Žanna FriskeFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
20. mai 2014, 11:55

Friske elukaaslane: Žanna tunneb end tunduvalt paremini (4)

„Žanna tunneb end tunduvalt paremini kui pool aastat tagasi. Ja meie jaoks on see muidugi suur rõõm," rääkis Komsomolskaja Pravdale antud intervjuus vähihaige laulja Žanna Friske elukaaslane Dmitri Šepelev.

„Me elame üks päev korraga ja ei mõtle sellele, mida me hakkame tegema kahe aasta pärast, kuhu sõidame suvel puhkama," selgitas telesaatejuht, et nad ei planeeri tulevikku, vaid hindavat iga hetke, mis neile on praegu antud. „Me saime aru, et tähtis on tunda rõõmu elust, mis toimub siin ja praegu," lisas Dmitri.

Mehe sõnul elab ta Žanna ja nende pisipoja Platoniga USAs vaikset pereelu. „Me ei peida end," kinnitab mees, et paparatsod on neid jahtinud, kuid see ei hirmuta neid. „Me käime toidupoes, laste mänguväljakul. Vahepeal reisime mööda linna. Käime kohvikus ja restoranis. Me ei häbene kedagi ja ei karda. Jah, on uudishimulikke inimesi, kuid me ei taha veeta oma elu hirmus," leiab Dmitri, et ei tasu end inimeste eest varjata.

Tuletame meelde, et Žanna Friske sai oma raskest haigusest teada raseduse ajal. Ta sünnitas poja läinud aastal Miamis ja jäi USAsse ennast ravima.