SOBIMATU? Kuigi 13aastase Willow Smithi kuulsad vanemad peavad poleemikat tekitanud fotosid lähedase allika sõnul süütuiks ja kunstilisteks, paistis paljudele Ameerika emadele ja ka lastekaitsele kohatu, et nii noor tüdruk palja täiskasvanud mehega koos poseerib.Foto: Alamay/AOP
Inimesed
25. mai 2014, 11:00

Miks Will Smithi 13aastane tütar palja poisiga voodis poseeris? (13)

Mai algul levisid sotsiaalmeedias kulutulena fotod, millel filminäitleja Will Smithi 13aastane lauljatarist tütar lamab voodis 20aastase näitleja Moises Ariasega, kel ülakeha paljas. Erootilise alatooniga pilt pani paljusid küsima, kas Will Smith ja tema kaasa Jada Pinkett Smith üldse teavad, millega varateismeline tüdruk vabal ajal tegeleb. Lastekaitse algatas juurdluse, uurimaks, kas Willow sirgub ikka ohutus keskkonnas.

Mustvalged fotod, mille Disney sarjast "Hannah Montana" tuntud Moises Arias oma Instagrammi kontole postitas, pani murelikke ameeriklasi pilduma kriitikanooli Will Smithi ja tema abikaasa Jada vanemlike oskuste pihta.

Kuigi noorte poosid on süütud – Willow lamab esiplaanil paremal küljel ja vaatab mõtlikul ilmel kaamerast mööda, Moises nõjatub taamal seljaga vastu seina –, leidsid fännid siiski, et foto õhustik polnud tüdrukule eakohane.

Seda enam, et puusast saadik tekiga kaetud Moises oli vähemalt poolpaljas. Willow ise kandis küll siivsalt teksasid ja särki.

Pisut enne koos pildile jäämist nähti Willowd koos täiskasvanueas semuga Calabasase linnas ringi jalutamas ja lõunat söömas.

Moises ütles portaalile Gossip Cop, et pilti tegi tema vend ja et ta võtab Willowd oma väikse õena.

On teada, et noormees saab hästi läbi tüdruku 15aastase venna Jadeniga.

Ka näitleja ja lauljanna Jada Pinkett Smith kinnitas Los Angelese lennujaamas teda piiranud pressile, et noorte suhtluses pole midagi seksuaalset.

Ärritunud naine nimetas meediatöötajaid endid salapedofiilideks, kes poogivad täiesti süütule olukorrale külge räpase mõõtme.

Siiski äratasid fotod kahtlusi ka Los Angelese lastekaitseorganis, kes algatas eelmisel nädalal juurdluse, kirjutab meelelahutus­uudiste portaal Radar Online.

Sotsiaaltöötajad said anonüümse vihje, et Willow Smithi turvalisus ja heaolu võivad olla ohus, räägib asjasse pühendatud allikas.

"Juurdlust võetakse väga tõsiselt. Lastekaitsetöötajad on Willowd kaks korda küsitlenud. Kord vanemate juuresolekul, teine kord omavahel," avaldab ta.

"Küsitletud on ka Willi ja Jadat. Nad on olnud ametnike suhtes erakordselt vastutulelikud. Muidugi ei ole nad õnnelikud, et nende lapsekasvatusoskus on kahtluse alla langenud, kuid nad on mõistvad," väidab allikas.

Samuti plaanivat lastekaitsetöötajad küsitleda Moises Ariast.

"Juurdlus jääb avatuks veel vähemalt mõneks nädalaks," arvab allikas, kelle meelest on hea, et lastekaitse Hollywoodi kuulsustele erandit ei tee:

"Nad on seaduslikult kohustatud kõigile vihjetele reageerima. Mõelge, kui Willowga midagi hirmsat juhtuks ja sotsiaaltöötajad seda eiraksid."

Isepäine Willow, kes lasi end 11aastaselt kiilaks ajada, sest oli juuksepahmakast väsinud, on varem pälvinud tähelepanu täiskasvanuliku rõivavalikuga.

Samuti on üheksa-aastaselt Jay Z-iga plaadilepingu sõlminud lapstäht saanud kriitikat liiga sügavmõtteliste või seksile viitavate laulusõnade eest.

Willowl ei ole kindlasti harilik lapsepõlv.

Kooli ta peaaegu ei jõuagi, sest sõidab vanematega koos ringi või esineb ise kontsertidel. Teda õpetab koduõpetaja.

Smithid pole sellest saladust teinud, et pooldavad vabakasvatust: kuni lapsed selgelt üle piiri ei astu, võivad nad ise valikuid langetada.