HARLEY DAVIDSON ÜLEMAAILMNE KOKKUTULEK TLNSLO: HARLEY DAVIDSON :TALLINN,EESTI, 04JUN14 Tallinnasse saabuvad tuhanded Harley Davidsoni mootorratturid, et osa võtta ülemaailmsest Harley Davidsonide kokkutulekust Tallinna laulväljakul Pildil esimesed saabujad Tallinna lauluväljakule. tm/Foto TEET MALSROOS ÕHTULEHTFoto: TEET MALSROOS
Eesti uudised
5. juuni 2014, 17:08

Motohundid annavad juba lauluväljakul mootorile hagu alla (5)

Ilmselt pole mitte ühelegi tallinlasele uus info see, et pealinn on täis nahktagide ning habemetega tsiklivendi.

Sadama lähedal elavad kerge unega (ilmselt vist ka raske unega) linnakodanikud on terve öö kuulanud seda müdinat ning vaadanud uniste silmadega läbi aknaklaasi neid Harley Davidsone - iga sõiduk erilisem kui teine ning ei puudu ka need, kel tagumine ratas justkui teerull oleks.

Tsiklivendade aasta suur kokkutulek Super Rally on Lauluväljakul täna juba oma suursugust mõõdet näitamas. Terve ala on täis telke, inimesi ning otseloomulikult ka sõidumasinaid ning neid tuleb aina juurde ja juurde.

"Peaesinejad" ise on üritusega väga rahul ning mõned neist on Tallinnas suisa esmakordselt.

"Möödunud aastal olime Poolas ning järgmisel aastal ilmselt Inglismaas, aga Tallinnas oleme tõesti esmakordselt," ütles Rootsist pärit vanem naine rõõmsalt.

Just sellisel alal nagu seda on motohullus, ei tasugi tegelikult niivõrd stereotüüpseks minna nagu alguses. Vähemalt iga neljas tsikli seljas istuja on naine ning gaasi oskavad nad sama võimsalt anda kui vastassoo poole esindajad.

Osaliste enda sõnul on Harley Davidson just see üks ja ainus, millega nad sõidaksid.

"Ma ei oskagi öelda, miks niivõrd meeldib. Temas on midagi sellist, mis selle juures hoiab, millegi muu vastu ei vaheta," ütles üks Soomest pärit motohunt.

Tsiklivennad annavad Tallinna lauluväljakul gaasi kuni 9. juunini.