Inimesed

Jaanus Nõgisto: kui keegi teine seda pauku ei tee, siis mina teen, raisk! (90)

LISA KOMMENTAAR

juba 21.sajand12. mai 2014, 07:19
ning ikka on vaja Jaanusel paugutamist ja miljoneid laipu toota - võta oma tapp-letid sisse ja mine ning ikka veel ei saa konflikte rahumeelselt lahendada! Armas Jaanus ja ka tema aatekaaslased siin - võtke oma tappletid ja minge ravile ravile! Hea semu Einstein hoiatas ju amumuilma - et 3.ilmasõja puhul - lõppeb too madin kaigaste - ja - noh - kitarridega. Ei väsi meiegi legendaarne Jaanus vihkamast - kuigi india targad tedagi koolipingis omamoodi harida on püüdnud.
mell11. mai 2014, 23:46
hei tänapäeva lahingstrateegia on kosmose......... aga ammune tõde on üks-vaenlane tuleb tema omal maal purustada .mina igatahes omal maal ei taha sõdiks........
jaanusele11. mai 2014, 15:48
ei sa lähe üksi kuhugi, tulen sinuga kindlalt kaasa, kui asi kisub sedamoodi, jätka samas vaimus.
käige 23. juuni 2014, 13:45
2 kesi seal õiges majas ära jah
jaanusele11. mai 2014, 15:48
ei sa lähe üksi kuhugi, tulen sinuga kindlalt kaasa, kui asi kisub sedamoodi, jätka samas vaimus.
Kõik see mees11. mai 2014, 13:19
Meie harjutame üsna tihedalt kogu perega laskmist!
Mees...!!!10. mai 2014, 21:49
Krt olen minagi sellepeale mõelnud ja haaran ka relva,kui vaja kaitsta oma isamaad...ja ka minu sõbrad- tuttavad on seda meelt...me kaitseme oma lapsi ja oma õigusi elule...mitte neid ,pehmelt öeldud, poliitikuid seal toompeal...!!!
10. mai 2014, 19:29
haukuv koer ei pidavat hammustama, kuid ka luuavarrest võib pauk tulla, näis...
nipitiri10. mai 2014, 18:33
ja toompeal härrad vaatavad pealt kuidas lollid surevad nende eest ? Ei, enne vaatan muidusööjatele näkku ja alles siis keeran toru sinna kuhu vaja !
Lhasa10. mai 2014, 15:20
Sina Nõx oled vahva poiss Minu SUURIMAD AUSTUSED Sulle. Olex ainult niuxseid mehinEestis rohkem.
venemaa lööb10. mai 2014, 12:25
endale kirstukaane lahti. see on õige, et sõja ajal tuli ameerika appi. nüüd on küsitav kas keegi tuleb. loll riik.
Milli10. mai 2014, 11:14
Venelased kiitlevad, et nemad vabatasid. Miks keegi pole kuagi neile vastu öelnud, et venelane üksi poleks kunagi toda teist maailmasõda võitnud, kui ei oleks appi tulnud liitlased, ameeriklased, inglased ja teised.
Nõustun10. mai 2014, 06:53
Nõustun Nõgustoga, et see ideoloogia ei ole mitte kuhugi kadunud, ka siin Eestis. Kuna olen õpetaja ja töötanud venekeelsetega ning enamus neist olid äâretult toredad õpilased, siis alates eilsest hakkas tulema nendelt toredatelt postitusi õnnitlustega, juures oksele ajavad pildid: sirp ja vasar, prussakalint, veripunased nelgid, tankid, vene sõdurid jne. Canceldasin kõik sellised "sõbrad" igaveseks oma fb kontolt. Tegemist noorte inimestega, kes õpivad ja elavad nii Eestis kui välismaal. Vene kooliharidusega Eestis on küll midagi tõsist lahti ja neile tuleb lõpp teha. Haridusminister maha võtta, kuna tema kahemõtteline kõne ja vastvõtulkäik on sobimatu Eesti riigi jaoks. Enamik Eesti riigi kodanikke ei toeta kuritegevust Ukrainas ega kusagil mujal ning mõistab hukka Putini viha õhutamise üle terve maailma.
