SUHE KARIL?:Jennifer Lopez koos Casper Smartiga 18. mail Las Vegases Billboardi muusikaauhindade jagamisel. Tol hetkel polnud Casperi väidetavad tembud veel avalikkuse ette jõudnud. Foto: Corbis/AOP
Inimesed
5. juuni 2014, 07:00

Jennifer Lopezi armuelu on taas karil? (2)

Noor kallim olevat teda petnud transseksuaalsete modellidega

Laulja Jennifer Lopez on väidetavalt otsustanud 17 aastat noorema koreograafist kallima Casper Smartiga lõpparve teha, sest on haavunud vaid nädalase vahega meediasse jõudnud petmiskuuldustest: mees olla talle sarvi teinud tervelt kahe transseksuaalist bikiinimodelliga. Mõlemal puhul saanud asi alguse netiflirdist ja paljastavate fotode vahetamisest.

Samal ajal kui Ameerika superstaarisaate kohtunik Jennifer (44) on olnud hõivatud teletööga ja mitme heategevusüritusega, on tema poiss-sõber Casper Smart (27) otsinud tähelepanu mujalt.

Eelmise nädala algul avaldas kõmusait The Dirty katkeid Casperi ja soovahetusoperatsiooni läbinud kurvika modelli Sofie Vissa flirtivast vestlusest fotojagamiskeskkonnas Instagram.

Mobiiltelefoni ekraanipilte saatis lehele anonüümne allikas, kes vihjas, et tema sõber Sofie on mai keskpaigast alates olnud Jennifer Lopezi armsamaga kuumades vestlustes, mille käigus vahetatud ka paljastavaid pilte.

"Pöörane, milleni lihtne tere, jutuajamine ja flirt võivad viia! Sofie ütles, et nad on mõne korra kohtunud ja Casper on teda oma veoauto peale võtnud. Ma arvan, et mu sõber Sofie magab Casper Smartiga," vihjas ta.

Kõmuportaal kirjutas ka, et Vissal on Casperist alastipilte, mida ta lootvat suure raha eest maha müüa.

Netiflirt või midagi enamat?

Casper eitas The Dirty asutajale ja peatoimetajale Nik Richiele saadetud kirjas truudusetust.

"Hea, et te oma raha ära ei raisanud, sest mingeid alastipilte pole," väitis koreograaf ja süüdistas saiti vastikute valelike kõlakate levitamises.

Talle lähedane allikas ütles Daily Mailile: "Casperina esineb ilmselt keegi teine. Tema ise ei ole sellesse Sofie loosse kaasatud, see on absurd!"

Sofie Vissa kinnitab aga ajakirja Woman’s Day selle nädala numbris, et vahetas Casper Smartiga tõepoolest himuraid pilte. Suhtlus alanud sellest, et Casper kiitis tema bikiinifotosid.

Kui Sofie küsinud, miks mees ei klikkinud lemmikpiltide juures nupule "meeldib", seletanud too:

"Sest paljud hoiavad sellel silma peal, mida ma teen. Ja ma arvan, et otse öelda on parem."

Seejärel hakanud Casper lunima, et tahab rohkem pilte näha ning kiidelnud, et ka tal endal on kenad silmad, kena naeratus ja ilus pepu, mida vastu näidata.

Sofie sõnul teadis jutupartner kindlalt, et ta on transseksuaal. Kas nad ka päriselt kohtusid, jääb modelli jutus lahtiseks. Ta mainib vaid, et nende suhtlus lõppes, kui ta saatis Casperile üdini palja foto.

Mees olevat seejärel kõik nende vahetatud fotod ja sõnumid kustutanud.

Nädal hiljem, sel esmaspäeval, tuli The Dirty lagedale Jenniferi kallima teise väidetava kõrvalhüppega:

"Casper Smartil on olnud sobimatu suhe teisegi transseksuaalse modelli Xristina Mariega. Meie allika väitel kohtus paar Miamis ja Casper Smart oli täiesti teadlik, et Xristina on transseksuaal," avaldas sait.

Taas on loole lisatud sõnumivahetus. Nagu Sofiel, palub Casper ka Xristinal saata endast paljastavaid pilte, öeldes: "Ma vajan midagi head."

Kui vestluspartner küsib, mida ta selle eest vastu saab, ütleb mees vaid: "Üllata mind!"

