Blogid
13. mai 2014, 22:18

ERINEVUS NIKASTAB ehk heterod kapist välja! (110)

"Midagi on siin Taani riigis mäda," hädaldas Hamlet. Ja ongi! Eurovisioni pederastia paraad oli järjekordne imal-ilmekas näide propagandast, mille tegelikust sihist kaasamäägiv lambakari aru ei saa. Soovitan tutvuda sellise terminiga nagu eugeenika.

Enne, kui keegi mind sallimatuks konservatiiviks, rassistiks, seksistiks ja tont teab, mis -istiks tembeldada tahab, teatan uhkelt, et minu oma sugulaskond ja sõprade ring hõlmab mitmeid eri rahvuseid ja orientatsioone. On valgeid, pruune, lillasid ja siiruviirulisi. Elame vastastikuses respektis ja vanainimese asju ajame parteritega omakeskis omas kodus. Sellist laval liputamist on aga isegi mu tuttavatel geidel piinlik vaadata. Eriti kui tegu on petliku reklaamiga: mis pagana habemega naine, kui tegemist on hoopis make-up´is mehega?

USAs lõi eelmisel nädalal laineid ka esimese avalikult geist jalgpalluri värbamine NFL-i profiks. Ülekande ajal näidati Michael Sami õnnitlussuudlust oma boyfriend'iga. Seda nähes kasutas oma sõnaõigust ja säutsus Miami Dolphins mängija Don Jones, et ou mai gaad, miks seda telekas näitama pidi. Ja sai selle eest liigalt trahvi ning peab läbima "sallivuskoolituse"! Selgub taaskord, et sõna-, usu- ja seksuaalse orientatsiooni vabadus on põhikirjaga kinnitatud õigus ainult nö vähemustele.

Kunagi mind väga häiris argument, et kui me lubame samasooliste abielud, siis mis järgmiseks - abielud koduloomadega? Mulle tundus see loogika tohutult ignorantne ja laimav. Aga ... geiabielude seadus on USAs loonud pretsedendi näiteks mormoonidele, kes nüüd nõuavad polügaamia seadustamist.

Utah´s elav Chris Sevier taotles hiljuti kohtult luba, et abielluda oma MacBooki läppariga, kuna see sisaldab tema ulatuslikku pornograafia kollektsiooni ning Chris tunneb suuremat lähedust selle masina kui mõne lihast ja luust naisega. Arvatavasti on ta nii jobu, et päris naisele läheneda ei julgegi...

Sarnaseid näiteid jätkub mitmeid. Ja tõesti, liberaalsest vaatevinklist - kus kulgeb piir? Miks diskrimineerida meest, kes näiteks ihaldab lauajalga? Miks mõnitada liputajaid?

Kreekas näiteks on pedofiilia nüüd klassifitseeritud kui puue, mitte kriminaalne seksuaalhälve, ja sellega kaasneb muidugi õigus soodustustele ja abile, mitte kohustus vastutusele ja karistusele. Nagu teame, kogub pedofiilia ka hoogu alternatiivseks elustiiliks tituleerimisel, seda just eriti Hollandi ja Inglismaa koorekihis, ning nõutakse sallivat suhtumist. Erinevus rikastab!

Mind tegelikult kummastab geide soov abielluda. Kas enamuse samasooliste vaade konservatiivsele ühiskonnale ei ole mitte põlglik? Miks nad siis ihkavad sellist iidamast ja aadamast igavat institutsiooni nõmedate riiklike sanktsioonidega? Kas tõesti ainult materiaalsetest hüvitistest lähtudes? Kas see pole mitte nördimapanevalt materialistlik? Suur Armastus suure algustähega on ilus ja üllas, mis ei ei vaja mingit paberilipakat!

Heterod, ärge häbenege oma kalduvust traditsioonilisele paarisuhtele! Hoopis kuulutage seda kohe esimesel kohtumisel uute tuttavatega või tööintervjuul.

Kas olete ehk märganud, et Facebook pakub nüüd teile oma seksuaalsuse sildistamiseks hetkel 56 erinevat varianti, millele kahtlemata lisa tekib. On ju inimese seksuaalsus kõige määravam tegur kogu isiku maailmavaatele! Iseloom, intelligents, põhimõtted ja haridus - need on teisejärgulised! Ikka kuulutage kohe esmakohtumisel, kas teile meeldib misjonäripoos või hoopis pea peal seistes kamasuutrat keksida.

Kui geid korraldavad kesklinnas paraade nahkstringides ja võrksukkades hundiratast visates, siis heterod võiksid teha kasvõi abielurikkujate paraade, kus lõunatunnil suundub rongkäik büroohoonete juurest kaubanduskeskusesse, meelad sekretärineiud trussikutes meesülemusi lipsupidi järel lohistades.

Kutsun üles kõiki - liberaale, anaale ... keda iganes - suhtuma sallivalt, ent teatud traditsioonilistes piirides. Seni, kui on tegemist oma privaatses ruumis viibivate täie meele ja mõistuse juures täiskasvanutega, kel vastastikune nõusolek, laske käia, nii et laaste lendab! Lapsed, loomad ja linnud (mitte Viru linnud) palun aga rahule ja rahuldamata jätta!