Pagulane10. mai 2014, 02:56
Hea sona voidab voora vae.Ilmselt asi kisub kusiseks,et rahva vaimu hakatakse lahinguvalmis seadma.Huvitav,kas nalgivad pered ja a sotsiaalid on ka oodatud poliitikute nahka paastma.Tegelikult,kui venelane tahab eesti vallutada,teeb ta seda ilma pauguta ja 8 tunni jooksul on valisinvestorid ule eesti.Poliseestlane naeratab viisakalt igale venelasele.
pagulane 21346211. mai 2014, 00:23
vaadake seltskonda kes juba paneb fb-sse venekeelseid laule yles :(
Pagulane10. mai 2014, 02:56
Hea sona voidab voora vae.Ilmselt asi kisub kusiseks,et rahva vaimu hakatakse lahinguvalmis seadma.Huvitav,kas nalgivad pered ja a sotsiaalid on ka oodatud poliitikute nahka paastma.Tegelikult,kui venelane tahab eesti vallutada,teeb ta seda ilma pauguta ja 8 tunni jooksul on valisinvestorid ule eesti.Poliseestlane naeratab viisakalt igale venelasele.
lubadus on antud9. mai 2014, 22:36
kui sündmused sama tempoga jätkuvad, saame varsti näha, kas mees sõna ka peab.
Kardan küll, et ta lastagi ei oska . Või mis pauku ta silmas pidas?
Nunn9. mai 2014, 21:01
Mina ei saa jälle aru, miks need meie venekeelsed ei karju Putinile, et me tema päästvat abi ei vaja. Või on nad pehmed ja arad. Või on neid nõukaaegseid veel nii palju ja haritud , noori venekeelseid vähe. Miks nad on arad, ma ei mõista.
Lugu Ajast9. mai 2014, 21:59
kle nunn,nad pole arad-nad on lihtsalt venkud kes ootavad aega mil õiget palet näidata:)
G10. mai 2014, 08:45
Nad pole veel nii haiged kui pedestanud eestimaalased kes kraaksuvad iga haige poliitiku tehtud manipulatsioonile. Vaadake parem mis teiega tehtud on!!!
niion9. mai 2014, 20:55
arvestades asjaolusid, siis ei julgeks Nõgisto kõrval seista isegi siis, kui tal lusikas peos oleks, relvast rääkimata.
altshaimer9. mai 2014, 18:57
Riisalu oli juba enne keskerakonda(meelega väike täht)militarist.Kui viimati läks vabadus ilma ühegi pauguta,siis seekord lubas ta seda ise teha.Ja kui ta ka p...e lohku tõmbab,siis ei hakka mina kah paugutama.Tahaks kordki näha,et mõni Toompea võll sõna peab.
for ever9. mai 2014, 18:32
he Russian soldier has never “freed” anyone!
Everywhere where the Russian soldier’s boot has ever tread it has brought with it only terror, brutality, and the murdering of women, children, and the aged.
Public Appeal for the 9th of May
In anticipation of the yearly commemoration of the end of World War II, the propaganda from Russia’s misinformation trumpets and from those of the Russian occupants in the Baltics has intensified.
The Red Army is once again being raised on high, as are the “Great Russian People” who, according to the Kremlin, have “freed Europe” and have “brought happiness and prosperity” to our doorstep.
The Kremlin demands thankfulness and subservient glorification from those countries and peoples whom the Kremlin has purportedly “freed”.
The Kremlin waves a menacing finger at its’ neighbors and threatens them with uprisings by local Russians should its’ neighboring lands not succumb to Moscow’s dictat.
The Kremlin’s threats and actions have aggressively intensified in tone with every year.
Aside from the Russian egoism that has existed well before the Communist Revolution in Russia, the myth of the “Red Soldier as Liberator” is exalted (by the Kremlin) as an ideological goal.
Europe’s nations are bombarded with the Kremlin’s propaganda tactics which seek to exploit the European right of law and to deceive those peoples which have never had the “joy” of experiencing the “freedoms” which the Red Army “liberators” brought.
This deceitful and atrocious myth of “liberator” must unanimously be condemned in conjunction with the general condemnation of the atrocities of Communism.
