VABA JA VALLALINE: Pärast lahkuminekut Jaan Tootsist on meedia avaldanud fotosid, kus Kersti on jäänud pildile erinevate austajatega. Foto: Arno Saar
Inimesed
6. juuni 2014, 07:00

Kersti Toots on leidnud silmarõõmu? (71)

Ärinaine tähistas sünnipäeva salapärase härra seltsis.

Värskelt abielu lahutanud ärinaist Kersti Tootsi (49) nähti tema sünnipäeval Tallinnas Viru väravate juures hilisõhtul salapärase härraga jalutamas, käes pikad punased roosid.

Pealtnägija sõnul jalutas Kersti kena mehega esmaspäeva õhtul kella 23 paiku vanalinnas ja oli saanud kingituseks uhke roosikimbu, kus oli vähemalt viis kuni seitse pikka punast roosi. "Tundus, et tegemist võis olla topeltkohtinguga, sest nendega oli kaasas teinegi paar," meenutab anonüümseks jääda soovinud inimene.

Õhtulehe allika sõnul nägi Kersti välja kena ja naiselik. Tema saatja, kes näis Kerstiga ühevanune, kandis helehalli pintsakut ja oli suviselt paljaks aetud peaga. Nad kõndisid kõrvuti, kuigi ei hoidnud teineteisel käest kinni ega kallistanud.

Sünnipäev lõppes õhtusöögiga vanalinnas

Kas tegemist oli romantilise kohtinguga? Kersti kinnitab Õhtulehele, et veetis oma sünnipäevaõhtu tõesti vanalinnas: "Päev möödus väga töiselt ja tegusalt," selgitas pesupoodi pidav Kersti, et ei jätnud oma sünnipäeval töötegemist unarusse ega plaaninud ka suurejoonelist pidu.

"Lähedased õnnitlesid mind juba vara hommikul, õhtul oli mõnus sõbraga koosviibimine," poetas Kersti ega soovinud täpsustada, kes tema härrasmehelik kaaslane oli.

"Mul on head sõbrad, kes ümbritsevad mind. Igal eluetapil," jäi ta oma eraelust rääkides diskreetseks.

Samas ei teinud ta saladust, et imekaunid roosid, mis tal käes olid, kinkis talle tõesti kõnealune meesterahvas. "Jah! Jah! Jah! Ütleme nii, et ma olin rooside keskel terve päev," naeris Kesti.

"Need roosid olid sünnipäeva puhul kingitud. Päev oli täis lilli ja õnnitlusi," meenutas Kersti sünnipäeva heatujuliselt.

"Mulle meeldivad üldse lilled – roosid ja samas ka piibelehed," pani härra lillede valikul otse kümnesse.

Missuguses vanalinna kohas ja kuidas ta oma seltsilisega sünnipäeva tähistas, jättis Kersti enda teada: "Me nautisime… Kuidas ma siis ütlen? Nautisime vanalinna hõrgutisi," naeris Kersti ja tõmbas teemale sellega joone alla.

Kersti Toots lahutas oma abielu Jaan Tootsiga 6. mail. Kersti kinnitas Kroonikale, et lahutus Jaaniga kulges meeldivalt ja abielule pandi punkt ühise õhtusöögiga.

Suhe Jaaniga mõranes kümme aastat tagasi

Jaan ja Kersti Tootsi suhe mõranes kümme aastat tagasi, kui tuli ilmsiks mehe salasuhe Kati Šahmatovaga, kellest hiljem sai Kati Toots. Hoolimata sellest, et Jaan jälgis ebaseaduslikult Kati tegemisi ja tal tuli seoses asja uurimisega maksta kopsakas rahatrahv, leppis ta Katiga ära ning jättis ühtlasi Kersti maha. 2007. aastal tuli ta oma abikaasa juurde tagasi, kuid mitte kauaks: peagi oli ta taas Kati juures ning neil sündis 2008. aastal tütar Karoliina.

Kuigi Jaan on aastaid elanud Katiga, lahutati abielu alles nüüd. Kui Kerstilt küsiti, miks nad varem ei lahutanud, vastas naine, et neil on kokkulepped, millest tuleb kinni pidada.

"Meie omavahelised kokkulepped on saanud nüüd lahenduse ja sellele järgnenud loogiline samm oli lahutus," selgitas Kersti mai alguses Kroonikale.

Kersti ja Jaan Tootsil on kolm täiskasvanud last – kaks poega ja tütar.