Inimesed

"Juhtkoer ei haugu 68 korda järjest, et öelda, mis number buss tuleb." (7)

LISA KOMMENTAAR

Kuningpuudel3. mai 2014, 11:34
To toimetaja, kallis inimene, pole olemas sellist koeratõugu nagu "kuningpuudel" Mõni metsast oma segaverelist võib hellitavalt nii nimetada. On olemas suur-puudel, puudel( eks siis keskmine-puudel) kääbus-puudel(väeike puudel) ja piseim neis toy-.puudel. Ennem kui kirjutama ruttad siis tasuks endale faktid selgeks teha. Mõnele puudlikasvatajale on selline asi solvav.
A2. mai 2014, 09:12
Artikkel on hea ja kasulik, aga kas üles on laetud mustand?
To Anni2. mai 2014, 09:08
Tegelikult nad küsivadki bussi või trammi jne numbrit. Tavaliselt inimesed ka aitavad ja pime leiab õige sõiduriista. Kahjuks mitte alati - mõned leiavad, et on tore võimalus "nalja" teha ja saadavad pimeda vale sõiduriista peale. Üldse on meil pisut valesti inimesi teavitatud, et pole vaja pimedale abi pakkuda, sest ta peab ise toime tulema. Nii ei söandagi paljud sekkuda kartuses pimedat solvata - õnneks siiski leidub abistajaid. Eriti on valmis abi pakkuma turistid - ilmselt on mujal maades abistamine rohkem "moes". Kui näete pimedat abivajajat, astuge julgelt juurde ja küsige, kas ta vajab abi ja täpsustage võimalike segaduste vältimiseks, kuhu täpselt ta minna tahab.
anni2. mai 2014, 08:43
aga ikkagi mustika ja vastust ma ei saanudki.kuidas koer teab milllise bussi peale minna.
voi peremees kusib teistelt ootajatelt.olen Laagris nainud liikumas koera ja noort naist.vaatan ja imestan,kui tark see koer on,
ja kui suur onnetus see on,kui 1 paev loppeb koostoo koeraga,kes on olnud silmadeks vb 10 aastat,sest looma eluiga loppeb.tuleb kull uus koer ,aga igauks on ju erinev nagu lemmikloomaga.
Teadja2. mai 2014, 08:12
Tark koer ei haugu vahetpidamata..Ainult siis kui võõras tuleb kes talle ei meeldi või läheb vaikselt näksab. Käsu täitmisele allub kohe.
Public enemy2. mai 2014, 07:31
See looke on väga vajalik. Et mõistaksime: elus on ka teistsugust. Et meilgi on tarvis silmad avada ja aidata.
Millal küll aga võtab ÕL ametisse TOIMETAJAD? Mõtlen mõtlevaid toimetajaid, kes teeksid korda näiteks lause: Sogenbitsi saatja on seitsmeaastane labradori retriiver Roosi, Lokke oma aasta ja kahe kuune kuningpuudel Luna.