Blogid

ERINEVUS NIKASTAB ehk heterod kapist välja! (110)

LISA KOMMENTAAR

nipitiri5. märts 2020, 22:23
overtoni aken läheb kriuksuga irvakile, siis põntsuga kinni, siis räntsatades pärani lahti.
Eluke22. mai 2014, 20:48
Homod on täiesti tavalised inimesed ja palju neist hindavad traditsioone. Jutud tavalistest inimestest http://www.freedomtomarry.org/blog/entry/same-sex-couples-in-pennsylvania-celebrate-big-win-for-marr...
Pederastia19. mai 2014, 16:40
elunormiks-no millal hääletame Eestist europrlamenti esimese tunnustatud pärispederasti,ma küsin nõudlikult.
küsimus 17. mai 2014, 14:47
kallid kommenteerijad, kes kes te siin muretsete et pededel ei lasta armastada seda keda nad ise soovivad. armastus ei puutu üldse asjasse. teie definitsiooni järgi olen ma homofoob ning ütlen käsi südamel et mul on jumala suva kes keda armastab ja vaikselt magamistoas põrutab. aga mul on tunne praegu nagu mind sunnitakse seda kõike vägisi pealt vaatama. miks mind ei kaitsta? homofoobia on j ka mõnes mõttes vähemus
jaakson16. mai 2014, 18:59
Mitte ei saa aru, miks ei idane kui otse sõnnikule külvata...
victoria16. mai 2014, 14:56
Selle artikkliga on kõik õeldud, mis minu peas ja hinges kobrutanud on!
allar_16. mai 2014, 11:04
Keha kuulub inimesele, ta on sunnitud temasse kuidagi suhtuma.
Lihtsustatult võib välja tuua kaks varianti:
Vaba ja hoolimatu - ma ei hoolda oma keha, ei pese, ei liigu, lähen paksuks, söön igasugu imelikke asju, seksin kellega iganes, lauajala, ahvi, naisega, mehega, pole tähtis. Halb suhe kehaga toob mu ette süvenevaid ja aina tühisemaid probleeme. Ma jään üha tugevamini oma keha külge kinni.
Teeniv ja alandlik - ma hoolitsen oma keha eest, söön tervislikke asju, paastun. Seksin mõõdukalt, ilma vägivallata, naisega, mehega, keha ütleb, keda ta paremaks peab. Hea suhe kehaga vabastab mind mõttetutest probleemidest. Ma saan tegeleda mittekehalise maailmaga.
Mis ma tahan öelda - teema sisuks võiks olla omandisuhte erinevus. Kas see on hooliv või hoolimatu? Miskipärast on meie eeskuju, ISA inimesed end niivõrd paksuks söönud, et see on kuulutatud rahvuslikuks epideemiaks. Kas me peame seda hoolimatut suhtumist oma kehasse jäljendama?
Üks uitmõte: mis siis, kui lauajalg tahab abielluda läpakaga?
allar_16. mai 2014, 11:36
Homopropaganda on pigem hoolimatu suhe kehasse - tahan, seksin naisega, tahan, seksin mehega, ma ei ole oma keha vang, mul pole oma keha ees kohustusi. Selline hoolimatus, kardan, ei kanna häid vilju Homoseksuaalsus ei ole mitte oma keha alistamine vaid selle kuulda võtmine. Homoks ei saa mitte mingil juhul keegi õleöö "hakata", see on perverssus.
Loka16. mai 2014, 07:02
df15. mai 2014, 22:30
jumala eest inimesed, hankige omale elu.
H.L.15. mai 2014, 15:37
Suur tänu loo autorile! Üle pika aja teravate tähelepanekutega lugu selles debatis!!! Palju jõudu!!!
Mitte habemega naine, vaid kleidiga mees. 15. mai 2014, 00:42
Sama põlastusväärne peaks olema siis ka pükstes või pintsakuga naine. Küllap kunagi oli, aga aeg on edasi läinud..
msi14. mai 2014, 22:55
teema jätab mind külmaks, küll aga mitte blogi stiil ja toon. ei tea, kas õhtuleht on blogija tähelepanu juhtinud sellele, et reeglina tema kirjutisi peaaegu ei kommenteerita. samas on ikka palju komme olnud lusti blogil. nüüd ongi 2 viimase blogipostitusega saavutatud selle blogi kommentaaride rekordid. ja pealkirjad on ka a la lust võimalikult provokatiivsed. jään siis 2 sarnase suuvärgiga maailmakodaniku võistlust huviga jälgima..
Dr. Goebbels14. mai 2014, 22:39
noh14. mai 2014, 20:05
Tegelikult peaks ju teda nimetama kleidiga meheks sest tegelikult seda ta ju on.Mina heterona tunnen oma kodumaal juba väga nigelasti ja kuidagi ebanormaalsena sest tundub et propageeritakse omasooiharust ja peetakse seda normaalseks.Järk-järgult saabub ka meie maale aeg,kus mõni soovib abielluda oma arvutiga või diivaniga nagu seda ameerikamaal...
Juss14. mai 2014, 16:58
See Euro-Visioon on ikka täitsa kiiva kiskunud. Laulude valik oli 50/50 hea ja halb.
Võib-olla peaks selle Eurovisioni ümbernimetama, näiteks "EuroMutants-DragionFreak-Show", ehk Euro MDF Show.
Siis oleks asi igati normis, mutantidel on oma visioon, ja Letosveti-rahvas saab jälle oma visiooni pidada, ja Tõelistel Muusikutel on oma Eurovisioon.
Sellisel juhul jääb ka see "inetu ilkumine" pepupoiste ja tutigirlide kulul kah ära.
14. mai 2014, 16:16
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ma leian, et su kommentaar on puudulik ja lihtsameelne14. mai 2014, 16:26
ja argumentatsiooni poolest rumal ka.
Mia14. mai 2014, 16:46
Jah, nõustun. Mu kommentaar on ehk tõesti puudulik. Aga "argumentatsiooni poolest rumal" ? Kulla inimene, mu kommentaaril ei ole argumentatsiooni. Ma ei ole ära põhjendanud, miks mulle selle artikli argumentatsioon puudulik tundub.
Ehk oleks ma pidanud seda tegema, aga üldjoontes oli mu kommentaari eesmärk avaldada pettumust SL Õhtulehe artikli kvaliteedi suhtes...
