Anni Arro. Foto: STANISLAV MOSHKOV
Inimesed
14. mai 2014, 07:00

Anni Arro: jah, ma olen lapseootel (41)

"Jah, vastab tõele, olen lapseootel. Kõik on hästi ja oleme väga õnnelikud, kuid pikemalt ma sellest rääkida ei taha, see on väga isiklik," kinnitab kokapreili Anni Arro kuuldusi oma lapseootusest. Paljastab veel vaid, et tema esiklaps sünnib sügisel.

Kaks aastat tagasi rääkis Anni (31) Kroonikale, et ei taha veel lapsi saada.

"Ma ei ole midagi mõelnud. Kui ei saa, siis ei saa, kui saan, siis saan. Õel on väike laps, mõtlesin, et see on juba ka päris tore.

Ma ei ole kunagi titehull olnud. Et kui näen kuskil beebit, siis muutun härdaks. Arvan, et kui on õige aeg, siis ta tuleb. Kui ei tule, siis võtan koera," rääkis ta.

Samuti arutles Anni möödunud aastal saates "Avameelselt" teemal, miks temal veel järeltulijaid pole.

Ta märkis, et lapsesaamiseks peaks endal olema juba kindel jalgealune.

"Ja ma arvan, et selleks on vaja lihtsalt õiget inimest, kellega laps teha. Ära tunda, et tahan. Väga paljudel juhtudel juhtub see ju nii-öelda õnnetusena, aga võiks ikka nii olla, et ise ka tahan."

Anni kallim on endise telenäo Romi Hasa vend Marko Erlach (34). Kaamerasilma ette jäid nad koos esimest korda aasta lõpul Soomes.

"Mul on juba pikalt elukaaslane. Minu jaoks ei ole see küll mingi pomm! Keegi ei ole seda seni lihtsalt minu käest küsinud," rääkis Anni Õhtulehe pärimisel, kes on see noormees pildil, peale ja lisas, et nad elavad koos juba mitu kuud.

Marko Erlach tegutseb juba aastaid ürituste heli-, valgus-, video- ja lavatehnika renditeenuse valdkonnas ja kuulub ürituste tehnikalahendusi pakkuva firma RGB Baltic juhtkonda.

Endisel modellil ja edukal kokal, kes on mitme pärjatud kokaraamatu autor, on seljataga mitu kooselu.

Kolm aastat oli ta koos näitleja Ivo Uukkiviga, paar aastat graafilise disaineri Jan Tomsoniga ja aasta jagu laulja Marten Kuningaga.

"Ma teen nii palju tööd. Ükski normaalne inimene ei taha vist minuga koos olla," ohkas Anni 2009. aastal Kroonika veergudel.

Anni sõnul on töö tema elus alati esiplaanil olnud ning ajakirjas Anne & Stiil on ta tunnistanud, et ei karda üksindust, sest ei ole kunagi olnud see, kes peaks kellegagi ninapidi koos olema, pidevalt käest kinni hoidma ja nunnutama.

"Minuga on paraku see, et kui töötan, siis nii pühendunult, et mul ei jää teisele piisavalt tähelepanu.

Kui oled üksi, on lihtsam projektidele pühenduda. Ja kui oled siis täielik närvipundar ja keegi tahab veel kodus tähelepanu saada, tahaks ta küll kukele saata," analüüsis ta ennast ta ülemöödunud aasta märtsis Kroonikale antud intervjuus.

Samas intervjuus tunnistas Anni ka oma pehmemat poolt.

"Ma olen iga kell valmis armastuseks!" tõdes ta, et muidugi oleks tore, kui keegi talle kuhjade viisi lilli tooks.

Anni oletas, et mehed ei tihka teda kohtingule kutsuda, sest meedia on maalinud temast justkui draakonnaise pildi.

Anni on ka öelnud, et talle meeldivad targad ja autoriteetsed mehed. Tallaalused polevat kuigi seksikad.