The Red Army is and remains the East European’s murderer!
for ever9. mai 2014, 18:29
Sõnum maailma rahvastele!
Vene sõdur pole mitte kedagi ega mitte kunagi vabastanud!
Kõikjal, kuhu oli astunud vene kirsa, algas terror, vägivald ning tapatöö naiste, laste ja vanurite kallal.
Avalik pöördumine 9. mai eel
Seoses Teise maailmasõja Euroopa-lahingute lõpu aastapäeva lähenemisega on aktiviseerunud Venemaa ja kohalike okupantide propagandapasunad.
Ülistatakse jälle Punaarmeed ja "suurt vene rahvast", kes - Moskva tõlgenduse kohaselt - "vabastas Euroopat ja maailma" ning "tõi õnne ja õitsengut” meie õuele.
Pealetükkivalt ja häbematult nõutakse tänulikkust ning alandlikku lugupidamist riikidelt ja rahvastelt, keda nö. vabastati.
Oma lähinaabrite suunas aga vibutatakse noomivalt näppu ja ähvardatakse kohalike kolonistide rahutustega, kui me piisavalt Moskva meele järgi ei taha olla.
Mida aeg edasi, seda räigemaks ja agressiivsemaks need avaldused ja ka teod muutuvad.
Peale suurvene mõttelaadi, mis ulatub kaugele enne kurikuulsat enamlaste riigipööret, ammutatakse tuge ja ideoloogilist jõudu ka "sõdur-vabastaja" müüdist.
Selle vana propagandakronu räpaste kapjadega trambitakse tänaseni Euroopa rahvaste õiglustundel ja lollitatakse maailma seda osa, kellel polnud "õnne" selle sõduri toodud "vabadust" kogeda.
See räige ja alatu "vabastaja"-müüt tuleb kommunismi kuritegude hukkamõistmise käigus otsustavalt kummutada, et võtta pinnas"uusvabastajate" idanemiseks.
Vene sõdur on Ida - Euroopa rahvaste mõrtsukas!
ei usu9. mai 2014, 18:28
ei usu, et riisalu jääks, millal kesikud enne on oma sõnade järgi teinud? jutuks hea küll, kui aga asjaks läheb, küll paneb kõige oma rahadega putku, et nahka päästa.
altshaimer9. mai 2014, 18:14
Sõnadega ei löö kedagi pikali.Kui asjaks läheb,siis loodetavasti ka nii on.Toompea omad panevad arvatavasti putku(Riisalu ja mõni võibolla jääb),need saavad ju ennem teada kui tavainimesed,mis ja millal toimuma hakkab.
Fanny9. mai 2014, 17:48
Kas on juba sõjaolukord kuulutatud? Praegu on Eestimaa pinnal küll ameerika sõdurid, aga kui Putin ei kavatsegi siia ronida-kuhu te oma agressiooni suunate?Kõvemad räuskajad süljega pritsides sõjaolukorras unustavad ja isamaaarmastuse ja patriotismist ei jää tuhkagi, on elu näidanud.
kaine mees9. mai 2014, 17:48
100 000 invaliidi üle sajatuhande tööpõgeniku, välismaalaste käes olevad pangad,ärid, maad. Kipume olema targemad kui teised, järelikult hästi pestud ajud.
Nõgisto võib pauguga püksi teha kui tahab. See oleks kõige mõistlikum.
Juss9. mai 2014, 17:48
Meie demokraatlik väljaanne Õhtuleht on aktiivsed kustutama Nõkat kritisserivaid või lihtsalt nalja heitvaid kommentaare. No jah .... Omasid tuleb hoida.
9. mai 2014, 16:51
kui marutõbine vaenlane peaks astuma sellele pinnale siis räägime paugutamisest-praegu ei maksaks liiga pöördesse minna paukudest-teatavasti mõtetutest asjades rääkimine pidi nõrgaks tegema-elagem rahus edasi
9. mai 2014, 16:40
postimees on slõ kaaperdanud vist
Kui rasked ajad oleksid, siis Nõgisto oma kambaga on ka kiiresti kadunud.9. mai 2014, 16:04
Kõik kanged mehed kui ohtu ei ole.
