Üritused

Eurovisioni-eksperdid: põhjusi, miks Tanja edasi ei pääsenud, on kindlasti mitu (54)

LISA KOMMENTAAR

KAP29. mai 2014, 13:34
Tanjast on kahju, Eurovisiooni laval nägi ta välja nagu mähkmetes Teddy Bear , kõik oli tehtud selleks, et ta provintslik välja näeks - need paksud sukkpüksid tegid jalad tuimaks ja jämedaks, sama effekt oli saavutatud ka kostüümiga. Väga kurb!
11. mai 2014, 23:56
Põhjus miks Tanja üldse eurovisioonile läks,on see,et zürii tahab olla tolerantne. Laura olnuks saadetud Taani kindlasti,kui eelnevalt kahel aastal polnuks järjest astutud üles eestikeelse looga.
Mingil aastal saadab zürii nt. jaapanist või hiinast pärilt mehe või naise eurovisioonile,kuigi rahval see lugu ei meeldi.
NB9. mai 2014, 15:03
Olgem ausad, suht sitt laul on.
seebivabriku direktor8. mai 2014, 19:37
Esitajad andsid oma parima. Küstava kvaliteediga oli muu tiim eesotsas Mart Normetiga. Enda naba imetlemine pole kunagi hea toonud.
Andke Mart meile, me keedame ta seebiks ning pärast võite arutada edasi põhjuste ja tagajärgede üle.
alf8. mai 2014, 18:34
Eestil oli lääge lugu ,mis ei pälvinud tähelepanu ja milleks see tõmblemine laval , mida nimetatakse tantsuks. Liialdatud oli tantsimise esitusega ja unustati ära ,et tegemist on siiski lauluvõistlusega.
juku8. mai 2014, 15:53
too mainstream. Meloodia on sellel laulul igav. Esitaja kohta ei ütle ühtegi halba sõna, pigem temast kahju, et ta sellist laulu laulma pidi.
Kessu8. mai 2014, 15:23
Eurovision on juba ammu mingi m6ttetu tapeedimuusika ja uhke tulev2rgi demonstreerimise koht. Isegi mingid eksperdid on platsis hahaaa.... Kogu selle raha ja aur, mis sinna maetakse... ohh seda edevust kyll. Laulu ennast kuulata ju ei saanudki, kogu aeg m2tlesin et millise hyppe nad j2rgmisena sooritavad.
Juhan8. mai 2014, 14:53
Huvitav, tegu on lauluvõistlusega, aga kaotuse põhjustena tuuakse välja: taustavärv, kaameratöö, telerežii...
cool rubi8. mai 2014, 14:30
Põhimõtteliselt on kõik tantsulood euphoriaga sarnased kui sandra nurmsalu oleks läinud oleks ka see on nii sarnane kopeerib euphoria artisti välimust
Pole8. mai 2014, 13:30
Just ekspert aga kuulasime neid laule väga hoolikalt kui neid esitlema hakati igal võimalusel ja andsime mitu häält Cosmosele ja Winny Puhhile ja ka Vanilla Ninja ei sobinud rahva häälega...
jah8. mai 2014, 13:08
Paadamiga nõus, see valgus ja lava, ka mulle ei meeldinud see töö. Tanja oli super, tiim oli möga.
Viga selles,8. mai 2014, 13:06
et algul on otsustajad, hiljem aga eksperdid. Kah mul takkajärgi eksperdid! Peaks kohe eksperdid olema.
Muusikasõber...8. mai 2014, 12:01
Tundsin seda ette...Kindlasti pani põntsu ka,et kohe alguses ja tugev Rootsi laul järel..
Ummi jommi8. mai 2014, 11:43
Vaatajatele ei meeldi kui esinemine on üle pingutatud - kõik esitajad töötavad kõvasti, aga edukad on need kes oskavad seda maskeerida fun-iks/kergeks.
