Üritused

Mart Normet: poolfinaali esimeses lavaproovis tabas Tanjat korraldaja helikala (6)

LISA KOMMENTAAR

vanem naine6. mai 2014, 12:32
Mida rohkem ma seda Tanja-tüdrukut vaatan laval ja suhtlemas,seda rohkem ta minule kui suur artist meeldib. Väga sõbralik ja andekas noor inimene. Tal on head stilist, grimmitegija ja moelooja, kes riided teeb. Lihtsalt päikese-tüdrukule sobibki kõik suurepärane ja värvikas. Edu sulle Tanjakene, hoiame pöialt! Ja tantsupartner on sul ka äge kutt! Ta tantsib nagu noor jumal.
USKUMATU AGA TÕSI6. mai 2014, 10:14
EHKKI EESTI ON KORRA EUROVISIOON VÕITNUD PADAR-BENTONI DUETIGA, OLI NENDE MEESTE KARGLEMINE JA ÜSNA TAVAPÄRANE HÄÄL SIISKI KÕVA KOLM PLUSS MAAILMA MASTAABIS.
ESIMEST KORDA LÄHEB EESTIST LAVALE MAaILMA KLASSI ESINEJA TASEMEL LAULJA-TANTSIJA Tanja, KES TEEB KÕIKE REAALAJAS JA HINDELE 5 PLUSS.
ISEGI HELIREŽŠÖÖRI ALATU SIGATEMINE EI VÕTA JALGU ALT EGA HÄÄLT! ÕHTUL PEAVAD EESTIST KAASALÄINUD ASJA EEST VASTUTAJAD LAVATÖÖLISTEL KÕVASTI SILMA PEAL HOIDMA ! MILLE EEST SEE KAASAVEETUD KAMP MUIDU MAKSUMAKSJA TASKUST PALKA SAAB.
kehv töö või alatu iseloom. kummagiga ei k´ÕLBA HELITEHNIKUNA tööle.6. mai 2014, 10:02
eestis on mõni teleprodutsent lausa seda teed läinud ja käinud, et tehakse nimelt ja pahatahtlikult helivigasi et konkurent täis sit...tuda... Eks sellised asjad võivad olla inimlikud eksimused aga enamasti siiski tahtlik sigatsemine. Kui tõesti inimlik eksitus, siis selline helimees /sama, mis kirurg, kes oskamatuse tõttu tapab/ tuleks sekundipealt töölt vallandada
liana6. mai 2014, 09:39
Tõeline kaunitar - imeilus kleit, lihtsalt võrratu. Good Luck!!!!
Rukkilill6. mai 2014, 08:51
Tanja,sa oled väga ilus selles kleidis.
on6. mai 2014, 07:43
Super ilus Tanja ja väga lahe kutt kõrval.Hoian pöialt.