Üritused

Vox populi: Tanja langemine oli ebaõiglane, kuid vaatame ikka edasi (5)

LISA KOMMENTAAR

9. mai 2014, 09:13
JAH TANJA EI TEENINUD OMA ULGUMISEGA SEDA MIDA OLEXS VAJA. TANJA, TULE JÄRGMINE AASTA JÄLLE KATSETELE SIIS KOHE KINDLASTI VÕIDAD. AGA SEE KORD, TULEB SUL KOJU SÕITA ILMA MILLEGITA. SOOVIN SIIS EDU, ET LENNUJAAMAS SIND VÕTAVAD VASTU JEESTLASED JA EESOTSAS, KOOS SAVISAAREGA. HURRAAAAAAAAAAA . A TÄNA JU 9 MAI. VENELASED JU LÄHEVAD SUURELE PARAADILE JA MINGI ALJOŠAKE OOTAB TALLINNAS KAH. MA TEEN KAH SELLE PEALE PUDELI KOLMEKORDSET, SEE EI PANE HOMMIKUL PEAD VALUTAMA NIGU VIIN. HA HA VANA NALI MIS. IKKA VÕTAN SUURE PUDELI KONNI. HÄID PJÜHI SELTSIMEHED. IKKAGI 9 MAI.
T.9. mai 2014, 00:50
Laulu "Amazing" häda on selles, et see saab sisuliselt minutiga otsa, mingit meloodilist arengut enam ei tule. Nii käibki monotoonne tümakas lõpuni välja.
-
Lõhmuse "Kui tuuled pöörduvad" saanuks arvatavasti parema koha. Selles on vähem monotoonsust ja rohkem värvikust. Paraku keerabki Eestile suurimat käkki kokku kohalik žürii, mis koosneb enamasti Raadio 2 maffiast, kohalikest kadedusepunnidest "muusikutest" jne. Nende tõttu on jäänud Eurovisoonile saatmata Vanilla Ninja "Club Kung-Fu", Nightlight Duo "Another Country Song" jne. Milleks on vaja saata Euroopase neid Setokõsõ, Vaiko Eplikke, Leto Svete või neid 2010. a ulgunud lõngusnoormehi, kelle nimegi keegi ei mäleta.
eba normaalne8. mai 2014, 19:39
minu poolt samuti vabandused-peale Tanja langemist kaotas see üritus igasuguse mõtte.Miks tehakse nii kehva muusikat et isegi see tohutu raha mis sellele kulutatakse ei anna muusikale jõudu et selle saate vaatamist välja kannatada-sellesmõttes au tegijatele et oskavad piinata minusuguseid-eks piiname vastu kui õige aeg.
Oh, andke8. mai 2014, 18:36
andeks, aga kindlasti ei vaata teist-kolmandat kontserti algusest lõpuni, ka esimest vaatsin 4-5esinejat ja olin kindel, et Tanja saab edasi. isegi ei mõtle selle peale, et peaks mingi riigi pärast helistama- kui lauluvõistlus on mõeldus suurrahvuste väljarännanutele siis laulgu edasi. Eesti peaks tohutult hea lauluga üllatama, et saada finaali, vanast heast lauluvõistlusest on palagan tehtud, ega siis muidu pole osad riigid saanud vabapääsme lõppvõistlusele- ei suuda väikeriik massi egaraha vastu vastu.