Inimesed

Nostalgialaks: elav legend Tom Jones pani saalis naised kiljuma (14)

LISA KOMMENTAAR

veskus18. juuni 2014, 22:30
Loll kommentaar....kui sa ei saa aru kes on Jones päriselt...ole vait. Sina kja mitte keegi meist ei saa iial tema tasemele 74 aatasena laulis ta paremini kui ykskoik kes praeguse aja laulja.
Kontsert!18. juuni 2014, 20:40
Lihtne inimene
18.06.2014 09:17
Ülevõimendatud, kõik lood peaaegu eranditult maksimum-taluvus-ülevõimenduspiiril!!! .
Artistid super, kavavalik vahelduseta, publik väikeste vigadega kuni labaste vahelekisajateni. Staarid olid laval, matsid kuulasid.
T.Jonesele tänud, andis noorust aimata, mis sõltus kõigest muust peale superesinejate.Jones on nagu oli siis. Vägev!
Maalt18. juuni 2014, 16:50
Kontserdile ei pääsenud,nautisin You Tubest Tom Jonesit nii noore,kui vanana.Noorena oli hääl ikkagi lüürilisem ja nüansirikkam!Hea laulja oli,nostalgutsesin!
Naine 3518. juuni 2014, 14:02
Kui ma vaid oskaks, oleks isegi tahtnud lugude vahele vilistada, et oma poolehoidu näidata. Nagu sellelgi kontserdil, nii ka nt teatris või sümfoonia etendusel jne. pärast näidendi/loo esitamist ootavad artistid tagasisidet ehk siis vanurite arvates nn. häirivat lärmi. Selle nn lärmi järgi antakse hiljem ka hinnang, kas esinemine oli edukas. Ja kes ütleb, et see oli vanuritele mõeldud kontsert? Tomil on austajaid igas vanuserühmas olnud ja nii läbi aegade. Lisaks oli muusika nii vali, et mind küll keegi ei kuskil oma kisaga või jutuga ei häirinud?! Pigem leian, et see vingumine siin on jälle otsitud põhjus, et saaks jälle viriseda ja vinguda. See ju meie rahval ikka kombeks. Kui suures massis ennast nii häirituna koguaeg tuntakse, siis on parem mitte massides ju liikuda. Soovin Teile vähem vingu ja rohkem rõõmu asjadest! Kontsert oli super, aitäh!
Riina18. juuni 2014, 12:17
See oli istumisega kontsert, sel juhul pole peale plaksutamise ju suurt midagi teha. Kui just oma tooli peal ei väänle, aga auväärses eas nautlejaid seda ei teinud. Ühed noored tahtsid end veidi liigutada, need kamandati kohe istuma tagasi saalitöötajate poolt. Kes need istumisega kontserdid küll välja on mõelnud? ABBA kontsert oli talvel samasugune, aga seal astusid helimehed ja lauljad tantsuhimuliste kaitseks välja.
Tädi Maali18. juuni 2014, 11:13
Kontserdil ei käinud nii, et sellekohaseid kommentaare on siit, minu kirjutatust, asjatu otsida.Ma avaldan lihtsalt omapoolset tagasisidet.Artiklis oli kirjas,et meie rahvas on üsna tuim ja emotsioonitu. Kas on? Samas loen, et karjujaid ja kiljujaid jagus. Kui minu arvamust keegi arvestaks,siis selline
kontsert, sellise esinejaga (solist üle 70aasta vana,sealjuures lavakogemust üle 50 aasta) polekski sobinud kiljuvatele-karjuvatele massidele. Oli ju juttu, et publikki oli rohkem vanemapoolne. Kas kujutate ette mind, 70aastast vanamemme,näppu viskamas ja kiljumas. See oleks ju nukralt koomiline,arvataks, et memmeke "hullarist" koju käima lastud. Minusugused avaldavad oma sümpaatiat tulise aplausiga . Minusugused ei kilju "maigaad!", me pole veel oma emakeelt unustanud samuti pole me unustanud elementaarset viisakust, kuidas kontserdil käituda. Ja veel, kust võetakse see jutt, nagu poleks sellel kaugel "pahal-pahal" ajal lubatud Tom Jonese plaate müüja? Ilma igatsorti tutvusi omamata, on mul päris mitu plaati olemas - täitsa vabalt Kuressaare Kaubamajast ostetud.Nii, et polnud 50 aasta tagune aeg nii hull ühti, elati ka siis ja oldi noor ja armunud.