Igaks juhuks siin on definitsioon:
argumentation - the action or process of reasoning systematically in support of an idea, action, or theory.
oskad kasutada wikipeediat, tubli tubli14. mai 2014, 20:10
kvaliteetne artikkel tähendanuks siis seda et oleks pepuvendi kiidetud ja öeldud et see on tohutult normaalne teisele mehele taha panna. kas nii?
miale14. mai 2014, 20:08
Kas sa tead,miks Tanja edasi ei saanud? Sest tal oli tantsunubris kehaline kontakt mehega.Oleks olnud partneriks naine ja nad ennast üksteise vastu hõõrunud,oleks olnud hoopis teine uba.Kahjuks on nüüd nii.Ja meid ei sallita.
kakuke15. mai 2014, 22:48
Tegelikult oli Tanja üldse üleliigne, oleks selle kuti kõrval veel teinegi härras olnud, oleks võit meie!
Juss17. mai 2014, 13:18
... ja siis veel mõned kiimapoosid ning paar "siivsat" suudlust, oleksid veelgi enam Eestile edetabelile positiivset vürtzi lisanud... ;-D
Reklaam14. mai 2014, 15:17
Huvitav artikkel ja veel huvitav, et artikli lõpus virvendab teema jätkuks reklaam: KV laen. Kiire ja soodne kinnisvara laen...Kas see laenukampaania on kuidagi teemaga seotud?
Rando14. mai 2014, 14:25
"Aga ... geiabielude seadus on USAs loonud pretsedendi näiteks mormoonidele, kes nüüd nõuavad polügaamia seadustamist." - Ja mis selles valet on? See on seal juba peaagu poolteist sajandit vana traditsioon!
"Kas enamuse samasooliste vaade konservatiivsele ühiskonnale ei ole mitte põlglik? Miks nad siis ihkavad sellist iidamast ja aadamast igavat institutsiooni nõmedate riiklike sanktsioonidega?" - Nagu ma aru saan, on neil vaja elementaarseid õigusi, mis peaksid kõikidele koos elavatele inimestele olema tagatud. Siin ei oleks mingit probleemi kui iidamast ja aadamast pärit institutsiooni nagu abielu üldse ei seostataks ühiskondlike õiguste, kindlustuste, jm riiklike asjadega.
"...heterod võiksid teha kasvõi abielurikkujate paraade..." - On tunda, et inimene ei saa kohe üldse aru mis on geiparaadide point. Nii palju kui mina tean on see rõhutud grupi "välja tulemine". Abielurikkujad ei ole rõhutud grupp. Kui abielurikkujad teeksidki paraadi, siis väga tõenäoliselt neid ei visataks kividega nagu head kristlased teevad geiparaadidel.
"On ju inimese seksuaalsus kõige määravam tegur kogu isiku maailmavaatele! Iseloom, intelligents, põhimõtted ja haridus - need on teisejärgulised!" - Nõme virisev argument. Kas Facebooki soolise enesemääramise võimaluste laienemine ütleb midagi määravuse kohta? Ja kas iseloom, intelligents ja põhimõtted on üldse FB profiili materjal?
"Seni, kui on tegemist oma privaatses ruumis viibivate täie meele ja mõistuse juures täiskasvanutega, kel vastastikune nõusolek, laske käia, nii et laaste lendab!" - Avalikus ruumis peitke kes te olete, hoiduge üksteise suunas hellust üles näitamast (kasvõi käest kinni hoidmast) ja üldse, elage nagu Winstoni-tegelane Orwelli romaanis - pidevas hirmus, et kui ütled vale sõna või näitad näoilmega tegelikku suhtumist, ootab karistus.
Arvamuslugu oli nõme. Nõuad tähelepanu, aga mingit argumenti nagu ei ole.
parim argument on praktika14. mai 2014, 14:58
kulla mees, endal sul pole argumenti :)
Kõige parem argument on see, kui käid sellises riigis, kus paljud rumalused on ära proovitud, igatsetud seksuaalsed vabadused seadusega käes, aga loodetud õnne ja taevariigi maa peale langemist pole järgnenud. Vastupidi, avalikus lõbumajas elamine tekitab inimestes hoopis frustratsiooni ja võõrandumist.
Eesti ei pea kõiki vigu järgi tegema, meil on hea võimalus õppida teiste vigadest.
Rando14. mai 2014, 15:09
Taevariigi maa peale langemise ootamiseks peab kõigepealt veenma ennast, et selline asi nagu taevariik on olemas. Millist riiki sa täpselt silmas pead? Kanadat, Rootsit vms? Vaevalt keegi mõistlik inimene ootab taevariigi maa peale langemist; pigem liigutakse vähemalt juriidilisel tasandil inimlikuma ühiskonnakorralduse poole, isegi kui vanemad põlvkonnad ja harimatud kolkarahvad sellest natuke frustreeritud saavad.
parim argument14. mai 2014, 15:34
juriidiline tasand eeldab, et rääkija teab midagi õigusloomest, teab, millistele nõuetele peab vastama seadus jms. Peale selle eeldab tsiviliseeritud elukorraldus ka sügavamat arusaamist inimese elust. Kui vanemad põlvkonnad vastandatakse noorematele põlvkondadele, näitab see vastandajate endi rumalust või poliitilist manipuleerimist, mille juures eeldatakse oponendi rumalust. Sellise vastandajaga poleks mõtet väitlust alustada.
Rando14. mai 2014, 15:47
Juriidilise tasandi all pidasin silmas seda, et samasooliste abielu seadustatakse. Homofoobiat ennast seaduse muutmine ei hävita. Alati jääb neid inimesi, kes hea meelega viskaks kiviga või vähemalt nuriseks mistahes põhjusel selle üle, et teistsuguse orientatsiooniga inimene saab elada ja armastada nagu iga teine.
Lõpuks kujuneb ilmselt välja vastupidine olukord. Geidega avalikus ruumis harjutakse niivõrd ära, et kellegi silm ei pilgu, aga need kes tahavad tatistada kuidas neegrid pole inimesed, geidel ei peaks olema õigusi, naised ei peaks olema meestega võrdsed jne jne jne peavad seda tegema oma siseringi privaatsuses, et see normaalsete inimeste elu ei häiriks.
Vot see on see tolerastia - kui ilgelt tahaks mõnda endast mistahes väljamõeldud põhjustel "vähemat" gruppi rõhuda, alandada ja mõnitada, aga terve mõistusega sallivad inimesed ümberringi keelavad sulle seda mõnu. Tulevik on teie jaoks jama, kallid tagurdlased kaasmaalased.
kakuke15. mai 2014, 22:50
Sa Rando oled ikka puhta i*ioot!
nõmerandole14. mai 2014, 15:17
kõik on natuke nõme eksole?
