TABATUD: Esimest korda jäid Ellen DeGenerese ekspruut Alexandra Hedison ja USA filmitäht Jodie Foster koos paparatso kaamerasilma ette Beverly Hillsis tänavu märtsi alguses. Foto: Corbis/AOP
Inimesed
25. aprill 2014, 07:15

Oscari-võitja Jodie Foster abiellus Ellen DeGenerese endise pruudiga (1)

Hollywoodi kuulsus Jodie Foster pidas nädalavahetusel oma uue elukaaslase Alexandra Hedisoniga pulmi. Brünett kaunitar on tuntud lesbitäht Ellen DeGenerese kunagise kallimana.

USA ajakirja Us Magazine andmeil on kahekordne Oscari võitja Jodie (51) kurameerinud endise näitleja ("L-sõna") ja nüüdse fotograafi Alexandraga (44) eelmise aasta oktoobrist saadik. Esimest korda astus paarike avalikkuse ette samal kuul ühel Hollywoodi galaõhtul.

Jodie’l on 15 aastat kestnud kooselust kauase partneri Cydney Bernardiga kaks poega – 14aastane Charlie ja 11aastane Kit. Ehkki näitleja ja režissöör tunnistas end avalikult lesbiliseks alles 2013. aasta jaanuaris, oli tema seksuaalne sättumus Hollywoodis ammu teada.

"Tulin kapist välja tuhat aastat tagasi kiviajal, neil armsalt vanamoodsail päevil, kui õrnuke noor tüdruk avas end usaldusväärsetele sõpradele ja pereliikmetele," ütles Jodie Cecil B. DeMille’i nimelist elutöö Kuld-gloobust vastu võttes.

"Nüüd öeldakse mulle, et kuulsuselt oodatakse oma eraelu üksikasjade jagamist reality-saates."

Enda sõnul on Jodie oma armuasju enda teada hoidnud, sest lapstähena on ta pidanud maast madalast normaalse elu eest võitlema. "Ehk hindaksite ka teie sel juhul privaatsust kõigest kõrgemaks."