Pilt on illustreeriv.Foto: PantherMedia / Scanpix
Inimesed
6. juuni 2014, 11:36

Need näitlejad on surnud otse võtteplatsil. Loe, mis on juhtunud (16)

Kuigi mitmed näitlejad on surnud enne oma filmi võtete lõppu, on küllalt ka neid, kes on elu jätnud otse võtteplatsil. Veebileht Wallstcheatsheet võttis kokku, kes on need näitlejad ja mis nendega juhtus.

Jon-Erik Hexum. Mees sai surma 1984. aastal seiklussarja "Cover Up" võtetel. Näitleja kuulis, et filmivõtted lükkuvad veelgi edasi, mispeale võttis laual olnud relva ja ütles naljatlevalt: "Suudad sa seda uskuda?". Ja vajutas päästikule. Õnnetuseks oli relv laetud ja ta lasi endale kogemata kuuli pähe.

Vic Morrow. Mees hukkus koos kahe lapsnäitlejaga. Saatuslikuks sai helikopteri ja pürotehnika kasutamine. Nimelt olid näitlejad helikopteris, kui pürotehnika plahvatas ja õhusõiduk alla kukkus.

John Ritter kukkus kokku sarja "8 Simple Rules for Dating my Teenage Daughter" võtetel 2003. aastal ja suri. Mees oli varasemalt haige.

Tyrone Power sai 1958. aastal filmivõtete ajal toimunud vehklemisstseenis südamerabanduse. Ta suri teel haiglasse.

Redd Foxx sai samuti võtete ajal südamerabanduse. See juhtus 1991. aastal.

Brandon Lee. Bruce Lee poeg sai surma 1993. aastal, kui pidi filmistsenaariumi järgi saama kuuli. Mingil kummalisel põhjusel oli relvas aga tõeline kuul.

Martha Mansfield. Tummfilmide staar Martha suri 1923. aastal eriti kummalise õnnetuse läbi. Nimelt istus ta pausi ajal autos, kui möödamineja süütas sigareti ja viskas tiku kõrvale. Juhtumisi maandus see autos Martha kleidil, mis oli materjalist, mis süttis ülikergesti. Ta suri järgmisel päeval saadud põletushaavadesse.

Steve Irwin sai surma 2006. aastal loodusdokumentaali filmimisel, kui teda hammustas astelrai. Irwin ja kaameramees olid mõnda aega raid filminud ja jälginud - ootamatult eluks aga ründas.

Roy Kinnear. Filmides Hispaanias Toledos linateost "The Return of the Musketeers", Kinnear kukkus hobuse seljast ja sai raskeid vigastusi. Ta viidi haiglasse, kus ta järgmisel päeval, 20. aeptembril 1988. aastal südamerabandusse suri.