Rando14. mai 2014, 15:27
Nõme on "teadmisteta, ignorantne; arutu, totter" (ÕS). Nö "arvamusloos" ei olnud uut informatsiooni ega head arusaama tegelikust olukorrast. Ainult teadmisteta, retoorilised küsimused ja ignorantne, pinnapealne suhtumine. "Nõme" on siin täiesti kohane.
Kui sa päriselt ei tea ühtegi põhjust miks samasooliste abielu tahetakse või isegi mis on geiparaadide mõte, siis mis pagana põhjusel sa kirjutad sel teemal arvamusloo? See tundus nagu oma segaste tunnete ventileerimine, mida võib ka sõprade seltsis teha, kuiet sisukas arvamuslugu.
ja hea arusaam on sinu arusaam eksole?14. mai 2014, 18:21
Rando14. mai 2014, 18:45
Hea arusaam olukorrast on informeeritus. Reageerida emotsionaalselt Michael Sam'i pääsemisele NFL'i või Conchita Wurst'i esinemisele Eurovisioonil võib ilma igasuguste teadmisteta.
Head arvamuslood minu arvates informeerivad ja valgustavad. Siin aga ei ole muud kui nõme retoorika ja emotsioonide esilekutsumine. Miks samasoolised tahavad abielluda kui nad ei ole konservatiivsed? on siin nõmedaim retooriline küsimus. Abielu ei ole religioosne vaid riiklik institutsioon. See ei ole enam ammu mingi "püha" asi - nt me ei diskrimineeri lahutanud inimesi nii nagu seda tehti enne maailmasõdu (sinu edenemine karjääriredelil ei ole pärsitud, kui sa oled lahutatud). Abielu on oluline kooseluga kaasnevate juriidiliste õiguste saamiseks - nt et su partner saaks õnnetuse puhul pereliikmena sind külastada, et koos elavad samasoolised inimesed saaksid ühiselt maja osta jne. Vähemalt sellistest asjadest võiks teadlik olla kui sel teemal üldse sõna võtta.
Loomulikult pean ma enda positsiooni selles küsimuses ka heaks positsiooniks, sest ma olen pooldaval seisukohal. Sealjuures Varro Vooglaiu kombel mingi koletise - homopropaganda - konstrueerimine nagu tehti varauusajal nõiajahiga seoses, pean tõepoolest halvaks arusaamaks. Samamoodi konstrueerivad USA parempoolsed (nt Fox News, kelle vaatajad on kõige halvemini informeeritumad vaatajad USA meediamaastikul) 60ndatel alanud vabanemisest koletise - The Grievance Industry - ja omistavad viimase poole sajandi ühiskondlikud arengud mingi väljamõeldud grupi mahhinatsioonidele. Koletisi on tõepoolest kerge konstrueerida, aga selleks peab olema willfully ignorant.
abielu on minu jaoks püha, paluks mitte diskrimineerida.14. mai 2014, 20:04
kui sina oled mandunud inimene, siis ei tähenda see seda et kõik on.
no 14. mai 2014, 23:40
mida kuradit???? Abielu ON ja PEAB ka jääma MEHE ja NAISE vaheliseks pühaks liiduks!!!! Kuradi sumpsivennad kelle esinemist peab igal sammul taluma viisakalt ei pea tõesti mitte midagi siin ilmas pühaks! Kes keelab neil minna ja vormistad oma maja ost notari juures kahasse jne? Mille kuradi pärast peab käima ja liputama oma seksuaalsust igal pool? Kui oled pede siis ole, ela ja ole omaette nagu kõik normaalsed inimesed. Selle lõugamise ja nn õiguste nõudmisega on nad tõesti ennast juba väga vastikuks teinud.
Rando15. mai 2014, 08:07
Tänapäeva abielu ei ole muidugi traditsiooniline abieli. Traditsiooniline abielu on suguvõsadevaheline. Kaks erinevat suguvõsa leiavad oma noorimatele liikmetele sobivad kaaslased, kellega siduda suguvõsade tulevane läbikäimine, perekondade ühekssaamine. Traditsiooniliselt ei olnud sel midagi pistmist armastuse või jumalaga. Abielu muutus kahe inimese vaheliseks asjaks suhteliselt hiljuti ja rolli mängis siin vabanemine perekondade survestamisest. Tänapäeval oleme jõudnud nii kaugele, et isegi abielu ise pole vajalik, et kaks inimest saaksid õnnelikult elada ja lapsi teha. Või vähemalt see oleks nii, kui abielustaatusega ei kaasneks juriidilisi seoseid mis kergendavad laste kasvatamist jm.
Mina ei lase oma suguvõsal määrata endale kaaslast, keda ma ei pruugi enne laulatust kohatagi, just nagu ma ei pea isiklikult abiellumist üldse vajalikuks kui saab ilma. Kuid ma ei keelaks seda kellelegi kes seda tahab ja kellele seda on vaja. Kui ükskõiksus selliste tühiste kaduvate maiste asjade vastu on mandumine siis on mandumise lävi küll madal. Ilmselt olen ma samas tähenduses mandunud, sest kasutan nutitelefoni, mitte ei lähe iga kõne jaoks kesklinna sideoperaatorite kontorisse, et lasta teenindajal vastav traat ühendada ja siis kõneleda juhtme otsas ripuvasse torusse :D
tõsiselt rando15. mai 2014, 18:18
ma kardan et vajad ravi.
Kreekast14. mai 2014, 14:21
Vaatan, et see Vana-Kreeka näiteks toomine on väga populaarseks saanud. Koolis õpetatakse või? Juba tol kaugel ajal oli homoseksualism puhas lõbu ja nauding, mitte sünnipärane soodumus. Naistega seksiti enamasti soojätkamise eesmärgil, ihade rahuldamiseks olid eliidil ilusad orjapoisid. Sündivuse kontroll Vana-Kreeka moodi :) Vaesem elanikkond on alati sigivam olnud, sest nemad harrastavad loomulikke seksuaalsuhteid - neil pole aega, võimalusi ega tahtmistki igasuguseid imelikke asju katsetada, et naudingutega igavust peletada ja ihuvajadusi rahuldada. Oma naine armas küll! Spartas aga soodustati meestevahelist armastust selleks, et nad lahingus paremini võitleksid. Nii et ütleksin, et puhas naudingute tagaajamine ja iibe piiramine on see enamalt jaolt tänapäevalgi. Heaoluühiskond ju! Vaesem ja harimatum elanikkond aga seksib ja sigib endiselt.
