Edda PauksonFoto: Tairo Lutter
Edda Pauksoni horoskoobid
18. juuni 2014, 16:53

Edda Paukson: olge hoolikad, ulakas Merkuur viskab vimkasid kuu lõpuni! (34)

Astroloog Edda Paukson räägib, et 17. juunil liikluses kulmineerunud segadustes olid süüdi planeet Merkuur ning lisaks ka Kuu, mis tol päeval Veevalaja tähtkujus liikus. Astroloogiproua soovitab olla eriti hoolikas kuni juuni lõpuni, sest inimeste tähelepanuvõime on sel perioodil tavalisest nõrgem ning õnnetused, eriti liikluses, kerged juhtuma.

Edda Paukson räägib, et planeet Merkuur on praegu retrograadis ehk teisisõnu "liigub näiliselt tagurpidi". 17. juunil lisas Merkuuri segadustele väge Veevalaja tähtkujus liikunud Kuu, mis järgmiseks päevaks oli jõudnud õnneks Kaladesse ja segaduste kulminatsiooni lõpetanud.

Saanud kuulda, et siinkirjutajal mobiiltelefoniga võetud video eilsest rahesajust arusaamatul kombel n.-ö korstnasse läks ning ka internetiside jukerdas, ütleb Paukson: "Ma olen kindel, et paljudel võis eile [teisipäeval] üles ütelda mõni elektrooniline riistapuu." Ja lisab pärast lühikest mõttepausi: "... ka mul oli segadust sellega: minu tolmuimeja ei tahtnud minuga koostööd teha ega minu sõna kuulata." Aga astroloogi sõbrannal olevat teisipäeval lakanud pesumasin töötamast.

Astroloogi sõnul kestab segadus masinate ja kommunikatsioonivahenditega juuni lõpuni ning praktiliselt mõjutab see kõiki inimesi, ehkki muidugi mitte iga päev.

Ta arvab, et teisipäeval mõjutas tähtede seis suuresti autosid seepärast, et need alluvad Veevalaja märgile, kus liikus Kuu.

Aga "ulakas Merkuur", nagu astroloogiproua segadusetekitajat hellitavalt nimetab, jääb vimkasid viskama juuni lõpuni. See tähendab seda, et paljudel kipuvad elektroonilised seadmed jukerdama või need ütlevad hoopis üles. Kuigi autode mõlgitud plekk vajab kallist remonti, võivad elektroonikaseadmed pärast uuesti tööle hakata, ilma et parandamist vajaksid, lohutab Paukson.

Samas rahustab ta, et mingit hullu ohtu pole "ulaka Merkuuri" poolt karta. Tuleb vaid olla ettevaatlik, eriti tänaval. "Valgusfoorid ei pruugi töötada ja kõik sellised asjad...," räägib tähetark.

"Peab hoolas olema kuu lõpuni, sest enamiku inimeste tähelepanuvõime on sel ajal harilikust nõrgem," paneb ta südamele.

Usume me astroloogiasse või mitte, kuid häid nõuandeid tasub ikka kuulda võtta.