Eesti rahvas 18. juuni 2014, 10:35
Vaatasin eile ja olin just natuke kurb ja tundsin häbi. Eesti rahvas on TUIM ja KRAMPIS. Imestan, et mõni esineja siia ikka veel ära eksib. Rahva tagasiside on pea olematu. Kiljumine ja kaasaelamine on meelitav ja positiivne tagasiside artistile.
Jahhhh18. juuni 2014, 11:13
paraku peab nõustuma, eesti publik on TUIM :(
kontsert18. juuni 2014, 08:12
Helivõimendus,eriti esimeste lugude aeg,oli vastik.Oli purjus soomlasi.Artiklis kirjutatu,et nõuka aega Jonesi plaadid liikusid hõlma all võib ka tõsi olla kuid mina ostsin poest ja letilt.Venüülplaadid siiani alles.Oli asju mida okupandid keelustasid kuid osa lääne lauljaid olid lubatud.Tom Jonesi võis kuulda aega-ajalt ka raadios.
naine x18. juuni 2014, 07:41
vabandan kirja-valejuhtunud vigade pärast!
naine x18. juuni 2014, 07:39
T.Jones on heas, uskumatult heas vormis. Saate-"meeskond" oli äge, kontsert hilines 1 tund, aga see pole minu kirjutise põhjuseks. ...Ma ei mõista, miks heli peab sellistel kontsertidel olema kuulmiskile ja südame lõhkumise piiril. Oli paar koln lugu, mida oli nautida vaatamata suurepärasele , tasemel esinejatele. ...See rikkus minu jaoks oodatud kontserdi. Teiseks, enne pidu ennast õliseks tipsutanud hääled paremalt tiivalt lällasid igal võimalikul ja võimatul kombel. Kas meil on kommertslik seltskond koos? On, kahjuks väike osa, aga on. Nad segasid tõsiselt. Nõudsid Dilailat ja said tänu kärsitusele sellest karikatuurse, üleemotsioneeritud variandi. Olin kurb, sest see oli minu nooruse üks kuulatud laul. Olen hoopis enam tõsise muusika armastaja, kuid mulle meeldivad kõik hästi esitatud ja mulle positiivselt mõjuvad stiild. Kolmandaks, kava jäi dünaamiliselt ühekülgselt, kõik 5 fortega(FFFFF). Oleks tahtnud vahele ilma tohutu bassi (saundilt hea, tugevuselt liigtugev) tümpsuta ballaadilisemat, intiimsemalt esitatud lugu. Ootasin kontserdilt noorusea elamust, aga kahjuks ei saanud täies mõõdus. Suur publiku hulk, valimatu seltskond ja raha, raha, raha, olid selle takistuseks.
/18. juuni 2014, 09:33
"Suur publiku hulk, valimatu seltskond....." Siis oleks targem kuulata YuoTubest, seal ei sega keegi. Daamel ei sobi olla koos teistega,temal omad nõudmised. Oma musikaalseid teadmisi võite jagada OMA seltskonnas, see kontsert oli rahvale. Ja veel, Delilah plaat oli müügil 1966 aastal,mul on see alles, nagu ka paljud teised.
Günter18. juuni 2014, 09:54
Just eelmaiitud ebameeldivuste, liiga vali muusika ja ebameeldivad matsid, kes naudivad kontserte täie raha eest, ei saagi enam kuskil üritusel viibida..
Kahjuks kaasaarvatud klassikalised kontserdid, ooperid ja ka laulupidu, kus inimesed ümbrringi mölisevad oma tarkka juttu lakkaamatult, nii, et ilusa ürituse nautimine on täiesti võimatu.
Aga sinna polegi midagi parata, sest tõusikud on vallutanud siin maailmas kõik meeldiva.