I Wear* ExperimentFoto: Kristjan Oden
Saund
9. juuni 2014, 13:42

I Wear* Experiment väljastas viimase EP ja peab ka paar pidu

Hetke üks põnevamaid ja intrigeerivamaid bände Eestis – I Wear* Experiment – on saanud valmis kolmanda EP sarjast "Crickets Empire", mille esitluskontserdid toimuvad sel nädalal Tallinnas ja Tartus. 

I Wear* Experiment' on algusest peale mõelnud läbi iga pisidetaili, üllatanud publikut võimsate heli- ja valguslahendustega ning tõstnud iga kontserdi ning uue looga latti nii enda kui ka kuulaja jaoks järjest kõrgemale. ""Crickets Empire III" on meie jaoks märkimisväärne verstapost. Üks ring saab sellega täis," sõnab bändi trummar Mikk Simson.

Värskelt EP-lt leiab kuulaja viis uut lugu, mida on juba kiitnud muusikablogi Sugar Glider, öeldes, et tegemist on hoolikalt meisterdatud ning professionaalselt teostatud muusikaga. Lisaks tuuakse välja kauni vokalisti Johanna Eenma mitmekülgne esitusviis ning haavatavus, mida paljud lauljannad püüavad saavutada, kuid mis loomupäraselt ilmneb väga vähestel.

"Crickets Empire" seeriaga on I Wear* Experiment silma jäänud kirjastusagentuurile Eastaste ning tänasel on päeval on leping juba sõlmimisel. Antud agentuuriga teevad koostööd ka näiteks Tenfold Rabbit ning MaiNekk.

Lood uuelt EP-lt tulevad kahtlemata esitamisele ka 10. juunil Tallinnas, Von Krahli teatris ja 13. juunil Tartus, Genialistide klubis.

Lava jagatakse sel korral Marten Kuningaga, kes lõpetas äsja uue albumi salvestamise sessiooni ning esitleb neil kahel kontserdil uut lugu "Tagurpidi vaal". Laulule on valminud ka video, mida publik samuti nautida saab.