Ja no lugu oli ikka väga 90nendad. Vott
Minu8. mai 2014, 11:28
arvates pold lool häda midagi. Võimas laulja, hea tantsija, huvitav, just eristuv koreograafia muust iga aastaga aina imelikumaks kiskuvaks showst. Aga meie visuaalis mõne koha pealt libises kaamera liiga kaugele, nii et esinejad olid nagu putukad kauguses, kas see oligi taotlus. Lähivõtteid oleks pidanud rohkem olema, et ikka Tanja lavalt ka meelde jääb, mitte ainult punaselt vaibalt äärmiselt võrratu sinise kleidi ja kuningannaliku olekuga. Aga kogemus niisugusel suurvõistlusel on kõige tähtsam, et edasi liikuda ja uutest ustest sisse astuda. Ja edukalt!
Fanny8. mai 2014, 11:20
Selline tunne tekib, et eestlased on endast väääääääga heal arvamusel MEIE oleme esimesed ja laulus ja demokraatias ja sõnavabaduses ja põllumajanduses ja finantsmaailmas ja tööstuses ja ei tea veel kus....ja kui tuleb valus ata-ata, siis on küll venelased süüdi, küll Savisaar küll naabri Maali jne.Peeglisse tuleb vaadata.
arvaja8. mai 2014, 11:10
Eksite. San Marino laul oli super, seal oli ilus meloodia ja mina ise hääletasin ka selle laulu poolt. Üks ilusamaid laule, mida saab lauluks nimetada, teiste karjumiste kõrval. Tanja esines hästi ja laul ilus, aga see võistlus nii või teisiti poliitiline ja naabrite hääled otsustasid. Pole vaja otsida ja surkida, et kes süüdi ja nii edasi. Küsige parem, palju hääletatakse suurriikide poolt, kes on suursponsorid, aga ikkagi on igal aastal kohal oma rahakotiga.
No8. mai 2014, 10:26
Kuna tegemist on lauluvõistlusega, mitte taidlusvõistlusega, siis pole ime, et me ei saanud finaali. Laul on ju kehva. Ise igal aastal õiendate, et miks see ja see laul edasi sai, et kas ainult show pärast. Nüüd sel aastal lootsite ise Eestile lauluvõistlusel samuti showga kohta saada. Tõepoolest, tiimi tuleks võtta ikkagi spetsialistid, kes teavad, mida nad teevad, alustades laulukirjutajatest, lõpetades stilistide ja meikaritega.
Ehk8. mai 2014, 10:20
Lisan juurde, et edaspidi võiks olla omavahel sõdivatele riikidele (ka kodusõjas osalevatele) nii eurovisiooni lauluvõistlus kui ka olümpiamängud ja ka ülejäänud rahvusvahelised üritused keelatud.
8. mai 2014, 10:15
Kui eestlastest nii tugevaid lauljaid ei ole,milleks sinna EUROVISIOONILE üldsegi vaja kanditeerida,iga sepp ikka jäägu oma liistu juurde???!!! Kahju,et Kihnu Virve osa ei võtnud,oleksid nad kindlasti finaali pääsenud,selles peab olema ikka midagi sellist,mis rahva rõkkama ja kaasa elama paneb!!! Tsirkus sobib turneele!
PS8. mai 2014, 09:58
Kui Tanjal oleks seljas olnud see kaunis helesinine kleit, oleks tal palju paremini läinud, sest silmailu on siiski vägagi oluline, aga kahjuks tema esinemiskostüüm sobis võimlejale, mitte lauljale.
Ants8. mai 2014, 09:55
Kava oli hea, esitus oli väga hea, ilmselgelt nõrk oli kujundus. Sellisel foonil ja sellises kostüümis ei
tulnud Tanja kogu oma ilus õieti esile.
senikaua8. mai 2014, 09:54
kuni meil hääletab 7-80 % lapsi "Eesti laulu" siis polegi tulemust loota.
arvan samuti8. mai 2014, 09:46
see oli siiski rohkem võimlemine kui laulmine. Ott, Birgit, Sandra ei rabelenud laval ja läks väga hästi. See ei olnud tantsimine, vaid võimlemine, aga Eurovisioon on siiski lauluvõistlus.
8. mai 2014, 09:42
Arvan ka, et Tanja oli tasemel ja andis endast 200%, oli nii siiralt ja hingega asja küljes, mis jättis sügava mulje.
Laulust ma ei jaga eriti, aga jalga see lugu tatsuma ei pannud ega emotsioone ei erutanud.
