Foto: Ave Maria
Blogid
10. juuni 2014, 18:40

Kõik liputama! (9)

Mäletan kooliajast, et ühel hetkel said väga populaarseks sääresoojendajad. Ehk oli tegemist teleseriaaliga Fame või oli Flashdance just ekraanidele tulnud, igatahes patseerisid kõik neiud ringi nagu eelsoojendatud baleriinid. Kuna minul siis veel välismaal nii häid tuttavaid polnud, kelle käest heleroosasid või helesiniseid sääresoojendajaid välja nuiata, haaras mu nutikas vanaema sukavardad ja kudus ühe päevaga need villased torud valmis. Ja olingi sama popp kui klassiõed.

Lääne poolt tuleb pisikesesse Eestisse ikka aegajalt midagi poppi ja väga vinget, mida kohe kopeerima peab, ükskõik kui naeruväärne see ka ei oleks. Hetkel käib Riigikogus suur tsirkus kooseluseaduse ümber. Arenenud riikides on ju homo olla nii uhke ja hää, miks siis mitte Maarjamaal. Pealegi olla see ju lausa inimõiguste ja isikuvabaduse küsimus, kes kuhu midagi eelistab torgata ning seda peab ilmtingimata ametlike paberitega kinnitama. Niisama omavahel magamistoas vanainimese asju ajada on ju nii mage.

Ootan põnevusega, millal Toompeal moodustatakse kooseluseaduse toetajate aktsioon, näiteks alasti inimeste kett, kes käte asemel hoiavad kinni...

Või siis sihuke pesuehtne daisychain. Nii ei peaks poliitikud ja aktivistid oma nime määrima ebaeetiliste nõksudega, nagu näiteks õiguskomisjoni mitte kuuludes nende koosolekule end nihverdama, või kaaspoliitikuid sodoomiaga ähvardama. Selline patsifistlik demonstratsioon võiks kujuneda lausa moodsa kunsti häppeninguks, mida kajastaks maailma meedia ja Eesti koguks taas paar klikki, kui progressiivne destinatsioon. Milline hea porno, vabandust - promo!