Tele

Telehuviline, loe, mida toob suvi ETV ja ETV2 ekraanidele! (7)

LISA KOMMENTAAR

D'O.28. mai 2014, 02:02
Täielik JAMA on selle ETV-ga kogu aeg! Midagi vaadata pole ja siis nurisetakse, et inimesed vaatavad vene kanaleid!! Mingeid jutusaateid, nagu pole mõtet üldse vaadata, sest see lõhkematu jutumull ei vii kedagi kuhugi - Rannamäe "mölasaated"! (Taolisi jaburusi on teisigi!). Mingit jalgpalli ma ka ei vaata - olgu tegemist millise tasemega tahes! (Ühe palli tagaajamine on ju jube igav!) Üleüldse ON aga TIPPSPORT saatanast ja pole üldse vaatamist ega ajaraiskamist väärt! Juunikuuks võib seega üldse ETV ära unustada!.. Kuna ka meie kommertskanalites ON reklaami rohkem, kui saadet ennast, siis neid ma juba aastaid enam pole vaadanud...
Kultuurisaadetest pole ka nagu enam midagi huvitavat näha olnud.. Mingid Aunaste juhitud JURAD EI paku mingit vaatamishuvi ja nii jääbki vaid AK ja vahetevahel Pealtnägija - muidu võib see Starman'i digiboxiga telekas lihtsalt olemata olla - suvisel ajal kindlasti, kui vene kanalid poleks, kust tuleb vähemalt kvaliteetseid kultuurisaateidki, milleks meil ju raha napib!!! (Vaatamata sellele, et meil ON TEHTUD nii mõnigi hea film endistest kultuuritegelastest, kes sõja ja kommunismi ohu eest läände põgenesid, kuid mida millegipärast pole ETV ekraanil näidatud - kahju inimeste tehtud tööst!! Laiem avalikus ilmselt ei teagi, et on tehtud näiteks filmid viiuldajast Evi Liivakust ja lauljast ning pedagoogist Helmi Betlem'ist, kes surid võõrsil.. (See oli vaid paar juhuslikku näidet!..). Aga ilmselt on meie endistest KOMMUNISTIDEST (kes nüüd ON ROOSADEKS muutunud - sinine, must, valge ja punane annab kokkupannes armetu ROOSA värvuse!) pukisolevad asjaajajad siiani arvamusel, et VÄLISEESTLASED on mingi "väga halb" nähtus!??
3. juuni 2014, 06:38
õnneks on etv eesti kanalitest ainuke mida vaadata tasub.noh tallinna tv käib kah.aga igast pilveid jne ei suuda küll vaadata.
Suvi on igav aeg TV-s.27. mai 2014, 12:49
Peale uudiste pole midagi vaadata, milleks need kordused? Võtsin nüüd ka tasulised kanalid, pole ka sealt midagi vaadata, maksa raha ja samuti pikad reklaamid, milleks siis maksta ja vaadata seriaalide kordusi?
Aga27. mai 2014, 14:53
kas lugu ikka lugesid? Puha uued sarjad algamas, lisaks jalka ja suvised saated.
See 27. mai 2014, 12:23
Midsomeri fännaja paistab väga lahe :) Nagu ka ETV suvine kava!
minni27. mai 2014, 12:06
Eiei, Midsomeri ASEMEL küll midagi ei näita, siis millegi muu asemel. Või lisaks. :D
vibu27. mai 2014, 11:25
Pole midagi öelda. ERR on tubli. Siiski on mõned küsimused- kui juba minnakse seda ajaloo rada, siis "Misdomeri" asemel võiks näiteks näidata ameeriklaste "Salem"it, mis pole ju ka pahasti tehtud. Ja tegelikult võiks olla sarjadest ka vähemalt üks kvaliteetne ulmesari, üks põnevussari. Näiteks rootslaste "Äkta människor" ja ameeriklaste "Blacklist". Need esimesed, mis pähe turgatasid… Praegu totaalselt ajaloo poole kaldu. Mis pole ju iseenesest paha aga programmi valikul võiks ka saareriigist kaugemale vaadata. Eks müüjatega kokkulepete saavutamine ole raske, aga ikkagi…