Liis Lemsalu pokkerilaua taga.Foto: Tambet Kask, Unibet
Pokker
30. mai 2014, 10:36

Teele Viira kiitis Liis Lemsalu: ta on turniiripokkeris märgatavalt arenenud! (3)

Neljapäeval õhtul toimus Tallinnas pokkerifestivali Unibet Open naisteturniir, millel debüteeris vaid mõnepäevase mängukogemusega Liis Lemsalu.

Kuigi Liis langes konkurentsist umbes paaritunnise mängu järel, hankis neiu väärt kogemusi. "Õppisin mängu tunnetama ja nägin, kuidas pokkeriturniire läbi viiakse. Samuti võitsin oma esimesed pangad!" säras telesaate "Eesti otsib superstaari" neljanda hooaja võitja.

Liisi juhendaja Teele Viira, kes on paarismängu endine Eesti meister, kinnitusel paraneb tema hoolealuse tase iga tunniga. "Liis alustas pokkeri õppimist täiesti nullist vaid kolm päeva tagasi, kuid saab tänaseks juba üsna hästi aru mängu ülesehitusest ja oskab ka vastaseid jälgida. Mina usun küll, et ta on põhiturniiriks valmis," kommenteeris naisteturniiril 11. koha saanud Viira.

Unibet Open naisteturniir oli mõlemale superstaarile soojenduseks 1100-eurose osalustasuga põhiturniirile. Unibet Open põhiturniiri esimest avapäeva alustas 127 mängijat ning üheksa mängutaseme järel pääses jätkama 62 parima. 34 alustanud eestlasest püsib konkurentsis 15, neist edukaim on oma algse punktisumma avapäeval enam kui viiekordistanud Priit Türner.

Reede varahommikul lõppenud 70-eurose osalustasuga naisteturniiril osales 34 mängijat, kelle seas ka laulja Maarja-Liis Ilus ning endine modell ja telesaatejuht Evely Ventsli. Võistluse võitis Carmen-Elina Kupri, kes teenis 713 eurot auhinnaraha. Talle järgnes Kirke Kuuskvere, ülejäänud neli auhinnalist kohta kuulusid aga Hollandist ning Rootsist pärit mängijatele.