Kanye West ja Kim Kardashian koos tütre Northiga. Foto: Instagram
Inimesed
13. juuni 2014, 07:00

Kim Kardashian avaldas pulmafoto

USA tõsielutäht ja ärinaine Kim Kardashian avaldas fännide suureks rõõmuks Instagramis oma pulmafoto, kus ta poseerib koos abikaasa Kanye Westi ja üheteistkuuse tütre Northiga. 

USA staaripaari pulmi 24. mail Firenze lähedal iidses Belvedere kindluses ümbritses tihe saladusloor ning tähtsast päevast oli seni avaldatud vaid mõned kaadrid. Kuid edev Kim ei suutnud vastu panna kiusatusele oma tähtsat päeva avalikkusega jagada, kirjutab Daily Mail.

"My everything," õhkas 33aastane kaunitar pildiallkirjas, viidates oma elu tähtsaimatele inimestele, abikaasa Kanyele ja tütretirts Northile.

Kim kandis pulmas oma peresõbra Riccardo Tisci disainitud Givenchy moemaja kleiti ning siidist loori, peig aga Givenchy smokingit. Pulmapeoks riietus pruut ümber – sedapuhku kandis ta lühikest kreemikat Balmaini kleiti.

Tort oli seitsmekorruseline ning peiu ülistuskõne Kimi aadressil kestis 20 minutit. Daily Maili teatel maksis pruutkleit pool miljonit dollarit ning pulmad koos külaliste kohalesõidutamise ja majutamisega kokku 12 miljonit.