"Nädalalõpp Kanal 2ga"Foto: Ardo Kaljuvee/Kanal 2
Tele
23. mai 2014, 12:49

"Nädalalõpp Kanal 2ga" täna: mis juhtus Teet Margna ja Maire Aunaste vahel? (4)

Täna kell 21:30 on Teet Margnal ja Kristjan Jõekaldal saates "Nädalalõpp Kanal 2ga" külas telelegend Maire Aunaste, kellega Teet püüab lahendada tekkinud konflikti. Linnar Priimägi teeb meie teletandemi oma sarkastiliste märkustega maatasa. Smilersi solist Hendrik Sal-Saller räägib, miks ta punkarite seas soosingu kaotas. Kristjan õpetab tippkokka pannkooke tegema. 

Saatejuht Teet Margna võtab lõpuks südame rindu ja teeb seda, mida ta oleks pidanud tegema juba 20 aastat tagasi - vabandab alandlikult ja põlvitades telestaar Maire Aunaste ees. Miks Maire ja Teet nii hullusti riidu läksid, et Maire keeldus Teeduga kuni tänase õhtuni sõnagi vahetamast, selgub saates. Lisaks saame telediivast teada nii mõnegi uue ja põneva fakti. 

Tõeliseks pähkliks osutub reklaamiguru Linnar Priimägi, kes otsustab Teedule ja Kristjanile selgeks teha, milline on kultuurne vestlus ning annab näpunäiteid intervjuude läbiviimiseks. Saatejuhid saavad pihku haritud eurooplase käsiraamatud ning üritavad Linnarile pakkuda väärilist konkurentsi intelligentsetel teemadel vesteldes. Paraku kukub see jõuproov Teedu ja Kristjani poolt kolinal läbi. 

Bändi Smilers sarmika solistina tuntud Hendrik Sal-Saller räägib Eesti rokimeeste elust, miks ta punkarite seltskonnas soosingu kaotas ja, kuidas suhtub tänapäeva sotsiaalmeedia viguritesse. Lisaks Smilersi megahittidele pakub muusikalist naudingut tänases saates ka Eestile Moskvas toimunud Eurovisioonilt 6. koha toonud Sandra Nurmsalu, kellelt kuuleme, miks ta vahepeal avalikkuse eest kadus. 

Ühes saates lubas Kristjan Imre Sooäärele ja Maarja-Liis Ilusale, et küpsetab neile pannkooke. Et aumehed võlgu ei jää, teeb Kristjan lubatu teoks ning jagab muuseas oma salanippe ka maailmatasemel kokale.