Hitof9. mai 2014, 15:53
Kuna jutt kaldus militaarpoliitikasse, siis tekib küsimus, et kas Eesti meestel on võimalus ka oma riigi kaitseks aktiveeruda neutraalselt. See tähendab ilma Venemaa või EL/USA poolsuseta? Selle viimase näiteks on Afganistan, osaliselt ka K-Aafrika missioon. Pole ju saladaus, et teisel pool ressursirikast Ukrainat on mängus tugevad militaristude huvid.
peep9. mai 2014, 15:41
Nõus, olen ammu rääkinud neile kes viicinud kuulata, et pauku tegemata ei jäta.
Krt. NSVL ajal piisavalt näinud ajupestuid - Moskva Ülikoolöi tudengitega sai vaieldud.
Kui neil argumendid otsa said, siis rahustasid üksteist - temaga pole mõtet vaielda, ta isa oli SS´is.
Nõustun9. mai 2014, 15:38
Ja olen samuti hämmingus,kuhu on kadunud need,asjalikud ja nutikad venelased,keda ma sealmail käies tundsin.Loogilisem siiski,et nad pole kuhugi kadunud vaid see 90% on puhas pettus ja need inimesed vaatavad seda veel suurema õudusega,kui meie.
Finsk Kille9. mai 2014, 16:30
Paraku on enamus neist (minu tutvusringkonnast) Venemaalt lahkunud peale kagebiidi võimuhaaramist.
Oleme suhelnud.Nad kõik väidavad,et peale Putini võimuletulekut olla normaalsel ja rahumeelsel haritud vene inimesel Venemaal võimatu elada.
SV9. mai 2014, 15:36
Neid on isegi kaasmaalaste seas kes peaksid kõigile eeskujuks olema..Õige wend!
NIMEKAIM9. mai 2014, 15:34
MA TULEN JA PAUGUTAN KA....
KUI VAJA!
9. mai 2014, 15:28
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
yll9. mai 2014, 15:35
tahtsin lisada et võibolla homo olla on tõesti inimõigus aga nende lapsendamise õiguse
vastu olla on samuti inimõigus.
kohati jääb euroopas liikudes mulje et kui sul on puhas nägu ja terve jume siis on kõigil
õigus käsi pikal lunida ja rämpsu pähe määrida.nagu aafrikan bazaar.
mis...9. mai 2014, 15:42
mis asja sa ajad. Jälle mingi voldemar teureetik või. Mingi hämma hämma ainult.
khmm..9. mai 2014, 19:20
kui sõda lahti läheb, siis jääb siia ainult punt isamaalisi eestlasi ja kaitseliit. ülejäänud tõmbavad kohe minema. tegelt oleks hea, kui nad juba praegu minema läheks. samasugused tibladest immigrandid nagu need, kes peale sõda ida poolt siia tulid.
ss9. mai 2014, 15:21
Jaan9. mai 2014, 15:16
merike9. mai 2014, 14:55
"...see, mis lõppes aastal 1991 ... tuleb välja, et see ideoloogia, see kõige jälestamisväärsem mõtteviis elab edasi ja see omal ajal välja aretatud nõukogude inimese genotüüp on tohutult elujõuline..."
See on antagonistlike klasside(v a s t a n d l i k e klasside) ideoloogia, mida vabas maailmas teadusena edasi õpetatakse. Nõukogude ajal nimetati seda "punased ained".
Nüüd nimetame punaseks reklaamiks.
Mitte kedagi uskuja..9. mai 2014, 14:50
Jah meil on mõne inimese kavaluseks isegi invaliidi asjad.
Ei, mitte9. mai 2014, 14:42
Ise soomes elades, vat eesti riik jätab kyll kylmaks. Las teised kaitsevad, kellel seda riiki vaja on.
to: Ei, mitte9. mai 2014, 15:26
Kui Sulle midagi korda ei lähe siis mida sa loed neid kollase meedia kommentaare ja ise sõna võtad.
no ela seal Soomes9. mai 2014, 17:14
Mida sa siin plõksid!??
