NAISEL SAI MÕÕT TÄIS? USA ajakirjanduse andmeil kavatseb abikaasa Regina teletäht David Lettermani peatselt maha jätta.Foto: AOP
Inimesed
7. mai 2014, 07:00

Abikaasa nõuab teletäht David Lettermanilt lahutust

Legendaarne jutusaatejuht David Letterman (67) seisab USA ajakirjanduse andmeil lahutuse lävel. Abikaasa Regina ei suuda telestaarile andestada, et too teda teiste naistega pettis.

2009. aasta 1. oktoobril tuli armastatud telenägu oma saate salvestusel lagedale šokeeriva ülestunnistusega: tal on olnud naiskolleegidega seksisuhteid.

Alles sama aasta märtsis oli saatejuht abiellunud oma kauase elukaaslase Regina Laskoga. Koos olid nad olnud 1986. aastast saadik ning kasvatasid poega, kes tänaseks on kümnene.

On teada, et Reginaga hakkas David läbi käima, kui elas veel oma endise partneri Merrill Markoe’ga.

Küllap oleks Lettermani kirev salaelu saladuseks jäänud, kui telestaarilt poleks üritatud välja pressida kaht miljonit dollarit.

Ta rääkis saatepublikule, et oli saanud kolm nädalat varem paki, mille saatja väitis end teadvat tema ja ta töökaaslase seksisuhetest ning ähvardas neist stsenaariumi ja raamatu kirjutada, kui telestaar talle kaht miljonit dollarit ei maksa.

Letterman pöördus prokuratuuri ning aitas šantažeerija vahele võtta: ta kohtus mehega ja andis talle üle võlts­tšeki kahele miljonile dollarile. Veidi hiljem väljapressija vahistati.

Selleks osutus Lettermani kodukanali CBS tõsielu-krimi­sarja "48 tundi" produtsent Robert J. Halderman.

Regina jäi vankumatult oma mehe kõrvale. Väidetavalt üritas paar abielu päästa poeg Harry nimel.

Kuid nüüd väidab USA klatšiblogi CelebDirtyLaundry allikas, et lahutusest pole enam pääsu – Regina pole suutnud Lettermani truudusetust andestada.

Naine ootavat lahkuminekuga järgmise aastani, kui Letterman oma kuulsa hilisõhtuse jutusaate eesotsast lahkub.

"Nii ei pea David oma saates järjekordset skandaali üle elama," põhjendab informaator.

Lahkuminekust on varemgi märke olnud: eelmise aasta algul antud intervjuus tunnistas David, et oli pärast salasuhete ilmsikstulemist mitu kuud diivanil ja "mitmesugustes teistes kohtades" maganud – proua oli ta abieluvoodist välja visanud.

"Mul pole süüdistada kedagi peale iseenda," nentis Letterman.

"Võtan vastutuse enda peale ja üritan lepitust leida."

Kuuldusi peatsest lahutusest pole kommenteerinud ei Letterman ega tema naine.