P.S. Ma üldse ei vaidle, et paljud tõesti sünnivad homoseksuaalsena. Kuid sellise agressiivse propaganda ja peale surutud sallivuse asemel võiks koolis seksuaalkasvatuse tundides lihtsalt ja loogiliselt seletada, et mõned inimesed on sellised ja see on normaalsus, millele ei pea tähelepanu pöörama. Mitte nii, et kogu meedia käsitleb pidevalt inimeste sekselu, valitsuste prioriteediks nr. 1 on äkitselt saanud tema kodanike seksuaalsus (meil siin ikka pole veel nii heaoluühiskond, et poleks muid ja suuremaid probleeme, millega tegeleda), peetakse pornograafilise väljanägemisega paraade jne. Pgn küll, seks ronib ustest ja akendest, riigikogu saalist ja arvuti ekraanilt vägisi mulle tuppa. Selline tunne juba, nagu istuks terve maailm mul magamistoas ja uudistaks, mida ma seal teen.
lust ja lõbu14. mai 2014, 15:23
lust ja seksilõbu see homoteema ju ongi, aga asjale tahetakse anda justkui mingi soliidsem taust ja seda kahel põhjusel: esiteks on siis lustijatel endil ühiskonnas justkui ohutum lustida ja teiseks tahetakse teha nägu, et hoolitsetakse teatud grupi rõhutud isendite eest. Tegelikkuses ei huvita need tõeliselt rõhutud isendid (alaväärsuskompleksides poisikesed kuskil kolooniates või mehelikud lesbiplikad sõbrannadega lohutust otsimas) homoaktiviste karvavõrdki, suured lustijad ise ei loo ega hakka looma mitte mingeid homoperekondi, nende kreedo on hedonism ja perekondlikud kohustused sinna ju ei kuulugi.
Tõsi14. mai 2014, 12:55
Eestlaste ja Eesti perede, inimeste seestpoolt hävitajad ja õõnestjad on siin.
Pervertide (mitte homode), hälvete ja jobude Eelnõu algatajad on järgmised:
Aare Heinvee, Aivar Riisalu, Andrus Ansip, Arto Aas, Barbi Pilvre, Eiki Nestor, Enn Eesmaa, Ester Tuiksoo, Heljo Pikhof, Imre Sooäär, Indrek Saar, Jaak Allik, Jüri Jaanson, Jüri Morozov, Kadri Simson, Kaja Kallas, Kalle Jents, Kalle Palling, Karel Rüütli, Kristen Michal, Laine Randjärv, Lauri Laasi, Lauri Luik, Mailis Reps, Maimu Berg, Marianne Mikko, Mart Meri, Mati Raidma, Meelis Mälberg, Neeme Suur, Olga Sõtnik, Rainer Vakra, Rait Maruste, Rannar Vassiljev, Rein Aidma, Remo Holsmer, Tarmo Leinatamm, Tatjana Jaanson, Tiina Lokk-Tramberg, Valdo Randpere + Toomas Hendrik Ilves, kes solvas kõiki ausaid peresid, nimetades neid ürgaja inimesteks.
ei tohi unustada14. mai 2014, 13:01
neid nimesid ei tohi unustada, eriti enne valimisi, aga lisaks neile on veel paljud poliitikud jm tegelased kahtlast kooseluseadust ülistanud, pidagem kõik meeles ja jätkem oma hääl neile valimistel andmata, ükskõik mida muud roosamannat nad meile ka ei lubaks. Homoagressioonil ei tohi olla Eestis kohta, ärme laseme oma riigist teha Amsterdami lõbumaja!
14. mai 2014, 13:43
aga mida nad ütles valesti, siin on pärsis tõsimeeli kõlanud soov kehtestata keskaega
kui keskajal oleks olnud selline homopropaganda kui hetkel käib14. mai 2014, 14:17
poleks meid siin kommenteerimas, meid poleks ilmselt olemaski.
14. mai 2014, 15:07
loomulkult, oleks jäänud ainult pühad isad, kes ise vallatles altaripoistega
vastus14. mai 2014, 12:43
Pupsik / 12:11, 14. mai 2014
Tahaks teada,mis loo autorit vaevab.
****
Vaevab see,mis igaüht---et ebanormaalsus ruulib!
See ju müüb!14. mai 2014, 12:21
Meedia on ju see, kes seda homoteemat päevast-päeva promob! Ma arvan, et selle eurovisiooniteema võiks juba lukku panna! Tõeline hapukurgihooaeg on veel tulekul.
Kuule sina seal Ameerikas!14. mai 2014, 12:18
Mida sa seda Eurovisiooni vaatad, kui sulle seal miski ei meeldi! Ela seal Mihi-Hiire maal edasi ja ole õnnelik. Tuginedes Õhtulehe kummalistele ja õudust tekitavatele juhtumitele laias maailmas, siis kõige võikamad juhtumid sünnivad just Ameerikas! Hoiaks Jumal, et see perverssus sellises värvikirevuses Euroopani ei jõua!
halloo14. mai 2014, 12:17
maailm ei ole muutumas sallivamaks, vaid lihtsalt paljudes küsimustes rumalamaks. Kui õpilased ei õpi koolis enam loodusseadusi ega formaalset loogikat, vaid hoopis homoseksuaalset perekonnaõpetust, siis on selle loomulik tagajärg justnimelt niisugune, et tulebki selline lolliks jäänud tibike foorumisse ja kukub kilkama, kuidas homodel on õigus abielluda. Ta lihtsalt ei saa aru, et homodel ongi õigus abielluda, seda pole keegi keelanud, aga kui nad ei taha abielluda ja tahavad lihtsalt mängida seksikat kooselu samasoolisega, siis nii tulebki asja nimetada, see on abielu asendustegevus ja kui kunagi tehakse sellekohane seadus, siis vastu vaielda ei saaks, aga kooseluseadus on nii labaselt teadusele ja loogikale vastukäiv, et selline seadus ei häbista mitte ainult seaduse teksti loojaid, vaid kogu Eesti riiki.
Muhvin14. mai 2014, 12:15
Kui seksuaalset isiksuse häiret enam haiguslikuks väärnähteks ei peeta, vaid võetakse normaalse seisundina, kuidas siis suhtuda nende vastikutesse suhteettepanekutesse, agressiivsusesse??? Arvata võib, et vägistamispüüdlused, nende arvates normaalsed sex.püüdlused hakkavad laienema!Mis saab kasvavast noorsoost, kuidas neid nüüdsest seksuaalselt kasvatada? Avades ukse ühele väärnähtele toob see kaasa uute väärnähete laviini, kes ka tahavad normaliseeruda!!!!
veiks14. mai 2014, 11:47
Väga raskeks läheks teatud teemade esiletoomisega kui meie planeeti peaks hakkama igapäevaselt avalikult külastama erinevate teiste tsivilisatsioonide esindajad (erinevus oleks siis nii igapäevane ja tavaline).
