LÕBUS TÖÖ: Miss Kristina sai võimaluse iludusvõistlusel «Soome iluduskuninganna» kaasprodutsendina kaasa lüüa. Tööots viis ta mõni aeg tagasi lausa Brasiiliasse, kus käidi osalejaid pildistamas. Fotosessioonist sai osa ka Kristina. Foto: Erakogu
Inimesed
27. mai 2014, 07:00

Miss Kristina: mu elu on nagu seebiooper (39)

"Ma vihkan draamat, kuid mõnikord juhtuvad minuga hullumeelsed asjad," ütleb möödunud aastal Miss Estoniaks valitud Kristina Karjalainen, kelle sõbrad võrdlevad kaunitari elu lausa seriaaliga "Vaprad ja ilusad".

Hiljutisel Brasiilia reisil sai Kristina Miss Pin-Up Finland 2014 tiitli, leidis seal tänavakassile uue kodu ning tema sõbrannasid rööviti.

Kristina naasis mõni aeg tagasi Brasiiliast pildistamisreisilt, kus ta käis iludusvõistluse "Soome iluduskuninganna" käigus. Ta sai nimelt pakkumise selles projektis kaasprodutsendina kaasa lüüa. "Seda võistlust korraldati esimest korda 2012. aastal, kui ma samuti osalesin ja ma olin väga põnevil, et mul oli võimalus seekordseid osalejaid treenida," ütleb ta.

Peale kuuma päikese all töötamise sai Kristina ka puhata. Reis ei olnud siiski päris lust ja lillepidu. Nimelt langes osa tüdrukuid sõbrannadega rannas käies varguse ohvriks. "Nad läksid katsuma, kas vesi on soe ja jätsid asjad rannale, kuid kolm kohalikku last vanuses 10–12 nägid seda ja varastasid nende kotid ära. Õnneks ei juhtunud minuga midagi, aga sõbranna jäi oma kallist mobiilist ilma," meenutab Kristina.

Missil õnnestus reisil ka üks heategu teha – ta leidis tänavalt kodutu kassi ja otsis talle uue kodu. "Ma ei suutnud teda tänavale jätta, sest ta oli nii armas!" ohkab Kristina.

"Õnneks oli mu brasiillasest sõber lahkesti nõus kassi enda juurde võtma."

Tänu sellistele seiklustele arvavadki kaunitari sõbrad, et ta elu on nagu seebiseriaalis "Vaprad ja ilusad". Kristina ei kurvasta selle üle: "Nagu öeldakse: lõpuks ei kahetse inimene mitte tehtud asju, vaid neid, mis tegemata jäid."

Suvel plaanib miss palju reisida ja muidugi ka tööd teha: "Juunis lähen ma Türki, kus osalen rahvusvahelisel iludusvõistlusel "Miss Kemer International 2014" ja juulis sõidan lõpuks Hiinasse modellitööd tegema. Ma armastan suvel just õues töötada ja lõbutseda, kuna Skandinaavias on häid ilmu nii harva ja siis tuleb sellest rõõmu tunda."