ELAGU EESTI! Tanja üllatas ka vanu Eurovisioni-hunte – kuidas on võimalik, et pärast keerulist tantsuastet laulja isegi ei hingelda! Foto: Tanel Meos / Delfi / Eesti Ajalehed
Inimesed
9. mai 2014, 07:00

Tanja: "Selleks, et korraga laulda ja tantsida, pead sa tööd tegema, bitch!" (20)

"Vaadake, nad kuulavadki mind!" kilkas Eesti eurolaulik Tanja Mihhailova kolmapäeva öösel euroklubis oma taustalauljatele, kui tema juhendamisel rõkkas kaasa terve saalitäis.

Tanja astus EuroClub’is lavale kell pool kaks öösel. Aga enne seda, päeval, andis ta kuuma kontserdi keset Kopenhaagenit püsti pandud eurokülas – EuroVillage’s – kuhu tuli teda kuulama platsitäis rahvast. Eurokülas esitas Tanja kaks lugu – loomulikult oma Eurovisioni võistluspala "Amazing" ning Vaya Con Diosi laulu "Neh nah neh". Pärast esinemist ootasid teda lava taga fännid, et meie kauni lauljatariga koos pilti teha.

Õhtul esines Tanja siis euroklubis, mis on mõeldud kohaks, kus delegatsioonid, press ja Eurovisionile akrediteeritud fännid saaksid omavahel suhelda ja pidutseda. Esinemise eel tuli Tanjal ohtralt koos fännidega piltideks poseerida.

Euroklubis esitas Tanja viis lugu: koguni kaks versiooni "Amazingust", Madonna pala "Music", eestikeelse laulu "Sind ootan ikka veel" ning Britney Spearsi repertuaari kuuluva hiti "Work bitch". Viimase neist juhatas ta sisse sõnadega: "Selleks, et korraga laulda ja tantsida, pead sa tööd tegema, bitch!"

Tanja on varem öelnud, et ta on eelkõige meelelahutaja ja seda tiitlit kaitses ta euroklubis auga: saalitäis rahvast hüppas, laulis ja tantsis Tanjale kaasa.

Galantne härrasmeestepaar publikust jäljendasid kaasa elades koguni Tanja ja Argo tantsuvõtteid: üks hüppas teisele sirgelt sülle nii, et too lukustas ta põlvede ümbert kinni haarates oma embusse. Seejärel keerutati nagu kord ja kohus.

Tanja rääkis, et Taanis on ajakirjanikud kõige rohkem küsinud, kas ta tõesti tantsib ja laulab samal ajal. Eurolaval võrratult tantsinud Tanja ei teinud hinnaalandust ka klubis. Publik vaatas meie eurolaulikut hämmeldunult: kuidas Tanja pärast vägevat koreograafilist etteastet isegi ei hingelda!

Olgugi et Tanja seekord Eurovisioni finaalist välja jäi, on näha, et euroseltskond teda armastab. Õhtulehe euroekipaaž sattus hotelli ees kokku Briti härrasmehega, kelle sõnul on Tanja täiesti vapustav ning Eesti finaali mittepääsemise pärast oli tal äärmiselt kahju.

Kui veel kolmapäeval ei teadnud Eesti delegatsioon täpselt, kas Kopenhaagenisse jäädakse ka finaaliks, siis nüüd on selge, et enamik neist lahkub pühapäeval. Tanja suurepärane tantsupartner Argo lendab koju aga juba täna.