????14. mai 2014, 11:33
Ainus asi, mis on kirjutajale arusaamatuks on see, et igal inimesel on õigus armastada teist inimest, kes on samuti võimeline enda eest otsustama ja seejuures pole sugu tähtis. Lubades ka kahel teineteist armastaval inimesel abielluda (see ei ole hetkel Eestis küsimus, küsimus on seadustatud kooselu), lubaks riik neil tunda end olulistena, tihti ka mitte seetõttu lahkuda Eestist, sest seda soovivad teha ja on teinud paljud homod, just kiusamise töttu.
Ja mis siis ongi, et Austria eurolalulik ei tundud end hästi selles kehas? Kas sina elad tema kehas, et peaksid tema eest saama otsustada?
Maie14. mai 2014, 11:07
Eestlased on täitsa pöörasse läinud, paras paar koos venelastega - samad tõekspidamised ja maaimavaade
14. mai 2014, 11:09
faktid ei valeta, lp miinused14. mai 2014, 11:23
More than 15000 people signed the petition against the Eurovision 2014
Earlier in 2013 the All-Russian Parent Meeting initiated a petition calling on Russia to cut its broadcast of Eurovision 2014 because of the Austrian representative Conchita Wurst. More than 15000 people from Russia, Belarus and Ukraine have already signed the petition on Change.org which was sent to the Ministry of Communication of Russia.
Vladimir Zhirnovsky: "Fifty years ago the Soviet army occupied Austria. We made a mistake in freeing Austria. We should have stayed."
14. mai 2014, 13:30
Arvate, et miinused kututavad artikli!?
Eksid14. mai 2014, 12:15
venelased andsid habemega naisele kõvasti punkte. Eesti andis vähe ja San Marino ei andnud midagi.
eestlased on ikka kahepalgelised14. mai 2014, 12:33
Nüüd on miinused, aga veel 2 päeva tagasi keskmine kommenteerija arvamus oli seline:
koll / 15:49, 12. mai 2014
"Kas ÕL pole tõesti millestki muust kirjutada kui propageerida mingite lillade ja väärarenguda inimesi,siin käivad ka alaelised MEIE endi EESTI lapsed,kas tõesti on soov sellel riigil olla väärastunud ühiskonnas tulevikus???"
"Varsti on kõik kohad vastikuid pederaste täis kui asjad nii edasi lähevad. Saarlane on asjaga õigel teel, las kihutab saaremaalt kõik homod välja. Vähemalt oleks üks koht kus ei pea seda jama taluma."
Helen14. mai 2014, 10:41
Loo autor on asjast ikka väga valesti aru saanud ja peab end veel sallivaks inimeseks :)
Tegelikult olid homoseksuaalsed suhted Vana-Kreeka eliidi ja õpetlaste seas tavalised ja sallitud.
Kui geydel on ühiskonnas samasugused võrdsed kohustused teistega, siis ei ole soovis abielluda oma kaaslasega midagi imelikku. Seks on kahe täiskasvanud ja vastutava inimese vaba valik, mida mitte segi ajada zoo-ja pedofiiliaga. Conchita Wursti võit Eurovisionil oli märk sellest et maailm on muutumas sallivamaks, ei tasu sellest elevanti teha
Muhvin14. mai 2014, 12:21
Haigused on inimkonda ikka vaevanud ürgajast peale. Eks vanad kulruurid hukkusidki enamasti näärnähtudega liialdamisest, kui kaotati normaalne vundament jalge alt.....
Ka naine14. mai 2014, 15:17
JUTT JUMALA ÖIGE, HELEN!
Hetero14. mai 2014, 10:34
imelik.Pealkirja taga on 55 kommi aga siin näitab 37 ,kas ülejäänud olid ebameeldivad või liiga heterolembelised?
jänks14. mai 2014, 10:30
Kulla Ave, pedofiilid ja homoseksuaalid on erinevad mõisted. Pedofiil on lasteahistaja ja neid on nii homode kui heterode hulgas ning see kuritöö liik vajaks tunduvalt rangemat karistust kui hetkel Eestis ette nähtud on. Homode seksuaalpartneriks on omasooline kaaslane ja kui kõik toimub vabatahtlikult ja vastatikusel kokkuleppel, miks peaks see siis kedagi kolmandat häirima, seda enam kui häiritud isik püüab iga hinna eest maailmale kuulutada, et ta ise on 100% hetero? Kas hetero, kes mõtleb homode seksist, on ikka 100% hetero? Teadlaste väitel on enamus inimesi biseksuaalid ja nii homod kui heterod on tegelikult vähemusgrupp. On sellega kuidas on, kuid kindlasti soovivad kõik inimesed elada vabas ühiskonnas, kus on enesemääramise õigus ning neid aktsepteeritakse just sellistena nagu nad on, kui tegu ei ole just ühiskonnaohtliku käitumisega. Mina olen vabaduse poolt. Kui homod soovivad abieluseadust, siis palun väga ja seda ei saa võrrelda looma ja inimese vahelise seksiga, sest loom selleks vaevalt nõusolekut annab, no vähemalt inimesele arusaadavas keeles. Kui ma soovin värvida oma juuksed roheliseks, panna jalga lõhkised teksas, siis ma ka seda teen, kuigi mu uus imago ei pruugi naabrinaise riietusstiiliga kokku minna, on mul vabadus oma välimuse üle ise otsustada. Inimene, kes ei suuda anda teistele otsustamisvabadust, kritiseerib kõike mis vähegi erineb, ei suuda mitte kunagi ka ise vaba olla, sest tal puudub selleks julgus.
Inimene14. mai 2014, 10:43
Heterostpedofiil mees ei vägistaks poisse
Popi14. mai 2014, 11:10
Aga vägistab tütarlapsi. Kas see on parem?