Mida siia kommima ronid, kui sind Eestimaa külmaks jätab!?? Kui
seal töötuks ükskord jääd, siis ära siia tagasi roni!!!
Brita : to eestimees9. mai 2014, 14:41
oot oot ! ega minagi enam nõnna noor ei ole ! juba varsti randun 50-ndatesse ! a sorry mees ! ütle mulle ka. MIS ASI ON EESTLASTE ÜHTSUS kui selline ??? nagu sa ei saa sauna-laval teha tali-suplust. ei saa sa kunagi eestlasi ühe mütsi alla ! never ever ! ( mitte et ´ma ei tahax. et saax ! :p )
Kalju9. mai 2014, 14:41
See sõna raisk võiks välja jääda ,see matslik käitumine ,mis ag venemaa ideoloogiasse puutub ,siis ei poolda enam kui pooled venemaa kursi ja puutini tegevust ,need on need mustad lambad mis ikka valgey´te hulgast eriti välja paistavad ,venemaa ise seisab kodusõja lävel kui puutin jätkab sammat kursi siis see ka toimub ,korruptsioon korruptsioon on rahva hinge juba nii täis teinud ja vaeseks ,et rahva nende kannatus on lõppemas ,see 200 tuhat pole veel venemaa ,peale selle ka venelased kes on välismaal käinud ja neid on ka kümneid miljoneid ei poolda tuuninit üldse .
vottniii9. mai 2014, 14:38
Öige jutt vähemalt ja mis te ilgute siin rotikari kes jookseks kohe laiali kui liivahiired kui pauk käiks venemaa poolt,nii peabki iga mees mötlema ja mitte ainult utlema vaid nii ka käituma jobitskid kes siin vigisevad veel sellise öige sönavötu ule!!!
eestimees9. mai 2014, 14:30
Tubli Nõka, sinusugused on tõelised õiged Eesti Mehed. Hea kui meid rohkem oleks, kes julgeksid välja öelda mida mõtlevad ja ei poe pe..se, olgu see, siis ärilistel- või poliitilistel eesmärkidel. Mingisugused sovietid ei tule minu maal ütlema, mida ma teen ja kuidas oma isamaal elan, kui vabadus ohus, siis oleme ühtsed.
h9. mai 2014, 14:26
Pole mõtet hüsteeritseda. Kavalus ja tarkus on märksõnad.
Inimene9. mai 2014, 14:07
Surra tõe nimel on õils tegu. Aga mingi poliitiliste mängudega tekitatud ja rahale suunatud konfliktis, kus mingi hulk oma materjalseid huve rahuldab on lollus. Tõelised sõjad tekivad ikka usulistel- ja veendumus alustel. siis kui sise pinged jõuavad lõpp faasi. Euroopas ja hetkel ka Eestis valitsev sise pine, kus rahvas on kahte või enamasse lehte aetud on sõjal soodne pinnas. tuhaall valitsevaid pingeid on lihtne lüüa lõkkele. Mina pereisana olen valmis oma laste tuleviku eest võitlema, kus valitsevad terve inimese (mees+naine) inim väärtus hinnangud ja asjade lahusus. Nii nagu igal värvil, asjal ja tegevusel on oma nimi ja eesmärk on ka abielul oma eesmärk. - ärge keerake seda p...
9. mai 2014, 14:02
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ära enam peale võta9. mai 2014, 14:06
joo vähem ja rohud võta ära. elu endal parem ja teistel ka parem
õige jutt9. mai 2014, 13:24
vähemalt üks mõistlik inimene, kes ütleb, kuidas peab olema. kahjuks noorem põlvkond on kusikud ja need pissivad ennast kohe täis, kui midagi on ja põgenevad välismaale.
Jaanus9. mai 2014, 13:19
...see kõige jälestusväärsem mõtteviis elab edasi ja see omal ajal välja aretatud nõukogude inimese getotüüp on tohutult elujõuline...Jah,see getotüüp tahab ainult hävitada,tappa,vallutada...
9. mai 2014, 13:17
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
ole vait9. mai 2014, 13:25
tõesti, ole vait ja mine arvutis kaugemale. või mine putjale lähemale ja tunne rõõmu sellest ajupesuriigist. eesti on eestlaste oma
Vanaema9. mai 2014, 13:17
Koera juba hankisin ja relva kavatsen ka hankida.
