Kadri Adamson ja Tanel Padar krimikomöödia "Kättemaksukontor" võtete ajal intervjuud andmas.Foto: Kuvatõmmis / TV3
Tele
8. mai 2014, 17:51

TV3 video!

Tanel Padar ja Kadri Adamson "Kättemaksukontori" võtetel: klapp on üle keskmise (9)

Krimikomöödias "Kättemaksukontor" nohiklikku prillipapat Danieli mängiva laulja ja multitalendi Tanel Padari ning seksikat Marioni kehastava näitlejatari Kadri Adamsoni omavaheline klapp on üle keskmise.

TV3 "Seitsmeste uudiste“ reporter Siim Sups käis sarja võtteplatsil ning uuris Tanel Padarilt ja Kadri Adamsonilt, kuidas võtted kulgevad.

Adamson rääkis Marion Pärna bioloogilisest kellast ning  Padar sellest, mis on temal ühist oma rolliga. "Põhiliselt mängin ma enda vastandit," ütles Padar.

Padar ütles, et tavaliselt on ta filmirollid piirdunud sellega, et saab kirvega pähe ja ongi kõik ning hiljem jookseb nimi tiitritest läbi. Sel korral on roll nagu kaalukam. "Nüüd ma ajan siin seda võrratut Marioni taga ja kes teab, võibolla saan kätte ka," pajatas Padar.

Viimaks tunnistas Kadri oma relvituks tegeva naeratusega, et klapp on neil Taneliga üle keskmise. "Ta on ka selline naerukajakas nagu ma isegi. Nii et me vaatasime, kuidas me tehtud saime kuidagi, läbi häda...," rääkis Marioni kehastaja võtetest. 

Tanel Padar aga ütleb, et kõige raskem elukutse, mida ta on proovinud, oli enda disainitud ehete müümine. "Kullake, ma räägin sellest õhtul," ütles Tanel kähku Kadri (või hoopis Marioni poole?) pöördudes, kes imestas, millest jutt käib.

"Tegelikult naudin ma alati seda, mida ma teen - nii palju mul valikuõigust ikkagi on," sõnas multitalent Tanel Padar..

"Kättemaksukontor" on TV3-s täna algusega kell 20.30.