EI USU KAALUSAATEID: Ligi 30 aastat dieete pidanud endine Superboysi laulja Andrus Põldre peab kaalusaateid inimeste aitamise mõttes tühisteks telešõudeks, kus pannakse mängu osalejate tervis.Foto: Mati Hiis
Inimesed
3. mai 2014, 12:00

Andrus Põldre kaalusaadetest: "Loodame, et keegi tulevastes saadetes ära ei sure!" (92)

Kas kaalusaated muudavad inimesed saledaks või panevad nende tervisele põntsu?

""Kaalul on rohkem kui elu" on täiesti mõttetu saade, täielik null, kus inimestele tehakse liiga ja kedagi ei huvita, mis sellest inimesest hiljem saab – kas ta jääb pärast teleeksperimente ellu või mitte," arvab mitu aastat tagasi ise sarnases kaalulangetussaates "Kaalust alla" osalenud Andrus Põldre.

"Olen seda uut kaalusaadet jälginud ja näen, et see on tehtud lihtsalt kasumi tootmiseks. Inimeste aitamisega pole seal küll mingit pistmist," on Andrus otsekohene.

"Tundus, et iga osalejaga kohtuti terve saate tegemise ajal vaid kolm korda. Treener püstitas eesmärgid langetada järgmiseks kaalumiseks nii palju kilosid ning pani paika absurdse treeninguplaani, mis oli justkui lambist võetud," leiab Andrus.

"Keegi ei muretsenud tervise pärast, kõik oli üks bullshit. Loodame, et keegi tulevastes saadetes ära ei sure," arvab Andrus, et saatetegijatel on vedanud, et ühegi osalejaga ei ole siiamaani midagi väga hullu juhtunud.

"Inimene läheb saatesse lootuses, et tema elu muutub, kuid tegelikult ei tasu sealt midagi oodata.

Lihtsalt kellelgi on vaja saade ära teha ja kogu lugu. See on äärmiselt lihtsate võtetega valmis tehtud," ei tasu Andruse arvates inimestel telešõudest midagi head oodata.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99