"Viimane võmm"Foto: Kanal 2
Tele
13. mai 2014, 14:55

Täna "Viimases võmmis": Mikk Kotka vana klassivend ja sõber mõrvatakse!

Täna uurivad "Viimane võmm" Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ja tema partner Anders Prikk (Robert Annus) uurija Kotka kunagise klassivenna mõrva.

Juurdluse muudab keerulisemaks Kotka ja Priki omavaheline konflik, mille põhjuseks Miku tütar Arabella (Saara Kadak), kellest on saanud Priki uus tüdruksõber.

Tänases osas toimub Mikk Kotka kunagise klassi kokkutulek. Loomulikult magab Mikk selle maha, sest postkasti tal ei ole ja klassikaaslasedki ei tea, et ta koomast ärganud on. Ometi tuleb Mikul siiski kokkutulekule minna ja oma kunagise sõbra ning klassivenna Urmase (Riho Rosberg) mõrva uurima hakata. Nimelt oli keegi tema ravimid meelega ära vahetanud.

Lisaks kunagisele klassi kaunitarile, Urmase endisele abikaasale Annele (Garmen Tabor), äratab kahtlusi ka klassivend Joosep (Indrek Saar), kellest on tänaseks saanud edukas miljonär. Vahetult enne surma kaitses Urmas Joosepit lapse hooldusõiguse küsimuses, kuid kaotas kohtuprotsessi.

Mikul tuleb politseipsühholoog Tanja (Ülle Lichtfeldt) abiga tegeleda ka oma emotsioonidega. Lahutusega oma naisest Laurast (Tiina Mälberg) saab ta veel kuidagi hakkama, aga fakt, et kõik teadsid Priki ja Arabella suhtest varem kui tema, seda ta juba nii lihtsalt ei andesta.

Põnev kodumaine krimisari "Viimane võmm" on Kanal 2 eetris juba täna kell 21:30.