RASKE LAPSEPÕLVEGA: "Ta otsustas mulle trips-traps-trulli õpetada, see viis seljamassaažini, mis viis omakorda vägistamiseni," rääkis Pamela Anderson reedel Cannes’i filmifestivalil, millise õudse kuriteo ohvriks ta lapseeas sattus. Paraku ei jäänud see vägistamine viimaseks. Foto: Reuters
Inimesed
20. mai 2014, 07:00

Pamela: langesin 12aastaselt vägistamiste ohvriks! (17)

Endine "Rannavalve" täht Pamela Anderson (46, pildil) tegi reedel Cannes’i filmifestivalil kõnet pidades šokeeriva ja südantlõhestava ülestunnistuse: omanimelise loomade õiguste eest võitleva fondi asutamisele pühendatud üritusel 200 külalise ees esinedes meenutas Anderson, kuidas ta tüdrukuna seksuaalse vägivalla all kannatas.

"Mul ei olnud kerge lapsepõlv," pihtis 90ndate seksisümbol, kelle sõnul ahistas teda juba kuueaastasest peale naissoost lapsehoidja. Esimese heteroseksuaalse kogemuse saanud ta aga 12aastaselt, kui lauamängupartii sõbranna poisi vanema vennaga osutus unustamatuks õudusunenäoks. "Ta otsustas mulle trips-traps-trulli õpetada, see viis seljamassaažini, mis viis omakorda vägistamiseni," vahendab ajakiri People Andersoni sõnu.

Sellega tema üleelamised aga ei piirdunud. Esimene poiss korraldanud talle koos kuue sõbraga grupivägistamise. "Ma tahtsin siit maailmast ära," pihtis Anderson, kes ei suutnud teismelisena inimesi usaldada. Ta lisas, et ka tema alkohoolikust isa, kes sageli koju ei tulnud ja kahel töökohal rabavale emale pidevalt pisaraid ja peavalu valmistas, ei aidanud turvalise õhkkonna loomisele eriti kaasa.

Mustast august aidanud näitlejannal välja ronida armastus loomade vastu. "Palvetasin paljajalu merevees seistes vaalade eest – nad olid mu ainsad tõelised sõbrad, kuni ma emaks sain," lausus Anderson oma emotsionaalses sõnavõtus, põhjendamaks loomade heaolu eest seisva sihtasutuse loomist.

Ta on aastaid osalenud karusnahavastastes kampaaniates, võidelnud vaalapüügi vastu ning püüdnud tõmmata tähelepanu kanade ja lehmade kehvale olukorrale farmides.