SOLVUNUD: Julia Robertsi poolõe Nancy Motesi (paremal) kihlatu John ei saa aru, miks teda enesetapu teinud kallima tuha muldasängitamisele ei kutsutud. Foto: Corbies/AOP
Inimesed
13. mai 2014, 07:20

Roberts tülis surnud poolõe sõpradega

Julia Roberts on välja vihastanud oma veebruaris enesetapu sooritanud poolõe Nancy Motesi kihlatu ja mõningad head sõbrad, kes polnud kutsutud Nancy tuha muldasängitamisele. Ülemöödunud nädalavahetusel korraldasid Nancy pereliikmed Georgias Smyrna linnas, kus ta koos Julia Robertsiga üles kasvas, matusetseremoonia, kus näitlejanna pisaratega võideldes ka kõne pidas.

"See teeb tõeliselt haiget. Olin sellest väga löödud," kurdab aga Nancy endine kallim John Dilbeck, keda kutsutute nimekirjas polnud, Radar Online’ile.

Mees kuulnud üritusest alles paari ühiste sõprade käest, kellest osa oli kutse saanud ja osa mitte.

Ka teine allikas kinnitab, et matusetalitust hoiti lahkunu kauaagsete sõprade eest varjul. "Nad on maruvihased, iseäranis Nancy parim sõber, kes alati tema kõrval oli."

Koos Nancyga televisioonis töötanud Dilbeck, kes "Glee" võtetel kolleegide ees naise kätt palus ja temaga sel aastal abielluda lootis, põrutas, et kadunuke poleks tahtnud hoopis Robertsit oma matustel näha. Endalt kolm kuud tagasi uimasti üledoosiga elu võtnud Nancy süüdistas hüvastijätukirjas tõepoolest Juliat oma vaimsetes probleemides.

Nancy kurtis varem meediale, et õde on teda välimuse pärast mõnitanud ja põrmustanud tema unistuse samuti näitlejaks saada. Mullu suvel tundus, et Julia ja Nancy, kel on ühine ema, on ära leppimas, kuid uue pinge tekitas see, et Juliale ei meeldinud Nancy väljavalitu ja ta lükkas pulmakutse tagasi. Pärast seda, kui Dilbecki vend sotsiaalmeedias Julia Nancy surmas süüdlaseks tembeldas, pole ime, et mees matustelt kõrvale jäeti.