja lähedust.

Lehe andmeil sai Melanie ja Micki tutvus alguse 6. märtsil Jaapanis, kus Melanie ja grupp teisi American Ballet Theatre’i tantsijaid Rolling Stonesi kontserdi järel lava taha staare tervitama lubati. Kummalisel kombel ei maininud agar Facebooki ja Instagrami kasutaja Melanie rollingute kontserti suhtlusvõrgustikes. Tahtis ta madalat profiili hoida?

Lehe andmeil vahetas Jagger kauni noore naisega kontaktandmeid. Jaapanis ei viibinud rokkari partnerit L’Wren, kes muidu oli Mickiga kõikjal kaasas käinud. Kahe nädala pärast, kui bänd oli suundunud Austraaliasse, leiti 13 aastat Micki kõrval püsinud moekunstnik nende ühisest kodust Manhattanil pooduna.

Juuni algul aga tabas paparatsokaamera Zürichis kontserdi andnud Jaggerit viietärnihotelli katusesviidi rõdul korduvalt Melanie seltsis. Insaiderite kinnitusel oligi nende tutvus jõudnud armusuhteni just selles linnas.

L’Wreni omaksed pritsisid tuld ja tõrva. "Ja siis imestatakse, miks L’Wren nii masendunud oli!" kurjustas moekunstniku õde Jan Shane paparatsofotosid kommenteerides. "Tema surmast pole möödas kolme kuudki!"

Melanie on kihlatud oma balletitrupi kauase staari Jose Manuel Carrenoga (46). Ent aasta algul siirdus mees New Yorgist Californiasse San Jose balletiteatri kunstiliseks juhiks. Skandaali puhkemisest saadik pole Melanie sõrmes kihlasõrmust näha olnud.

Kuid Micki sõprade väitel pole ta ainus, kellega rokkar muremõtteid mujale on viinud. "See Zürichi tüdruk oli ainult üks väike armulugu," kinnitab Daily Maili allikas. "Ta polnud esimene ega jää ka viimaseks. Mick on nagu vana koer, kellele uusi trikke enam ei õpeta."