14. mai 2014, 13:31
2 arvavad, et on parem, hetero ringkaitse
Hallo, hallo14. mai 2014, 11:37
Kas ei ole siis meil olnud juba päris palju juhtumeid, kus vanad p,d.rastid käiva dnoori kutte lantimas, joodavad neile midagi sisse ja hommikul on pepu valus. Ära räägi siinkohal "vabatahtlikkusest"
Muhvin14. mai 2014, 09:47
Omal ajal Nõuk.armees teenides tuli taluda ohtu, sest homod ähvardasid kallale tulla, küll meelitamise, küll ähvardusega. Tollal ei teadnud ma, et osa inimesi kannatab seksuaalse väärastuse all ja otsivad ohvreid endale meeldima hakanute seast. Siis oli hea, et sellist vääratust võeti haigusena ja neid püüti ravida. Kui nüüd seadus hakkab pidama selliseid haigeid normaalseteks, kuidas me siis ennast, oma abikaasat, lapsi jne. nende rünnakute eest kaitsta saame??? Agressiivsed aga sellised väärakad on!
K14. mai 2014, 08:55
Mõtetu artikkel, nagunii 15 aasta pärast on eestis ka õnneks homoabielud lubatud jne
J.14. mai 2014, 09:30
Olgem tõesti ajaloo õigel poolel...mage artikkel!
Heidi15. mai 2014, 16:02
Riigikogu homo-meelsus ja soovoliniku homo-propaganda tulemusel pole 15-aasta pärast Eesti riiki ega kodanikke... Noored välismaal, vanad surnud ja homo-pedofiilidel ju lapsi ei sünni...
sass14. mai 2014, 08:54
ilus lugu ilusalt naiselt.
am14. mai 2014, 08:46
Tubli.Väga hea artikkel.Homod ja teised väärakad on juba hommikul vara arvutis.
Jah14. mai 2014, 08:08
Sel korral oli aru saada , et see eurolaulundus oli pedede poolt kokkunäng ja kinni makstud , et võidaks selline habemega väärakas. Reikopil tundus ka hea meel selle võidu üle olevat , kuid normaalne inimene sellega ei soostu ja minu jaoks on eurolaul sellest aastast mõttetu üritus.
Mää-mää14. mai 2014, 05:46
naiselik mees14. mai 2014, 05:44
Olen nii öelda naiseliku väljanägemisega mees. Ei ole homo, kuigi juba koolipõlvest olen pidanud kuulama igasuguseid taolisi nimetusi enda kohta. Olen olnud seepärast ka tolerantne, kuna tean kui raske on olla erinev massist siin maailmas. Kultuurialal töötades ja maailmas ringi reisides olen ka kokkupuutunud päris paljude homodega kes on mulle jätnud hea mulje kuna on esmapilgul vabad ja sallivad. Kahjuks on sellel vabadusel ja sallivusel ka varjatud pool, nimelt ei tohi nendega kunagi valvsust kaotada, nagu vanasõnagi ütleb et "p3d3d3ga ei joo" - päris palju kordi on üritatud seksuaalselt ärakasutada. Tundub, et homode suurim fantaasia on mingi hetero "ümber pöörata". Ütleme nii, et minu tolerantsus on langenud ja suhtun neisse rohkem kahtlustavamalt mida enam nad kapist välja tulevad ja oma õigusi nõuavad. Ma arvan, et homondus võikski jääda põrandaalustesse baaridesse ja räpastele kõrvaltänavatele, kust oleks normaalsetel inimestel võimalik teadlikult eemale hoiduda.
Haha14. mai 2014, 07:42
Vingud ka nagu eit. Mõni ime, et pederullad sulle õpetuseks sumparisse keerata tahavad. Õige mees suudab end ikka igas olukorras kaitsta. Ja kindlasti mitte sellega, et surub teised põrandaalusesse baari või räpasele kõrval tänavale :D
Uhuu14. mai 2014, 10:09
Kord ühes Skandinaavia baaris oli samalaadne olukord, et üks lilla hakkas täiesti ootamatult (ilma ühegi silmside ja vestluseta) baarileti taga pead silitama - wtf? Olin teise suure selgelt hetero seltskonnaga koos, kuid see teda nähtavasti ei heidutanud. Selline rikkust nikastav gei oli tõsiseks äratajaks ning üha vähem neisse sallivalt suhtun.
14. mai 2014, 13:32
võibolla olid vales baaris;D
-14. mai 2014, 15:09
kui oli õiges, sis ei tasu kurta, kõik oli nii nagu peab olema
Homo sapiens14. mai 2014, 03:57
Kristlastele
Palvetada tuleb, sest paljude silmad on läinud maailma ahvatlustest pimedaks, usk on ülesehitatud surnud tegudele ja ollakse rõõmsad kui keegi tuleb ja tunnistab nartsissius palvetele saadud, vastuseid. Kristus lasi oma käed ristil naelutada! See aeg, kus Jumal kättpidi inimese Soodoma ja Gomorra linnast välja toob, on möödas. Tänane kristlaskond, kes heaolus istudes ja muretsedes oma koguduse ja enda heaolu eest (nartsissiuse armastus) "põleb" lõpuks sarnaselt Soodoma ja Gomorraga, sest tütreid "Lotti moodi" ja poegi ei ole vaja pakkuda need võtakse niisama ära. Vähe sellest, et võlgu võtmine ehk mammonaga lepingute sõlmimine on kristlaskonnas ja kogudustes vaikimisi heaks kiidetud ja isegi õigustust leitud, on ka homo propaganda rünnakutes kristlaskond üksikuteks häälteks kambrites jäänud. Kuid homopropaganda, mis on vallutanud täna Eesti inimest ja perekonda, kus pere isa ja ema võrdsustatakse "homodega" (pervertidega), tegelik homo ei vaja seadust, sest Agape armastus ei ole perverrsus. See tänane olukord saab saatma meie nelja põlvkonna tulevikku. Küsin endalt ja ka teistelt, et kas minu(sinu) praegune töö on seda väärt, et ma(sina) endale ja perele leiva lauale ja veel mingeid "vajaminevaid" asju lisaks saan(d), kuid lastele normaalset tulevikku ei suuda tagada! (Süüdistasin ka kunagi oma vanemaid mõtteliselt nooremas eas, et nad ei julgenud vastu seista nõukogude ideoloogiale). Nüüd on aeg meie käes võidelda oma laste tuleviku eest. Inimesed võiks oma mugavustsoonist välja tulla, ei piisa ainult allkirjadest ja interneti juttudest ning kantsli poole noogutavatest peadest, on vaja ohverdada enamat. Võtke eeskujuks Piiblist läbivalt usuisasid, mis hinda nad olid valmis maksma ja ka maksid koos Issandaga, selle kõige eest mis me täna omame. Ja mei täna anname selle lihtsalt ära, sest: ma pen tööl käima, mul on palju ühiskondlike ülesandeid, ma olen oma töös aus kristlane, teenin ka kogudust jne. Need kõik on just kui "usu teod". Usk ilma tegudeta on surnud! Ma ei hakka Piibli kirjakohti siin esile tooma nii nagu on kombeks sest kõik me tunneme Piiblit ja paljud oleme ka Kristusega tuttavad. Aga kas me ikka teeme usu tegusid? Või on meie usk ainult surnud tegudele sarnane? Nühime kirikus pinki ja mõtleme, mingi meeldiva ürituse, koosistumise ja väikese naljaga jutluse juures, et meelitame kedagi veel enda punti, tehes neid endi sarnaseks. - "Perversuste harrastajad oskavad inimesi paremini võrku meelitada äkki "õppime nendelt"!"
