RenateFoto: Kuvatõmmis/YouTube
Saund
21. mai 2014, 12:17

KUULA LUGU! Renatel ilmus uus suvehõnguline singel "Vajan sind"

Lauljatar ning laulukirjutaja Renate (20) andis nädal aega tagasi välja uue singli "Vajan Sind", mis on lühikese ajaga kogunud YouTube'is juba 27 000 vaatamist. 

Loole filmiti aprilli lõpus ka muusikavideo. Renate räägib, et laul sündis märtsi alguses ning peale seda otsustati seda kohe ka stuudios tegema hakata. "Stuudios, kui produtsent tausta looma hakkas, tekkis loole selline mõnus suvine olemine. Et seda tunnet veelgi võimendada, otsustasime filmida ka suvise muusikavideo. Filmimise jaoks kasutasime ära soojalainet, mis aprilli lõpus meid külastas" räägib Renate.

Video võeti üles Tallinn-Pärnu maanteel, Pärnu lähedal asuvas Valgerannas ning Tallinnas, Pirita rannas. Lauljatar lisab: "Kasutasime videos ühte vanaaegset autot, millega sõitmine mind esmapilgul veidi ehmatas. Alguses oli vaja õppesõitu teha, aga pikapeale harjusin ära. Kokkuvõttes loodan, et saime valmis mõnusa sissejuhatuse Eestimaa peagi algavasse suvesse."

Laulu sõnad ja viisi on kirjutanud Renate, tausta on produtseerinud Lenny LaVida, video tegi Kenneth Rüütli ning loo andis välja Tre Music.