VANAD SÕBRAD: Robert Plant (vasakul) ja Tom Jones võtsid Eestis viibimisest viimast ja otsustasid ka teineteise kontserti vaadata. Foto: Dmitri Kotjuh
Inimesed
18. juuni 2014, 07:00

Tom Jones ja Robert Plant viskasid lava taga nalja (3)

Ühepäevase vahega Tallinnas esinenud Tom Jones ja Robert Plant kohtusid juba üleeile, kui Jones Plantile Saku Suurhalli lava taha külla tuli.

"Kui Tom Jones teada sai, et Robert Plant on siin lausa neli päeva, leppisid nad kokku, et kohtuvad lava taga," ütleb staaride kontserdid korraldanud agentuuri Live Nation Estonia turundus- ja PR-juht Ilja Judeikin.

Tema sõnul nägi vanameistrite kokkusaamine välja väga südamlik ja meeleolukas. "Neil oli koos väga hea olla, nad viskasid nalja ja lõbutsesid."

Jones saabus üleeile õhtul Planti kontserdile Saku Suurhallis koos kümnepealise kaaskonnaga vahetult pärast kella kaheksat ja suundus otse külalisteruumi.

"Pool tundi suhtlesid ja siis pidi Plant ennast lavale sättima. Pärast kontserdi lõppu rääkisid veel tund aega," kirjeldab Judeikin. Et mehed õhtu lõppedes kuhugi linna peale oleksid läinud, Judeikin väga ei usu. "Vaevalt küll, ikkagi esmaspäeva õhtu ja Tallinn," muigab ta.

Eile käis Plant omakorda samas kohas Tom Jonesi esinemist vaatamas. Et Jones läks eile õhtul pärast kontserdi lõppu kohe lennuki peale, pakkus Judeikin, et Plant tuli vana sõbra Jonesi kontserdile samuti juba enne algust, et jõuaks veel kord juttu puhuda.

Kas artistid pidid teineteise esinemise kaemiseks lunastama endale piletid nagu tavainimesedki? "Ma usun, et nad panid teineteist tasuta külaliste nimekirja," naerab Judeikin.