Mis oli spordiga tegelenud inimestel veidi ebamugav vaadata, oli see võimlemine. Nimelt võimlemine mida sooritasid mitte eriti sportliku kalduvustega inimesed, aga mitte akrobaatia nagu mõned väidavad. Akrobaatilised alad nõuavad lapsestsaati "kondiväänamisi" nagu näiteks, võimlejad-iluuisutajad.
Kas algeliselt komponeeritud võimlemine ei rikkunud Tanja tulemuse ära?
Äkki ikka laul ja võimlemine ei sobi kokku?
Ma ei ole asjatundja, aga kujutaksin ette, kui Tanja oleks mingis ülinaiselikus tualetis - soengus, ning lauluga sobilikus naiseliku liikumisega esinenud.? Kas ei olnud peaaegu kõik naised seal riietatud, nagu sootud, ja liikusid rohkem poisilikult kui naiselikult, daamilikusest ma ei räägigi?
Mikk Saar peaks kähku asjad ühele poole ajama8. mai 2014, 09:36
Oleks nimi olnud TIIU SAAR,oleks peale läinud küll,lihtsalt Ukraina sündmustega vene nimi ei kõlba
Merenõid8. mai 2014, 09:35
Süüdi on need koledad meestekindlad nn.Marati aluspüksid. Need teevad ka kõige seksikama naise eemaletõukavaks. Just seksikusega rõhutati inimeste alateadvust. Seega meil ei olnud lootustki.
mnjah8. mai 2014, 09:33
Vanemekspert8. mai 2014, 09:03
Kõige targemad on ikka ja alati olnud tagantjärgi targutajad! Oleks-poleks.. Kari teadlasi uurib olematut etteastet, mis NÜÜD arvatakse mitte täiuslik (valed valgused, valed kaameranurgad, vale meeskond, vale lugu, vale tants jne jne jne.......) olevat!? IGA KORD tekib mul peale järjekordset EULaulu küsimus: MIKS? Miks ei tule normaalseid lugusid normaalsete lauljatega? 2010 oli katastroof. 2008 tehti kometit a'la Eesti Nali. 2004 oli.. miski. Arusaamatu teistele. Praktikat peaks juba küll ja veel jaguma. 21 aastat karussellis ja IKKA ei saa tehtud. Padar/Benton tuli poolkogemata, suuresti tänu Bentonile. Edasi mis? Iga aasta kuhjame tuhandeid eurosid järjekordse haleda läbikukkumise ettevalmistamisele? Minu jaoks ei ole see küll eduka Eestyi valem. Mõelge selle peale.
Ehk8. mai 2014, 08:59
Ehk siis kõikidel loomingulistel aladel oleks vaja maitset ehk ilumeelt, sobitamisoskust. Seda ei saa koolis õppida, see antakse looduse poolt kaasa! Häid lugusid on palju. Kõik need head ei saa olla korraga esimesed, osad peavad jääma paratamatult ka viimasteks, ilma et nad seetõttu halvaks muutuksid. Kui on enamvähem võrdselt vinged lood (ülihea meloodia või/ja rütm, ilus ja võimas hääl), muutuvad otsustavaks taust, šõu, lauljate välimus, riided, nännid, REKLAAM, video. Ka need peavad olema tipptasemel ja ülivõrdes! Selleks peaks Eesti eurotiimi paremini rahastama!
nagu ikka8. mai 2014, 08:51
See on ju tavaline. Enne esinemist oleme maailma parimad,aga millegipärast teised nii ei arva.
Kõrvaltvaataja8. mai 2014, 08:50
Ei saa aru nurinast laulu üle, valiti välja ju laul, mitte esitaja (ei räägi enda hinnangut, vaid leian, et laulukirjutaja võiks rahule jätta).
Mis lavasse ja valgustusse puutub, siis esimene mõte, mis pähe tuli - ei ole ilus (subjektiivne hinnang).
hähh8. mai 2014, 08:46
Eksperdid, kamooooon... Õige ekspert poleks sellist jama eurovisioonile saatnudki!
Edu8. mai 2014, 08:40
Tubli, Tanja! Hindan Sinu töökust ja andekust, kuid laul vaimustust ei teki. Birgiti looga oli ka kuidagi, et alguses ei meeldinud. Läks aega , mis läks, Eurovisioonil juba nautisin seda esitust.
