Foto: YouTube
Üritused
13. mai 2014, 09:35

VIDEO: Winny Puhh kroonib kümne kummaliseima euroloo edetabelit, kuigi Eestit esindama ei pääsenudki (7)

Portaal Metro jagas videot kümnest Eurovisionil osalenud etteastest, mis väärivad kohta kõige veidramate eurolugude edetabelis. Kuigi esimesel kohal oli Winny Puhhi "Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti", siis 2013. aastal esindas meid mäletatavasti hoopis Birgit Õigemeel.

"Alates Iirimaa laulvast (ja peeretavast) kalkunist, Eesti karvastest laulvatest meestest kuni Läti laulvate ja tantsivate piraatideni, on seal (Eurovisionil - toim) nähtud aastate jooksul tõelist klassikat," kirjutab Metro.

YouTube'i video all on kommenteerijad üllatunud, et kuidas nad küll 2013. aastal Rootsis Malmös toimunud Eurovisionil Winny Puhhi lugu lähele ei pannud. Eestlased selgitavad neile, et see oli üks meie kandidaate, mis Eurovisionile ei pääsenud.

Veel on välja toodud näiteks Soome eurolugu "Hard Rock Hallelujah", mida esitanud Lordi 2006. aastal Eurovisioni võidu napsas. Kolmandal kohal on kummaliste lugude edetabelis Vene memmed, kes looga "Party For Everybody" 2012. aastal Loreeni järel teisele kohale tulid.