Foto: AFP / Scanpix
Saund
12. juuni 2014, 07:00

VIDEO: Itaalia talendisaate võitis nunn

Itaalia talendisaate "The Voice" võitjaks kuulutati 25aastane nunn. Vagura olekuga, kuid vägeva häälega õde Cristina kujunes favoriidiks juba märtsis prooviesinemisel, kui ta esitas Alicia Keysi hiti "No One". 

Võidu järel tänas sitsiillanna Jumalat ja luges issameiet, ehkki saatejuht manitses, et aega napib, kirjutab The Guardian.

Kuigi paljusid Itaalia süvausklikke on nunna osalemine telešõus ärritanud, paistab tal olevat Vatikani õnnistus: pärast prooviesinemist avaldas paavstliku kultuurikomisjoni juht kardinal Gianfranco Ravasi suor Cristinale Twitteris toetust, tsiteerides Peetruse esimest kirja: "Teenigu igaüks teisi selle andega, mille ta on saanud."

"The Voice’i" võitjana peaks nunn saama lepingu plaadifirmaga Universal. Tema räpparist lauluõpetaja J-Ax pakkus välja, et Cristina võiks välja anda singli või albumi ning tulud heategevusele annetada. Püha õde ütleb, et jätab selle otsuse oma ülemuste langetada. "Oleksin väga õnnelik ka siis, kui läheksin tagasi maakirikutesse koos lastega laulma."