Kõigepealt katsuge läbi see sõnum ja langetage otsused, aga ärge jääge leigeks.
- Kaitskem tänast ajutist eluaset ka siin maapeal, et meid arvataks olema taevase igaviku eluaseme väärilised. Kui me täna ei hoia seda, mis meie kätte on usaldatud, kuidas meile saab usaldada midagi suuremat ja hinalisemat. Kes on ustav pisimas, see on ustav ka paljus, ja kes on ülekohtune pisimas, see on ülekohtune ka paljus.
Mina isiklikult oleksin nõus päeva pealt tööst loobuma isegi, kui se peaks vastuollu minema tööandjaga, et kaitsta seda, kellesse Jumal usub - Inimest! 1Ms 5:2 Ta lõi tema meheks ja naiseks, ja ta õnnistas neid ning andis neile loomisepäeval nime: inimene
k14. mai 2014, 10:57
14. mai 2014, 13:33
sa oled ära unustanud, et Aadam ja Eeva tegeles intsestiga
Homo sapiens14. mai 2014, 03:52
Pervertne mõtlemine ei ole välistatud ühelgi inimesel, ka presidendil.
Olen lapsest saati samasugune teadlane nagu iga ahvist arenenud teadlane.
See perverssustest kubisev ühiskond on oma arengu lõppfaasi jõudmas.
"Homopropaganda" tegijatel ei ole mingit seost tõeliste homodega, vaid toimub pervertidele (homo egiidi all) seadusruumis õiguste loomine, ja õigus läheneda lastele. Käib mingi häma varade suhtes jne. Tõelise samasoo armastuses ei ole mingit kohta perverrsustel, vaid see esineb väärnähuna nii heterodel, homodel, puuetega inimestel nii kõrg kui ka alamklassis jne, tänu väärastunud ühiskonnale. Kui ma näiteks armastan samast soost isikut, siis ei tähenda see seda, et mul oleks vaja perekona seadust ja abielu, viimased oma olemuse poolest on ikkagi pööratud lastekaitsmisele, kus ka homod üles kasvavad. Nii ei saa erinevaid kooslusi panna sama nime kandma. Nii nagu igal: värvil, tegevusel jne on oma nimi ja eesmärk, pooldan ma asju nimetada - arusaadavate nimedega.
Olen oma elus identiteedi otsingutel uurinud juba lapsena palju loodust ja loomelugu(sid), erinevate teooriate ja loomade käitumisviise, N kooliajast sain kaasa korraliku Darwinismi õpetuse, - mitte Darwini teooria.
Tihti nn "homode" kaitsjad väidavad, et looma riigis esineb selline homode suhe. Küsin, - kas abielu? või ikkagi teatud tingimustes kooselu, sedagi lühemat aega, sest toidu laua jagamisel kehtivad teised reeglid, kui paaritumisajal. See et isas- ja emasloomad vahest koos üksteist kargavad ja justkui seksivad, ei jõua loomad kunagi vabas looduses perversuseni, kus isane oma suguti teise pärakusse lükkaks, või emane mingi asja enesesse sisendaks. Selline perverssus toimub ainult inimeste kaasabil ja kõike järgi proovida mõttebaasil.
Mõistan tänase ühiskonna segadust (kellele tõusu, kellele langust). Sest enamus maailma inimestest seisab järjekordse identiteedi teelahkmel.
Huvitav asjaolu on see, kui vaadelda Darwinismi kulgu, mis sai alguse Inglismaalt ja kõige jõulisemalt oli ta esindatud (kohustuslik) N. Koolihariduses, siis vabameelsemates, (isegi kerge vastuseisuga) Euroopa ja ka mõndades Am. osariikides ta saavutas inimeste seas surematu edu. Ja tänases "inimõiguste eest võitlejatel" alatoonis antakse mõista, et sina ahv ei ütle minule kuidas ma pean elama ja mis mulle hea ja halb on. Darwin keeraks hauas nö teise külje sest teooria järgi ei ole tänane nähtus omane looduslikule valikule, vaid põhineb teatud osa inimeste ("loodusekrooni") valikutest, millel puuduvad jätkusuutlikkus tunnused.
yeeee14. mai 2014, 03:16
Ja selle artikli mõte..? Pole devalveerunumat väärtust kui heteroabielu - ja lisaks sellele, et see on ebatruu, sisaldab koduvägivalda ja lõppeb enamusel juhtudel lahutusega, sünnivad sealt ka homod! Hädaldame kõik, et kust tulevad homod - aga kust nad siis tulevad? Nikastanud heteroabieludest, mida pole kuidagi mõtet mingiks kooselu vormiks ülistada!
See14. mai 2014, 07:44
Selle artiklimõte ongi naeruvääristada neid homovastaseid. Paistab, et päris mitmed ainult ei taba seda nö tagurpidi keeratud asja ära :D
MT14. mai 2014, 14:49
See peab siis ikka väga peen satiir olema, kui mitte keegi sellest aru ei saa. Välja arvatud sina, kes sa selle kuidagimoodi siiski välja suutsid lugeda.
ega 14. mai 2014, 02:28
selle hüsteerilise jutu kirjutaja ka väga normaalne ja meeldiv ei paista...
üksik14. mai 2014, 02:08
Kui võtta pilt nt. 1914 vs. 1980, siis oleks 1980 räigelt perversne 1914-ga võrreldes. Seega on silmakirjalik eeldada, nagu 1980 oleks mingisugune kristliku moraali ja pereväärtuste etalon.
heterofoobidele14. mai 2014, 01:26
teadmiseks,et olete juba lakki saanud.See ülbus millega pealesurute on normaalsed inimesed tagajalgadele ajanud.Mõni aasta tagasi oli rahval veel täitsa pohhui kes,kelle sitas sonkis aga nüüd seis selline,et teid hakkatakse varsti lapikuks taguma.Soovitan soojalt luku taga püsida.
