Foto: AFP / Scanpix
Inimesed
16. juuni 2014, 07:00

Lopezi suhtele sai saatuslikuks trennihullus? (2)

Lauljatar Jennifer Lopezi (44) ja tema koreograafist ekskallima Casper Smarti (27) kaks ja pool aastat kestnud romaani võis õõnestada popstaari trennikirg. 

"Jennifer kinnisidee on tema keha ja ta on oma rabava figuuri saavutamiseks pööraselt vaeva näinud. Ta on justkui trennirobot, kelle elus pole midagi muud!" väidab allikas kõmuportaalile Radar.

Kui varem armastas laulja rääkida moest ja filmidest, siis nüüd peavad tema lähikondlased taluma lõputuid traktaate tervislikust eluviisist. "Lõpuks polnud Jenil ja Casperil peale dieed- ja treeningharjutuste millestki rääkida. Ja Jen tahtiski, et see nii oleks," märgib allikas.

Hiljuti tuli ilmsiks, et Lopezi endine taustatantsija ja kallim Casper on flirtinud kahe transseksuaalse silmarõõmuga. Üks allikas aga väitis TMZile, et mingit petmist polnud, sest paar läks lahku juba kahe kuu eest. Ometi nähti neid hiljemgi armunutena käest kinni kõndimas ja rannas peesitamas. E! Online’ile ütles üks allikas, et Lopez tegi mehega lõpparve kaks nädalat tagasi, kuid teisele teadaolevalt saatis ta Casperi lõplikult pikalt alles eelmisel neljapäeval hilisõhtul ja tiivaripsutused olid siiski probleemiks.

Igatahes kolis Casper üle-eelmisel nädalavahetusel oma asjad Jenniferi Los Angelese kodust välja, vahendab People. TMZ lisab, et Casper võib endale jätta kõik kahe ja poole aasta jooksul saadud kingitused – kaks mootorratast, džiibi ja veoauto.