"Mis? Kus? Millal?" Foto: Marion Pettai/Kanal 2
Tele
26. aprill 2014, 14:54

Täna "Mis? Kus? Millal?" esimene finaalmäng: Hannes Rummu võistkond televaatajate vastu! (1)

Täna on Kanal 2 eetris populaarse tele-mälumängu "Mis? Kus? Millal?" kevadhooaja esimene finaalmäng.

Televaatajate vastu astub eelmise hooaja parim stuudiovõistkond kapten Hannes Rummu juhtimisel. Tema võistkonnas mängivad täna professor Hannes Palang, folklorist Marju Kõivupuu, IT-spetsialist Heiti Kender, teadusajakirjanik Arko Olesk ja riigiametnik Viktoria Korpan.

Kevadhooajal toimub kaks finaalmängu. Täna läheb võistlustulle tiitlikaitsja Hannes Rummu võistkond, kes võitis eelringis oma mängu tulemusega 6:4.

"Tiitlikaitsja seisus on natuke ohtlik ja uinutav," räägib kapten Rumm mängu eel. "Samas oleme kaks hooaega finaali jõudnud ja ennast piisavalt tõestanud. Oleme ka ainuke võistkond, kus viis erinevat mängijat on saanud parima mängija tiitli," räägib kapten Rumm oma võistkonnaliikmete ühtlaselt tugevast tasemest.

Võistkonnas on tominud ka vahetus. Töökohustustega hõivatud Madis Millingu asemel võtab koha sisse endine ajakirjanik ja tänane riigiametnik Viktoria Korpan.

Finaalmängud toovad kaasa ka mõned muudatused. Näiteks esitavad 13. sektori küsimuse turniirilt välja langenud võistkondade kaptenid. Tänaseks on oma põneva küsimuse valmistanud Igor Habal.

Nädala pärast laupäeval mängib teises finaalis Jaan Alliku võistkond. Rummu ja Alliku omavaheline finaalduell selgitab kevadhooaja parima võistkonna, kes pälvib 6 000 euro suuruse auhinna.

Põneva mälumängulahingu "Mis? Kus? Millal?" esimene finaalmäng on Kanal 2s juba täna kell 22.00.