Inimesed

Märt Avandi: "Ma tahan pidurdada seda tempot, see on liig!" (19)

LISA KOMMENTAAR

Pidurdagu26. aprill 2014, 14:06
aga elu läheb oma tempoga ja omasoodu ikka edasi, seda ei saa enam pidurdada!
oravapoiss26. aprill 2014, 09:50
see on kättemaks reformierakonna mõnitamise eest-vot nii.
liska26. aprill 2014, 09:07
..äkki ajad habemetüüka ka ära..?muidu ok!
Õige samm.25. aprill 2014, 18:33
Avandi-Sepp "tsirkus" oli ja on täielik jama. Sellise asja peale oma energiat kulutada, peavad ikka ahvenaajud olema.
mo meelest25. aprill 2014, 15:18
käib õhtalehes juba ammu konkurss, kes suudab kõige vigasema ja valelikuma loo kokku klopsida. pole ju ühtegi artiklit, kus vigu või valet sees ei oleks. võib olla saab nädala suurim soperdise autor mingi hää preemia.
ohh jahhh25. aprill 2014, 15:03
Ajakirjanik Nataly Koppel!
Kas on tõesti palju palutud, et enne kui oma kirjatöö avalikustad, kontrollid ka mida kirja oled pannud.
Refereerida teise ajakirja artiklit on mage.
Pardirallil on oma leht olemas, kogu info seal kirjas, milleks kirjutada nii: ... lastakse 8. juunil Kadrioru pargi tiigis vee peale mitu tuhat vanniparti. Ürituse eesmärk on koguda raha lastega seotud ühingutele.
Esiteks tiigis ei toimu mingit rallit vaid ikka kanalites ja teiseks kogutakse raha konkreetsele ühingule - Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidule.
Liidu nimi on ka artiklis valesti.
Kurb, väga kurb kui hoolimatult tehakse tööd ja selle eest veel ka palka saadakse.
Terve artikkel on kui kuulujutu levitamine.
imestan ka25. aprill 2014, 14:46
imestap lõi praegu mul küll hinge kinni. no kommentaar on lihtsalt jalust rabav. loen ja mõtlen, et kas inimene saab nii piiratud mõtlemisega olla. ilmselt saab.
mis sa oskad öelda?
oleks võimalik, ostaks mõistust. kingiks sulle, päris heldelt kohe. ma ei ole kade inimene. ja siis ostaks sulle hoolivust ja armastust ja südamesoojust ja kõike head ja paremat ja ilusat. et sinu kurb, nukker, saamatu, õelust täis, kurjusest räsitud elu saaks päikeselisem, rõõmsam ja helgem.
tiia25. aprill 2014, 14:42
Olete noored inimesed, soovin teile kõike head. Mõelge ikka ka uuele lapsele.
imestap25. aprill 2014, 14:24
ja milliseid karekatereid Avandi siis on esitanud mis rahva hinge kinni on löönud?
ainus karakter mis õigesti esitatud on Tulnukas kus iseennast mängis
nuhk ablert25. aprill 2014, 13:20
siia teemasse sobiks hästi ka see pardiralli teema. vaatasin just annetajate nimekirja https://www.pardiralli.ee/modules/editor/upload/file/Annetajad_24_04_2014.pdf no on küll ainult eesnimed, aga tundub, et meie esimesi -rigipiruka ja rikastenimekijade- mehi-naisi nende hulgas ei ole. aga miks ei ole? kus on meie riigikogu, valitsus jms. rikkad inimesed? et tegelikult see on hää näide sellest, kuidas meie taavid, edgarid, heikid, urved, jne. jne. jne. tegelikult kõigesse suhtuvad. ;)
aga teistele hüvadele inimestele ikka jõudu ja jaksu. ja küll iga häätegu ringiga tagasi tuleb. tee teised õnnelikuks, sest see teeb sind ennast ka õnnelikuks. ehk kui sinu ümber on palju õnnelikke, kas see polegi siis juba õnn.
ajalehe artilist ka, et seda valgre värki tahaks päris näha. eelmist, noorsooteatri oma ma mäletan päris hästi. see oli omal ajal ikka kõva asi. ehk tuleb nüüdki.
Smurf25. aprill 2014, 11:43
Avandi on nagu noor Jüri Krjukov-varjamatult andekas! Ehkki ta võibolla ei ole sedavõrd särav, on ta väga hea karakternäitleja. Avandite peret tabas mõni aeg tagasi suur mure ja hingeline katsumus mida kellegile ei soovi. Soovin neile kõike paremat ning Märdile edu tema otsingutes!
ahneks hakkab minema nagu vana mäx25. aprill 2014, 11:21
võimalikult vähese töö eest võimalikult rohkem pappi. Mine siis kohe riigikogusse. pole vaja rohkem peakest vaevata..
ff25. aprill 2014, 11:12
Milleks sellest padiseda, küll on ikka tähtis kuju, ma õieti ei teagi , kes ta on .
tiuks25. aprill 2014, 09:12
Kahjuks sellised suured tragöödiaid panevadki inimest mõtlema, et hulluks töötada ei saa ja maailmas on palju väga tähtsaid asju veel millega süda sunnib tegelema. Kui oled populaarne tuleb pakkumisi uksest ja aknast, ära öelda aga väga raske, siis on hea kui õigel ajal pidur peale saab ja näitleja või ükskõik millise ala töötaja ennast läbi ei põleta.
Edu igaljuhul sellele väga armsale paarile ja vastupidamist...
25. aprill 2014, 09:07
Nii armsad inimesed. Palju edu teile :)
kärss25. aprill 2014, 09:00
see kunsti värk on vist tõesti väga kurnav.tule parem ehitusele puhkama,10 tundi teed tööliigutusi ja siis magama.ei mingeid kohustuslikke joominguid.
Edu25. aprill 2014, 08:04
MAärdile ja tema naisele,olen Märti alati fännanud.
kolla25. aprill 2014, 07:56
pole hullu,delfil vahest kolm lolli möla lausa kõrvuti.
vot nii on lood.25. aprill 2014, 07:42
õhtulehel on geniaalne oskus, ühest ja samast asjast, kaks päeva uudist teha.
seejuures ei lisa nad midagi uut. teevad väljavõtte ühe teise ajakirja loost, otsivad netist vanus asju juurde ja lugu valmis. piinlik, et sellise töö eest palka saadakse.
ajakirjanikuhakatis võiks ka aja maha võtta ja mõelda, kas tema koht ikka on ajakirjanduses, kui ise lugusid teha ei suuda. või on lehe mark nii täis, et teile lihtsalt ei anta intervjuusid??
aga asjast ka, tore, kui inimene edasi areneb. töö peab eelkõige vaimu toitma, palja raha pärast pole mõtet ennast nüristada. kas ja millal keegi selle tõdemuseni jõuab, on iseasi. mida varem seda parem. saad oma elu eesmärgistada ja selle nimel elada. see oleks ka jube, kui 90 aastaselt avastad, et kogu elu on asjata rabatud.