ÕNNELIKUD: Kõlakad abielukriisist tunduvad ennatlikud, sest sel esmaspäeval koos korvpallimängu vaadates särasid Beyoncé ja Jay Z kui vastarmunud, mees hoidis isegi oma kätt naise põlvel. Foto: alamy/aop
Inimesed
18. mai 2014, 13:00

Beyoncé, Solange ja Jay Z liftikismast: igas peres on probleeme

Kõmu-uudiste portaali TMZ avaldatud turvavideo, kus Beyoncé noorem õde Solange Metropolitani kunstimuuseumi moeinstituudi gala järelpeol liftis tema meest Jay Z-d klohmib ja räppari peale röögib, on õhku paisanud hulga küsimusi. Kas Solange ja Jay Z tülitsesid selle pärast, et viimane ei tahtnud naiseõde enda ja Beyoncé tuurile esinema võtta? Ja kas ka kuulsa abielupaari suhted käärivad? Sest miks muidu oleks Beyoncé ükskõikse näoga liftinurgas seisnud, kui õde tema kaasat tuuseldab?

Üleeile avaldatud ühises pöördumises nimetab kolmik 5. mail aset leidnud intsidenti kahetsusväärseks. "Aga kõige tähtsam on, et meie pere on sellest probleemist üle saanud. Jay ja Solange võtavad mõlemad juhtunu eest vastutuse. Kumbki tunnistab oma rolli selles isiklikus asjas, mis on avalikkuse ette jõudnud. Nad on teineteise ees vabandanud ning oleme edasi liikunud ühtse perekonnana," kirjutavad Beyoncé, Jay Z ja Solange.

Nad lükkavad kategooriliselt ümber väited, et Solange oli tol õhtul joobes ja käitus ebastabiilselt, nimetades neid lihtsalt valeks. "Päeva lõpuks on peredel ikka probleemid ja meie pole mingi erand. Armastame üksteist ja oleme ennekõike perekond. Oleme juhtunu seljataha jätnud ja loodame, et teised teevad sedasama," seisab pöördumises.

Ühe teooria kohaselt kukkus Solange Jay Z-d käte, jalgade ja käekotiga peksma, kui too teatas, et läheb Rihanna korraldatud järelpeole ilma abikaasata. New York Daily News kirjutab, et Solange’i sõbrannad üritasid jonnakalt Metropolitani balli järelpeole sisse saada, väites, et on Jay Z külalised. Seda korraldajatelt kuulnud, nähvanud muusikamogul naiseõele pahaselt: "Ära kasuta minu nime." Seepeale nõudnud Solange, et nad ürituselt lahkuksid. Enne lifti astumist poetas mees allika väitel, et tal pole Rihanna järelpeole turvameest kaasa vaja, sest Beyoncé ei ühine temaga, mispeale Solange ärritus. "Miks sa ei võiks koju minna?" küsinud ta ja pöördunud sõsara poole: "Miks su mees peab praegu klubisse minema?" Jay Z napsanud, et Solange on viimane, kes midagi ütlema peaks. Nii kui liftiuksed sulgusid, hakkas tümitamine pihta.

Võimalik, et see oli viimane piisk karikasse, sest samuti laulmise ja laulukirjutamisega tegelev Solange, kes pole enam Jay Z muusikamänedžmendi Roc Nation tiiva all, tundvat end tõrjutuna. Ta lootnud, et räppar valib ta enda ja Beyoncé eesseisva ühistuuri "On The Run" soojendusesinejaks, kuid mees polnud sellest mõttest vaimustunud, vahendab Radar Online. Beyoncé püüdvat Jayd veenda, et too tema väikeõele võimaluse annaks.