Praegu ei näikse seda tulukest tulevat.....
da8. mai 2014, 08:38
Mulle oli üllatuseks see, et Tanja Eesti laulu ära võitis. Häbeneda polnud meil ka midagi. Samas jahmatas mind see, et Tanja tants kadus täiesti ära. Ta oleks võinud laval ka lihtsalt seista... vahet poleks olnud. Laul ilma tantsuta aga oli suht sihuke tavaline, mis sobib pigem taustamuusikaks.
8. mai 2014, 08:34
eelmisel aastal võidutses minu teada siiski Taani (oleks ju loogiline), mitte Loreen :)
Mati8. mai 2014, 08:31
Lugu oli nõrk, koopia, plagiaat. Ei jäänud meelde ühtegi meloodiakatket.
Super Hot Cosmos Blues Bänd aga ei saanud tänu puberteediealisete laste tõttu võistlusele. Zürii hindas selle loo ülekaalukalt võitjaks. Tõnis Mägi teatas, et nende lugu on ülemaailmne hitt ja Eurovisoon oleks olnud väga hea väljund.
elle8. mai 2014, 08:29
minu arvamus on järgmine: meie ahvime alati järele eelmise aasta võidulugu ja püüame seda "PAREMINI" teha, ärge ahvige ja tehke hoopis midagi erinevat.
Ew8. mai 2014, 08:27
Pole oluline mitmes sa Eurovisioonil oled,. Tanjale isiklikult on osavõtt oluline. Päris kindlasti kohe. Tuult tiibadesse! Tubli tüdruk!
see oli ju teada8. mai 2014, 08:22
see oli ju kohe teada, et eufoori koopia ei löö. viga oli see, et see lugu üldse 20 hulka valitigi. seda oleks pidanud ette nägema, et on liiga sarnane eufooriaga. aga meil oli ikka vaja see lugu saata. nüüd hööritate silmi ja küsite, mis juhtus??? see juhtus, et see lugu juba võitis. kaks korda sama asjaga ei löö.
sandra või hot cosmos oleks pidanud minema. need olid omanäolised. sandra on armas.
Jäi lihtsalt välja8. mai 2014, 08:19
Inimene ikka hääletab seda, mis meeldib. Häid laule, mida hääletada, oli palju selles poolfinaalis. Kahjuks teised hakkasid rohkem silma, kui võtta mingi üldkeskmine neist. Ma poleks ise ka Eestit hääletanud. Tanja muidu meeldib, aga see laul mitte. Reeglina need, kes saavad nibin-nabin finaali (9. ja 10. koht), jäävad finaalis pärast ka keskpärasele kohale.
irw8. mai 2014, 08:16
ma ei mõista milles asi on - ei saanud siis ei saanud. ega eesti pole mingi euroopa naba, et seda kõik imetlevad. enamusele inimestest on ükskõik, kes eestis kohaliku vooru võidab ....., aga tavainimene ei näe seal ka midagi sellist kunagi, et mingi tase on olemas. lihtsalt pole hitiks lihvitavat põhjalugu ja kui pubekad veel hääletavad ongi tulem selline nagu on.
Naine8. mai 2014, 07:51
Õieti läks,et kuskile ei saanud. TEMA ASEMEL OLEKS PIDANUD KEEGI TEINE OLEMA.
saunamees8. mai 2014, 07:50
ilmselge et see võistlus on laulude mitte akrobaatika hindamiseks.ju see hindajatele arusaamatuks jäigi miks sellise kavaga sinna eksiti.
SANDRA OLEKS PAREM OLNUD8. mai 2014, 07:46
SANDRA OLEKS PAREMINI SOBINUD OMA ILUSA LAULMISEGA, EGA SEE POLE VÕIMLEMISPIDU, VAID LAULUVÕISTLUS.
jalkafänn8. mai 2014, 07:37
Põhipõhjus miks Eesti välja jäi- meedia poolt tekitati ja haibiti üles teema nagu oleks see "euphoria" koopia (mis, muide, on üle-eelmise aasta võidulugu). Rahvas aga usub mis meedia üles haibib suht kenasti ning isegi ei viitsita enam võrrelda- kuidas muidu seletada et esitus mille kogu kestel oli vast 2 asja samad on kohe "euphoria" koopia