Tanja teine lavaproovFoto: Thomas Hanses (EBU)
Üritused
2. mai 2014, 17:17

Tanja taustatantsija Argo: oleme pärast lavaproovi teinud väikseid muudatusi (38)

"Nihutasime natuke kaamerat parema paigutuse mõttes, et teatavate nurkade alt paistaks kõik paremini välja ja tuleks esile. Koreograafiliselt aga kindlasti pole me midagi muutnud," ütles Eesti euroloo taustatantsija Argo Liik pärast teist lavaproovi.

Samamoodi nagu on lavast vaimustuses Tanja, kiidab seda ka Argo. "Mulle väga meeldib lava, sest see on meeletult suur. Aga samas sinna peale astudes tekib selline intiimne tunne," kirjeldas Argo.

Kuna taustalauljaid laval näha ei ole, siis kõikide pilgud on Tanjal ja Argol. Kumb siis kumba toetab? "Eks mõlemad meist närveerivad, aga lavale minnes kõik kaob ja väga hea tunne on. Ma arvan, et meie lavapartneri suhe on sellises staadiumis, et üksteise toetamine oleneb täiesti hetkest: mõni hetk toetab Tanja mind, mõni hetk mina teda," mõtiskles Argo.

Esmaspäeval tegi Eesti eurotiim esimese proovi, mille käigus saadi etteaste neli korda läbi teha. Reedel toimunud teise lavaproovi käigus tehti etteaste kolm korda läbi. "Kõik läks väga hästi ja midagi ületamatut ei ole. Õhkkond on mõnus," kinnitab Argo.

Eesti Eurovisioni-delegatsioonijuhi Mart Normeti sõnul on samuti kõik hästi. "Meie poolt on asjad täiuslikkuseni ära lihvitud juba ammu, selles mõttes ei ole mingit probleemi. Võib-olla on seal mingid hästi väikesed detailid, mõne kraadi nurga küsimused. 99% on kõik meil valmis," rääkis Normet. "Mis puudutab nüüd siis seda muud show poolt, ekraanigraafikat ja valgust, siis me jäime kohe väga rahule. Nii varases staadiumis nagu see tänane proov oli, on kõik juba väga hea."

Siiamaani on Eesti delegatsioon näinud vaid Läti euroloo esitust – sest nad on vahetult enne Tanjat.