Alari Kivisaar.Foto: Mati Hiis
Inimesed
14. juuni 2014, 08:00

Alari Kivisaar ja Rauno Märks tülis (2)

Rauno Märks (38) pihtis eelmise nädala Kroonikas oma tunnetest seoses töökaotusega raadio Sky Plus hommikuprogrammis. See ajas harja punaseks kanali hommikuprogrammi saatejuhil Alari Kivisaarel (47), kellele käis närvidele, et Märks üritas leida põhjust, miks ta ikkagi asendati Kristjan Hirmoga, kirjutab Kroonika.

"Märks on oma mõttekäikudega jõudnud isegi nii kaugele, et äkki see oli minu korraldatud, et püha graal käest ei libiseks – ehk siis Kroonika auhind käest ei libiseks," rääkis Kivisaar hommikuprogrammis, kuid ei paljastanud ka Märksi lahkumise põhjust.

Tema sõnul on inimesi, kes seda põhjust teavad, tema ise nende hulgas. Kroonika uuris, miks aga Märks arvab, et tema asendamise taga on Kivisaar. Märks usub, et põhjuseks võis olla tema ülikoolis käimine. "Kivisaar arvas, et mul ei ole kooli kõrvalt piisavalt aega saatega tegelda. Mulle tundus, et ta lootis, et ma jätan kooli pooleli või põrun. Tundus, et teda häirib, et mina omandan kõrghariduse. Võib-olla ma sain valesti aru?" mõtiskleb Märks Kroonikas.

Kivisaarel jäi omal ajal ülikool pooleli. Märks võtab uuesti kokku ka nende varasema koostöö: "Mind häiris ka mentaliteet, et üks on saates staar ja ülejäänud orjad. Seda püüdis Kivisaar pidevalt mõista anda. Mingil hetkel viskas see suhtumine mul ära."