Nii Casperi kui ka Jenniferi esindajad on kommentaaride andmisest loobunud, ent eri allikad on kinnitanud, et peaaegu kolm aastat koos olnud paari suhted on väga pingelised ja nad on lahkumineku äärel.

Jenniferi näris kahtlus juba varem

"Suhe on peaaegu läbi," nentis üks Jenniferi sõber meelelahutusuudiste saidile Radar.

"Ta on juba jälle Jenniferile häbi teinud, nii et Jennifer ei kutsunud teda endaga New Yorki kaasa," ütles allikas.

Nimelt andis lauljanna seal eile suure tasuta vabaõhukontserdi. Oma New Yorgi korteris redutades pidavat ta plaani Casper maha jätta.

Jennifer olevat mehele juba öelnud, et Brasiilias 12. juunil algavatele jalgpalli maailmameistrivõistlustele, mille tunnuslugu ta koos räppar Pitbulliga esitab, sõidab ta üksi, ehkki vutt on Casperi lemmikspordiala.

Teine allikas lausus ajalehele New York Post, et Jennifer on masenduses, sest keegi ei pööra tähelepanu tema heategevusfondile ja esinemistele ? räägitakse vaid Casperist ja tolle transseksuaalsetest armukestest.

"Jenniferi väsitavad need süüdistused. Ta ei vaja oma ellu seda draamat ja on valmis edasi liikuma," sekundeeris kolmas allikas.

Jenniferi ja Casperi suhteprobleemidest sahistati läinud sügiselgi. Radar kirjutas oktoobris, et päevakorral on lahkuminek. Jenniferile lähedane allikas möönis, et säde on suhtest kadunud:

"Mõistus on talle juba mõnda aega öelnud, et ta ei jää Casperiga igavesti kokku. Nüüd ütleb ta süda sedasama."

Tegelikult võtnud nad juba suvel aja maha, kuid otsustanud siis kokku jääda. Näib, et ka sügisesest kriisist tulid nad välja, sest alles 20. mail jäi paarike Los Angeleses pildile käsikäes ja rahulolevate nägudega restorani siirdudes.

Vähe sellest, Daily Mail avaldas eile fotod sellest, kuidas Jennifer ja Casper eelmisel kolmapäeval  – pärast seda, kui esimene petmiskahtlustus oli õhku paisatud  Californias koos rannamõnusid nautisid.

Kas suhe puruneb pärast järjekordset põntsu lõplikult või suudavad nad selle taas ära lappida?

Lopezi armuelu on olnud nagu Ameerika mäed

Latiinokaunitaril on seljataga kolm abielu, millest kaks väga põgusad, peale selle katkestatud kihlus filmitäht Ben Affleckiga.

1997. aasta veebruarist 1998. aasta jaanuarini oli Lopez abielus kuubalasest kelneri Ojani Noaga, kellega lauljatar hiljem kohut käis, et mees ei avaldaks nende abielust pihtimuslikku raamatut.

Muide, paranoiline staar nõudis ka praeguselt kallimalt Casper Smartilt vaikimislepingu allkirjastamist, et mees ei saaks meediaga nende eraeludetaile jagada.

1999. 2001. aastani käis Jennifer räppar Sean Combsi ehk P. Diddyga.

Seejärel armus artist taustatantsijasse Chris Juddi, kellega abiellus septembris 2001, kuid juba järgmise aasta juunis järgnes lahutus.

Vaid mõni kuu hiljem, 2002. aasta novembris, oli Jennifer kihlatud näitleja ja lavastaja Ben Affleckiga. Kümme kuud hiljem teatasid nad plaanitud pulmapäeva eelõhtul, et lükkavad suure meediatähelepanu tõttu tseremoonia edasi. Peagi läksid nad aga lahku.

2004. aasta algul leidis Lopez oma õnne laulja Marc Anthonyga, kellega pidas juunis pulmad. 2008 veebruaris sündisid neil kaksikud, poeg Maximilan David ja tütar Emme Maribel. See 2011. aastal lõppenud suhe ongi olnud Jenniferi pikim.

Endise taustatantsija Casper Smartiga on laulja koos 2011. aasta oktoobrist, kuigi lahutus Anthonyst jõustus alles pool aastat hiljem.