Justin Bieber.Foto: Alamy/AOP
Inimesed
11. juuni 2014, 07:45

Bieber lasi end ristida (3)

Rassismiskandaali keskmesse sattunud poptäht Justin Bieber (20) lasi end läinud nädalal ühe oma sõbra vannitoas ristida. New Yorgi Hillsongi kiriku pastor Carl Lentz rääkis meelelahutusportaalile TMZ, et laulja valmistus tseremooniaks pingsalt nädal aega: nad lugenud koos piiblikatkendeid ning Bieber külastanud jumalateenistusi. Algul lootis artist rituaali läbi viia mõne kiriku ristimisbasseinis, kuid otsustas, et privaatseim on saada ristitud siiski sõbra vannis.

35aastase populaarse usutegelase Carl Lentziga, kellel on Twitteris ligi 100 000 jälgijat, sõbrustab Bieber juba mõnda aega. Mitmel pool oma kristlikke tõekspidamisi kuulutanud staar, kelle keha katab mitu religioosset tätoveeringut, on säutsudes Lentzi jutlust ülistanud. Juba veebruari lõpus levis kõmu, et viimaseil aastail sõltuvustega maadelnud ja seadusega pahuksis olnud noormees otsib lunastust ja soovib end uuesti ristida lasta.

Nüüd kahetseb ta kuue aasta taguseid rassistlikke nalju, mille avalikuks tulek on ohtu seadnud ka tema karjääri. Tumedanahalised kuulsused, nagu Usher, 50 Cent, Whoopi Goldberg, Mike Tyson, Floyd Mayweather ja Soulja Boy, on aga Bieberi kaitseks välja astunud.