VALLATU CARMEN: «Inimesed ei saanud sellest üle, et ta pole heteroseksuaalne,» arvab saate «Vallatud tissid» tegevprodutsent Madis Sütt, miks televaatajad Carmenit eetris sõimasid. Sellepärast lõpetati ka saade ja Carmen lahkus teleekraanilt. Foto: Facebook
Inimesed
29. mai 2014, 07:00

"Vallatute tisside" saatejuht Carmen lahkus teleekraanilt (50)

"Kuna paljud mehepojad vihkavad teda, siis meil oli kokkulepe, et ta teeb seda saadet seni, kuni nende sõimu välja kannatab," selgitab saate "Vallatud tissid" tegevprodutsent Madis Sütt, miks see ära lõpetati ning ekraanilt lahkus ka Carmen.

Ligi aasta tagasi hakkas Kanal 12 hilisõhtust suhtlussaadet juhtima transseksuaalne Carmen, kes tekitas televaatajates vastakaid tundeid. Saatest saatesse helistasid talle inimesed, kes mõnitasid, sõimasid ja pildusid teda üle roppustega. Sütt nendib, et nende koostöö sujus küll hästi, kuid mõni nädal tagasi leiti, et "Vallatute tisside" formaat ei toimi enam. Otsustati teha uus saade "Südamelt ära", mis on erinevalt eelmisest psühholoogilise sisuga.

Kuigi uus saade oli mõeldud selleks, et inimesed saaksid helistada ja oma muredest või rõõmudest rääkida, jätkus ikkagi Carmeni sõimamine. "Inimesed ei saanud sellest üle, et ta pole heteroseksuaalne," ütleb Sütt. Selle tõttu kannatas aga Carmeni kaassaatejuht Diana Klas ja Sütt leidis, et ka selline saatevorm ei toimi. Ta kinnitab, et Carmenit pole keegi vallandanud.

"Enne, kui ma tema poole selle jutuga pöördusin, kuulsin, et ta oli oma Facebooki fännilehel juba arutanud, et tema aeg ekraanil on vist läbi," sõnab Sütt, kuid lisab, et nende koostöö jätkub sellegipoolest. "Püüame leida uusi ideid, et teha tema jaoks uus saade."

Carmen ei soovinud küll juhtunut kommenteerida, aga oma Facebooki-lehel kirjutas ta, et eks aeg näitab, milline on tegelik tõde. "Hetkel on kõik veel liiga kuum ja ma ei soovi avalikku vastust anda." Saates "Südamelt ära" jätkab Diana Klasi kõrval aga endine tseremooniameister Harri Kingo.