9. mai 2014, 13:09
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
elise on kindlasti mingi jelisavetake9. mai 2014, 13:26
ja eesti vastane. mine kohe ära siit, kui halb on. talendid kodumaale, putja ju kutsus.
Heinrich Gustav Kiik9. mai 2014, 12:59
Minu kodu väikse lahe kaldal asub, kus kõikjal kohisemas pillroog.
Vaid siin,vaid siin, siinelada vaid tasub,siinpalgeid paitab kerge tuulehoog.
Vaid siin, vaid siin, siin elada vaid tasub,
9. mai 2014, 12:56
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
jah9. mai 2014, 13:28
ja sina pole kusagil inimene, ei siin ega seal.
piiratud oled ise. ja olegi edasi. aga ära aja lolli juttu.
ei9. mai 2014, 14:48
Kas sina siis oleks nõus selle riigi eest surema? Miks?
muidugi9. mai 2014, 19:24
Tuhlis9. mai 2014, 12:56
Ma tulen ka esimeste punti!
viljandlane9. mai 2014, 12:41
Mul on samad mõtted!Ja erinevalt enamikust,olen ma seda meelt,et vaenlane tuleb hävitada,mitte kahjutuks teha!
Liivatiiger Leo9. mai 2014, 12:39
Nõka, kuidas Sulle Harkovi lennuväljal maandumine tundus?
Kas käis kogu elatud elu silmade eest läbi?
Mul küll ei käinud, aga olin surmkindel, et piloot on kursist kõrvale kaldunud ja äsja lageraide üle elanud metsalangile maandunud, sest kolhoosi kartulipõld oleks selle kõrval küll ilmselt sulgpadjana tundunud, kui ka risti vagu oleks maha tuldud.
Kui see tohutu põrumine lõpuks lakkas ja lennuk seisma jäi, siis ei suutnud kuidagi uskuda, et me kõik elus ja terved oleme. Tundsime kõik endid nagu vastristitud jeesukesed.
See reis toimus 1989. a sügisel - just siis, kui operatsioon "perestroika deception" käivitusfaasis oli ja peaaegu kõik eestlased veel uskusid, et peatselt kommunistid Eestis võimult kõrvaldatakse ja okupandid ÜRO vägede abil maalt välja saadetakse.
Tahtsime ju parimat, aga juhtus nagu alati ja padukommarid esindavad Eestit nüüd isegi Euroliidus, kusjuures asja ei tee paremaks ka see, et suur osa võimu säilitanud kommunistlikest punaparunitest polegi idast tulnud okupandid, vaid meie oma kodukootud kollaborantidest vereimejad parasiidid – meie mõistusetus, autus ja südametunnistusetus.
PERESTROIKA DECEPTION õnnestus oivaliselt.
Rainer9. mai 2014, 12:18
Õige, kui tulirelva hankimine liiga keeruliseks läheb siis osta endale amb. 70kg tõmbejõuga püssi saab kätte 120€, pole vaja mingit luba, võimsam kui politsei teenistusrelv.
http://www.relvad.ee/shop/product_info.php?cPath=51&products_id=421
Naisuke9. mai 2014, 12:12
Just, täpselt minu mõtted. Plaanin relvaloa hankida kuigi olen eluaeg relvi jälestanud.
Ehh9. mai 2014, 12:11
Mõtlesin, et juttu tuleb Rujast.
Vanaema9. mai 2014, 12:11
Nõgisto on õige vend, nii muusiku kui eestlasena! Sellist suhtumist ongi vaja, et me oleme valmis, tulge, kui julgete! Kiidan ja kergitan kaabut!
seda kyll9. mai 2014, 13:36
aga yksik, alla k6ind ..
jah,9. mai 2014, 12:04
tead9. mai 2014, 13:30
kui peaks see ukriana värk meil korduma, siis peabki igal eestlasel relv olema ja vaenlase pihta tuld. midagi ei jää üle. hoidku siis ennast oma kodumaal. ei ole vaja külla minna. eks. lihtne ja loogline.