14. mai 2014, 00:14
Kontrolli fakte : Macbookiga abielluda sooviv mees elab Floridas
14. mai 2014, 00:12
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Haha14. mai 2014, 05:38
Mina isadepäeval kirjutasin kaarti emale ja joonistasin pilti sest polnud pointi isale teja polnud midagi hullu :D
ainult idioodid nagu sina ei saa hakkama !
jaiks13. mai 2014, 23:56
Homoabielude teema mind üldse ei häiriks, kui see puudutaks paljusid inimesi, kuid tegemist on seaduse muudatusega, mis puudutab väga väheseid inimesi ja selle ümber tehakse ülisuurt kära, nagu see oleks maailma oluliseim asi.
Gaysid, kes ongi sünnipärased gayd, kes pole bi-d ega vahel harva meestega seksivad heterod, kes tunnevad ennast gayna ja kes ei oma seksuaalsuhteid naistega, neid on vähem kui 1% elanikkonnast. Ilmselt kusagil 1 inimene tuhandest.
Ja ka vaid nendest abiellub ca 1%.
Selle kohta on konkreetne statistika olemas, nende riikide põhjal kui gayabielud on lubatud.
Seega, vaid 1 inimene 100000 on valmis samasoolisega abielluma.
see on 0,001%
Eestis on täiskasvanud inimeste hulgas selliseid vaid umbes 10 inimest.
10 inimese pärast nii palju kisa ja kära.
Tulge mõistusele!
ja kusjuures ega neil ei keelata seksida ega koos elada samasoolisega. Ainult loori ei saa kanda pulma pidades.
suljale14. mai 2014, 02:22
kui nüüd 0,001% korrutada 7 miljardiga siis (0,001% X 7 000 000 000)/100 = 70 000 et rohkem nagu siiski kui saksamaa rahvaarvuga võrrelda siis 20% Berliini elanikkkonnast
Pirts14. mai 2014, 00:19
Täpset arvu ega ka ligilähedast ei tea keegi ja mina usun, et see on kordades suurem, kui 10 inimest Eestis. Minul sellest ükskõik, kui aus olla.
ok14. mai 2014, 00:39
või su oma laps või lapselaps peaks teatama, et teda erutavad samast soost inimesed. lõuad koomale..!
jokk14. mai 2014, 07:47
Mina kasvatan oma lapse üles selliselt, et ta ei tule mulle rääkima erutusest vaid armastusest. Ja kui ta leiab oma elu armastuse, kes vastab talle samaga ning teeb ta tõeliselt õnnelikuks, ei ole minul vahet kas on tegemist samasoolise või vastassoolisega.
por.o kunn14. mai 2014, 13:35
10 oma lapsi kasvatavad mitte armastusest rääkides, aga erutusest, mis on meie ajastu olulisem elu osa
pro14. mai 2014, 07:53
Homodel pole tegeliikult vaja sama abielu vormi mis heterotel. See on neil nende sõjaplaani osa vaid. Nende tegelikuks eesmärgiks on seksuaalse perverssuse ametlikult normaalsuseks tunnistamine ja igasuguse eriarvamuse kriminaliseerimine. Kuna heterote abielu sõlmimine on midagi mida loetakse normiks siis ongi homode sõjaplaanis ettenähtud just sama tegevuse endale kaaperdamine sest kui see õnnestub siis on ka nemad "normaalsed" ja kellegil pole enam õigust nende peale näpuga näidata.
Nad ainult serveerivad heterote abielu registreerimist kui neile äärmiselt vajalikku kooselu osa. Nad ju niiiiii armastavad kõigest üksteist! Miks kuri maailm keelab neile nende armastuse...?
To.Pro14. mai 2014, 08:09
Armastage,kes keelab,aga miks te püüate teiste inimeste elu segada oma nõudmistega.Elage rahulikult edasi nagu siiani ja keegi ei lõksuta teie kallal.Ise pidevalt kisate,et teid kiusatakse.Egas pole küll normaalne,kui ühesugused koos elavad ja veel hullem lapsi ka nõuavad oma perre.On ikka midagi viga geenides,kui on selliseid inimesi s.o.hälve.
Mind nad ei sega,elage vaikselt oma elu ja teil on lihtsalt kergem.
14. mai 2014, 13:40
Täpsusta, kuidas nemad sinu elu segavad. Kas nõudmisega sedustada nende abielu? Kas heterodel keelatakse abielu sõlmimist? Siis kiirusta, seni heterod kuigi usinad abieluranda sõudjad ei ole olnud.
Heidi15. mai 2014, 16:08
"KÄRA" on seepärast, et NEED 10 on... 1) propaganda rahastajad (P.Rebane) 2) Riigikogu liige (I.Sooäär) 3) ajakirjanik (K.Kivi) jne
lm13. mai 2014, 23:51
ah lõpetage juba ära,tüütuks muutub.
13. mai 2014, 23:45
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
väljasuremisest 14. mai 2014, 00:00
selles mõttes on küll asi väga kaugel.Maailmas on inimesi varsti nii palju ,et ei ole enam,mida hingata. Kui väljasuremine,siis ikka oma s...a sisse uppumise läbi.
13. mai 2014, 23:23
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Paula14. mai 2014, 03:06
dish13. mai 2014, 23:19
Pisut emotsionaalne, kuid vägagi silmiavav artikkel. Tõepoolest - Eurovisiooni laulivõistluse üha klounaadilikumaks muutumine ning homopropaganda tugevnev pealetung ei jää ammugi enam märkamata.
Inimene, ei "sättunu"13. mai 2014, 23:12
Kuigi Õhtuleht on küll süvakollane, leidub aegajalt siingi pärle. Nagu näha, mõjus käesolev kirjatükk, sest esoimesed õrnahingelised perverdid juba hädaldavad. :D
ehm13. mai 2014, 23:05
Õhtuleht, miks te selle labase naise küll blogijaks värbasite? See ei ole isegi mitte enam kollane leht, vaid k.sekollane peldikusein.
Laura13. mai 2014, 23:00
Ilmselgelt ajendas artiklit kirjutama Eurovisioni võitnud "habemega naine". No kamoon, tegu oli show'ga. Tehke nüüd Soome Lordit ka maha laste hirmutamises jubedate kostüümidega ja epileptikute häirimises metsikult vilkuva lavavalgustusega. Kuhu jäävad siis nende õigused, eksole :D Naljanumber lihtsalt sellist artiklit kirjutada, tõepoolest noh! :D