TATTOOD EEMALDAMAS: Esimene tattoo eemaldamise protseduur kestis umbes kümme minutit. Tätoveeringu täielikuks eemaldamiseks vajab Laura aga veel umbes kolme seanssi.Foto: Maksim Toome (Ilukliinik Vipmedicum)
Inimesed
7. mai 2014, 07:00

Laura Kõrgemäe: tattoo tegemine oli kohutav viga! (47)

Eksmiss lasi alaseljal oleva tätoveeringu eemaldada

"Otsustasin oma selja peal oleva tätoveeringu eemaldada, kuna see on väga kole ja ma olen juba aastaid kahetsenud, et selle õuduse oma kehale üldse joonistada lasin," lausub eksmiss Laura Kõrgemäe.

Laura (28) tunnistab, et lasi enda alaseljale teha tätoveeringu, kui oli alles 17aastane. "Tegin seda salaja ning ilma vanemate loata. Enda arust olin ma aga hästi kihvt ja selle üle ka uhke," räägib ta.

Nüüd seadis Laura möödunud kolmapäeval sammud ilukliiniku poole, et lasta nooruse rumalusest tehtud viga eemaldada.

"See oli suhteliselt valutu ja kiire, aega võttis veidi üle kümne minuti," kirjeldab Laura esimest protseduuri, mis tehti laseriga.

Kliiniku spetsialisti sõnul kaob see tätoveering jäädavalt kuskil kolme-nelja protseduuriga.

"Praeguste jälgede kohaselt ei tohiks sinna ka mingit armi jääda. Kuid kindlasti pean seda kohta edaspidi päikese eest kaitsma, et nahk korralikult taastuks."

Peale seljalt eemaldatava tattoo on Laural veel kaks pilti – üks jalal ning teine kuklal.

"Arvatavasti lasen ka jala pealt tätoveeringu eemaldada, kuna ka see on nooruse rumalus, kuid kuklal on mul hästi pisike, tagasihoidlik ning mulle väga sügava tähendusega tattoo.

Enne selle tegemist olin ma kindel, miks ma seda soovin ja selle eemaldamisele ei mõtle ma ka tulevikus," kinnitab naine.

Üldiselt arvab Laura, et ilus tätoveering kaunistab inimest, kuid suvalisi tribaleid ja loomi pole siiski mõtet oma kehale igaveseks joonistada.

"Tänapäeva tehnoloogia areneb õnneks kiiresti, mistõttu on võimalik sellised vead oma kehalt eemaldada või soovi korral sinna peale midagi ilusamat teha lasta," lausub Laura.

"Mina olen tulemusega väga rahul – juba pärast esimest protseduuri oli vahe märgatav."