KONTSERDIL: Jamie Lynn Spears ja tema tütar Maddie naudivad sel pildil Jamie Lynni õe Britney Spearsi esinemist. Foto: AOP
Inimesed
3. juuni 2014, 08:00

Britney õde lasi viiesel tütrel ropu räpiloo järgi puusi hööritada (2)

Mis Jamie Lynn Spearsil küll arus oli? Britney 23aastane väikeõde postitas läinud nädalal internetti video, kus tema viieaastane tütar Maddie täiskasvanulikult puusi väristades ja rinda ette ajades tantsib, taustaks Austraalia räppari Iggy Azalea lugu "Fancy", mis räägib muu hulgas alkoholist, sisaldab roppusi ja vihjeid seksile.

Sellega näitab 17aastaselt emaks saanud Jamie Lynn (23) kliinilise psühholoogi ja Columbia ülikooli professori dr Judy Kuriansky sõnul kõike muud kui head vanemlikku eeskuju. "See video on täiesti kohatu. Maddie on kaugelt liiga noor, et sedalaadi muusikat kuulata," põrutas Kuriansky Radar Online’ile kommentaari andes.

Naisräppar Iggy Azalea nimetab end laulus nurjatuks libuks ja laulutekstis sisaldub ka f-sõna, teemaks ihar pidutsemine, mille juurde kuulub otse pudelist vägijookide kummutamine.

Psühholoog usub, et kui mängida nii väiksele lapsele muusikat, mis mõeldud täiskasvanutele, võib sellel olla jäädav mõju.

Tema sõnul võib Maddie hakata koolikaaslaste ees kuuldud sõnu kordama ja sarnaselt tantsima.

"Viieaastased lapsed ei ole tunnetuslikult piisavalt arenenud teadmaks, mis on sotsiaalselt sobilik. Ta arvab, et selline käitumine on normaalne," selgitab Kuriansky.

Ta pakub, et noor ema võib alateadlikult korrata omaenda ebatervislikku kasvukeskkonda, sest nägi ta ju ise oma vanemat superstaarist õde seksikaid laule esitamas. "Väga kurb, et Jamie Lynn seda ringi ei katkesta."