Gerli Rosenfeld.Foto: Erakogu
Inimesed
5. juuni 2014, 07:00

Gerli Rosenfeld: meesteõgija mängimine polnud üldse lihtne

Üritustekorraldajana tuntud kaunitar mängis telesarjas "Saladused" liiderlikku neiut

"Kuna ma olen püsisuhtes, siis oli väga imelik ameleda kaasnäitlejaga, kes on ühtlasi ka minu väga hea sõber. Samuti oli keeruline vägistamisstseeni teha, kuna see pidi ehtne välja nägema," räägib saates "Saladused" liiderlikku piigat mänginud Gerli Rosenfeld.

Selle hooaja viimane "Saladuste" osa tõi televaatajate ette 25aastase Marianne loo, kes peab loomulikuks magada just selle mehega, kellega parajasti tahab, kaasa arvatud oma sõbrannade poistega.

Meestenäljas neiu rollis astus üles ürituste korraldajana tuntud Gerli Rosenfeld, kelle sõnul oli Marianne kehastamine huvitav, kuid üldsegi mitte lihtne.

"Paljudes stseenides pidin ma enda mugavusstoonist välja astuma, kuna taoline käitumine on minu jaoks väga võõras," selgitab Gerli.

Marianne lugu lõppes aga kõrvetada saamisega. Nimelt olid kuuldused tema lahkest loomusest levinud üle terve linna ning ühel peol langes ta vägistamise ohvriks.

"Selleks, et see stseen ehtne välja näeks, pidi meesnäitleja reaalselt natukene jõudu kasutama, mind laua peale lükkama ja kinni hoidma," selgitab Gerli ning lisab, et kuna igat stseeni filmiti mitu korda, siis lõpuks andsid ka tema häälepaelad tunda.

Gerli usub, et Marianne sarnaseid tüdrukuid on maailmas palju, kuid tema asi pole neid hukka mõista ega hinnata.

"Igaüks teab ju ise, kuidas ta oma elu elab, kuid minu jaoks on selline teguviis vastuvõetamatu. Üks asi on olla enesekindel, kuid teine oma sõbrannadele nuga selga lüüa," tõdeb ta.

"Mina isiklikult olen enda elust kõik sellised inimesed välja visanud, kuna nad tekitavad ainult halba aurat ja negatiivseid emotsioone."

Ürituste korraldamine on elustiil

Intrigeerivale rollile Gerli aga kohe jah-sõna ei öelnud.

"Pidasin nõu oma elukaaslasega, kuid kuna tegu on ikkagi tööga, siis ta ei olnud sellele vastu," lausub Gerli. Siiski ei soovi ta, et keegi teleseriaali põhjal temast eelarvamusi looks.

"See oli kõigest selline roll ja näitlemine on töö nagu iga teinegi."

Hiljuti tegi Gerli koos partneri Marian Kundiga ühtlasi oma ürituste korraldamise agentuuri Red Rope, mis on spetsialiseerunud restoranides ja lounge´ides peetavate ürituste, suvepäevade ja jõulupidude korraldamisele.

"See mõte oli mul peas väga pikka aega, aga ma ei teagi, mille taha see otsustamine nii kauaks jäi. Eks igal äril on omad riskid, kuid samas kogu adrenaliin, mis sellest tuleb, kaalub kõik muu üle," räägib Gerli.

Mille poolest erineb aga nende agentuur teistest samalaadsetest ettevõtetest?

"Meie kõige suurem eelis on arvatavasti see, et Marian majandab Lõuna-Eestis ning mina Põhja-Eestis. Oleme teineteisele väga suureks toeks ja kõige parem on see, et me mõistame teineteist poole sõna pealt.

Meie jaoks ei ole ürituste korraldamine töö, vaid see on meie elustiil."