Sandra NurmsaluFoto: ITAR-TASS / AOP
Inimesed
25. mai 2014, 19:42

Sandra Nurmsalu meenutab Eurovisioni aegset ehmatavat kogemust: me küll proovisime naeratada, aga oli väga hirmus (4)

Eurovisionil 2009. aastal Eestit looga "Rändajad" esindanud Sandra Nurmsalu meenutas saates "Nädalalõpp Kanal 2-ga" ühte ehmatavat juhtumit.

Nimelt pidi kõik Moskvas artistide jaoks väga turvaline olema ja ilma miilitsata ei võinud eriti liikuda. "Kui me tahtsime näiteks hotelli minna ja miilits pakkus, et tulge ikka auto peale, ma viin teid ära, siis väga nagu keelduda ei julgenud otseselt. Aga kui ma meenutan, milline meie üks sõit oli hotelli, siis ma pigem oleksin keeldunud kui selle sõidu teinud," rääkis Sandra.

Sõit kulges keset Moskva linna teed, kus oli üle kuue sõiduraja. "Ikkagi suutis miilits kuidagi keerata vastassuunda ja 90-ga põrutada sireenide-vilkurite saatel. Meil oli päris hirmus, me küll niimoodi proovisime naeratada ja naerda, sest miilits ise oli väga rahulik. Ilmselt ta ise teadis, mida teeb – et me jääme ellu selles liikluses," jutustas Sandra muigega. Lõpuks jõuti siiski õnnelikult pärake.

Üldiselt meenutas Sandra Eurovisioni aega väga positiivsetes värvides: "Ütleme nii, et vene inimene oskab võõrustada. Omadega on ta nii nagu ta on, aga võõrustada oskab väga hästi."