Foto: Lastefond
Inimesed
12. juuni 2014, 14:33

Lastefond saadab aasta tublimad vabatahtlikud tänutäheks reisile (1)

SA TÜ Kliinikumi Lastefond kuulutab juba teist aastat järjest välja aasta tublimad vabatahtlikud, kelleks tänavu osutusid Maria Mandri ja Sirli Heinsoo. Koostöös sponsor AS Baltic Toursiga lennutatakse nad kolmepäevasele preemiareisile Lissaboni.

Lastefondi aasta vabatahtlikud selgusid fondi juhtkonna ja vabatahtlike koostöös, kus vabatahtlike ringkond valis enda seast välja neli tublimat, kes pääsesid edasi n-ö teise vooru. Neist neljast pidas juhtkond aunimetuse väärilisteks Lastefondi vabatahtlikkonna aktiivseid eestvedajaid Tartu vabatahtlike juhti Maria Mandrit ning Tallinna vabatahtlike juhti Sirli Heinsood.

Maria on Lastefondi vabatahtlikuna tegutsenud 2011. aasta kevadest. Nende kolme aasta jooksul on ta algatanud hulga edukaid projekte, koordineerinud mitmeid üritusi ning täitnud fondis nii meediaspetsialisti kui vabatahtlike juhi ülesandeid.

Sirli on Lastefondi töös kaasa löönud juba pea neli aastat, millest viimase täitnud Tallinna vabatahtlike juhi kohuseid. Eelnevalt oli ta fondis varahaldur.

Sirli sõnul on Lastefondi vabatahtlik töö tema jaoks meeldiv ajaviide, kus on väga reaalselt tunda, et väikestest asjadest sünnivad suured. Osaks saanud tunnustus tuli talle suure üllatusena, samas tunneb ta heameelt, et vabatahtlike tööd nii kõrgelt hinnatakse.

Ka Maria hindab organisatsioonisisest tunnustust väga kõrgelt. „Nii Lastefondi vabatahtlikkond kui ka juhtkond koosneb suurepärastest inimestest, kes kõik panustavad oma aega ja oskusi, et muuta väikeste abivajajate elu paremaks. Kaaslaste tunnustus tähendab mulle palju," tunneb temagi esiletõstmisest suurt rõõmu.