TÜTRE NIMEL KOOS: Sõprade sõnul viivitas staaripaar lahutusega oma tütre Stella nimel, kes sügisel saab 18 ning valmistub oma elu peale minema.
Inimesed
9. juuni 2014, 07:00

Melanie Griffith ja Antonio Banderas läksid lahku!

Hollywoodi näitlejad Melanie Griffith ja Antonio Banderas paiskasid reedel avalikkuse ette teate oma lahkuminekust. "Seda oli juba ammu oodata," ütles 18 aastat abielus olnud paari sõber USA ajakirjale.

Us Magazine’i allikas kinnitab, et Melanie (56) ja Antonio (53) abielu oli ammu karile jooksnud. Kuid põhjuseks polnud truudusetus.

"Kummaltki poolt polnud mingit petmist," kinnitab informaator. "Nende armastus hääbus juba tükk aega tagasi."

Staaripaar teatas reedel abielu purunemisest oma pressiesindaja kaudu.

"Oleme kaalutletult ja üksmeelselt otsustanud lõpu teha ligi 20 aastat kestnud abielule armastaval ja sõbralikul viisil, austades ja väärtustades teineteist, oma peret ja sõpru ning üheskoos veedetud imeilusaid aegu," seisis Melanie ja Antonio avalduses.

Us Magazine’i allika väitel teadsid Griffith ja Banderas juba ammu, et nende abielu on hukule määratud. Kuid nad ei tahtnud traumeerida tütar Stellat, kes saab septembris 18.

"Nad tahtsid enne lahkuminekut oodata, kuni lapsed on suured ja maja tühi," räägib allikas ajakirjale.

"Nad jäid laste pärast kokku."

TMZ.comi teatel esitas lahutusavalduse Melanie, tuues põhjuseks ületamatud erimeelsused. Ta soovib, et tütar jääks tema juurde elama ja Antonio maksaks talle elatist.

Kireleek süttis filmivõtteil

Stella del Carmen Banderas on Melanie ja Antonio ainus ühine laps, tulise armuloo vili, kes tuli ilmale vähem kui kolm kuud pärast ema-isa pulmi.

Romantilise komöödia "Two Much" (1995) võtetel puhkenud armuleek oli hävitanud kummagi abielu. Antonio oli 1987. aastast abielus hispaanlanna Ana Lezaga.

Melanie armuelu oli märksa kirevam. Tal oli juba 14aastaselt tekkinud suhe oma ema Tippi Hedreni ("Linnud") filmipartneri Don Johnsoniga, kes toona oli 22.

Kuid 1976. aastal sõlmitud abielu pidas vastu vaid kuus kuud. 1982 abiellus Melanie näitleja Steven Baueriga.

Kolm aastat hiljem sündis neile poeg Alexander. Kuid 1987 läks paar lahku ning Melanie naasis Doni juurde.

Nad abiellusid 1989. aasta juunis uuesti ning paar kuud hiljem tuli ilmale tütar Dakota. 1994 läksid Melanie ja Don põgusalt lahku, kuid leppisid ära.

Ent naise tutvumine tumedasilmse "Desperado" staari Banderasega tõmbas nende abielule lõplikult joone peale.

Melanie maadles aastaid ravimisõltuvusega

Griffith ja Banderas on üle elanud nii kauneid kui ka raskemaid aegu. Noorena kokaiini- ja alkoholisõltuvusega maadelnud Melanie käis 2000. aastal võõrutuskliinikus vabanemas valuvaigistisõltuvusest.

2009. aastal naasis ta kliinikusse, kuid pressiesindaja nimetas seda tavapärase raviplaani osaks. Sedapuhku viibis näitlejanna võõrutuskeskuses kolm kuud.

Aasta lõpus seisis Melanie’l ees uus katsumus – tal avastati nahavähk. Õnneks jõudis arst kasvajale jälile varajases staadiumis ning operatsiooni järel komplikatsioone ei tekkinud. Palju kõneainet on põhjustanud ka tema arvukad ilulõikused.

2011. aasta intervjuus tunnistas Banderas, et temal ja Melanie’l on olnud probleeme nagu igal teisel abielupaaril.

"Me pole seda kunagi varjanud."

Tänavu sahistas kõmuajakirjandus, et õige pea on lahutus päevakorral. Nüüd kinnitab ajakirja People allikas, et kaasad püüavad viisakalt lahku minna.

"Ma ei usu eluilmaski, et asi inetuks läheks. See poleks nende moodi."